Ioan Ardelean

Creat de ioanardelean55, Februarie 02, 2010, 05:51:45 PM

« precedentul - următorul »

ioanardelean55

In sfirsit mi sa reparat jucariile si pot sa pun poze si filmulete . =D> =D>

Inca un stupar fericit . :yes:

ioanardelean55

Inca una;

caba stefan

feliks

buna ziua,
cum pot sa vad ce produse pentru apicultura vindeti, și cum procedez cand doresc sa cumpar ceva de la dumneavoastra?
va multumesc

nelu68

Frumoasa prezentare d-nul Ardelean ,la fel ca si cosnita  stupul warre are aceleasi caracteristici ecologice ,nu are rame ,prin adaugarea corpurilor sub cele deja existente se poate mari volumul dupa nevoi ,albina dezvoltandu-se pe verticala in corpul de jos de asemenea mierea are o calitate superioara ,interventia omului fiind aproape inexistenta ,stupul este usor de construit si folosit .Ma gandeam ca puteti face si asemenea stupi cu un design deosebit .Daca nu a-ti vazut stupii acestia pina acum mai multe detalii gasiti pe site-ul Warre cu leat fara rame.

ioanardelean55

Poate sa inceapa productia de polen . :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: doua module sint gata .

ioanardelean55

Si :bzz: :bzz: :bzz:

ioanardelean55

Simplu. =D> =D>

ioanardelean55

%%-

ioanardelean55

:nono:

ioanardelean55

:bravo:

tassevasi

:) :) Ce frumos  prezentate , in rastel .
  Daca se duc si lasa polenul acolo in rastel fara sa le mai puneti   :rotfl: :rotfl: ce zice-ti nu  v-ar cauta  absolut toata lume  sa le face-ti  colectoare ??  :D
   Bravooo,  sa fiti sanatos . :bravo:

sandupop

Citat din: ioanardelean55 din Aprilie 07, 2013, 04:18:36 PM

Poate sa inceapa productia de polen . :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: doua module sint gata .

Fain de tot prezentate, ...ai vreme..nea Ioane =D> =D> =D>
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

ioanardelean55

Vreme !!!! ? Mie-mi place lucru bine facut ,( mai ales cind il fac pentru mine ) . =)) =)) =)) =))

Parvulescu Maria

Da domnu Nelutu va iesit ca la carte,aveti felicitarile mele