Ioan Ardelean

Creat de ioanardelean55, Februarie 02, 2010, 05:51:45 PM

« precedentul - următorul »

Mihai Sergiu

din cate am inteles primavara unifici? si cu una din regine formezi un alt roi sau?
Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

bucovineanu

In sezon e suficient stupul cu numai 16 rame?

ioanardelean55

Nu toate reginele sint la fel ,iau pe cea mai buna ,si rame cu puiet si albina de la celalalt pina se umple lada de pastoral ,cealalta ramine la locul ei .astfel efectivu nu scade .locul ramas liber se completeaza cu un alt roi s-au daca cel ramas merge bine se imparte in doua ,e foarte usor de lucrat .

ioanardelean55

I-am facut numai ptr. roi si mai ales ptr. iernare, cred ca a-ti inteles modul de lucru . Diafragma ce ii separa este cu plasa in loc de pfl.

bucovineanu

Asa da. Pentru iernare sunt ideali.

roi_ag

Pe cei primitivi ii mai aveti ?

ioanardelean55

Da . de fapt dupa primu filmulet urma al doilea unde erau numai ei dar nu la copiat ,probabil a fost prea lung incerc din nou zilele astea sper sa reusesc . %%-

ioanardelean55

Stupina primitiva,anu acesta s-a dublat efectivu , la doi am renuntat fiind-ca nu eram sigur ca vor trece iarna ( erau tertiari ) :hi: :hi: :hi: :hi:

ioanardelean55

Sint imbracati de iarna , :yes: :yes: sper sa nu am surprize  :hi: :hi: :hi: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz:

tassevasi

:rotfl: :rotfl: Foarte tare  ,bravo. :)

delorin I

Buna seara! Frumos ce aveti aici! Ne spuneti si noua cum se construiesc acei stupi nereformati? PUneti lut peste o impletura de nuiele sau de papura?

Kiwi Bee

Ioanardelean, vad ca si tu faci un "X" pe leatul superior al ramei oarbe. Vezi ca astai patentul meu  =)) =))

Stupinai frumoasa. Sanatate.

ioanardelean55

Da , dar fi atent sa nu spui ce inseamna . =)) =)) =)) =D> =D>

ioanardelean55

Evolutia stupului primitiv;  :new:

ioanardelean55

:hi: :hi: