Ioan Ardelean

Creat de ioanardelean55, Februarie 02, 2010, 05:51:45 PM

« precedentul - următorul »

ioanardelean55

ll.

ioanardelean55

Stupina primititva in virf de munte  :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz:

Calin Catalin

Super!
Este la noi in Romanica?
"Cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele te inteapa"- Bisanne de Soleil
https://www.facebook.com/

ioanardelean55

Da e facuta chiar in dupamasa aceasta e in Jud. ALBA

ioanardelean55

Infiintare stupina ptimitiva ( eco), traditionala.

ioanardelean55

Prima achizitie  :yes: :yes:

ioanardelean55

Ziua de astazi e o zi care o voi petrece numai la  :bzz:
Incep cam asa  :coffee: la ora 9 apoi la :bzz: pina deseara cind se va incheia cu  :beer: ca fac astazi la  :bzz: o sa vedeti deseara dupa inceierea activitatii.

SPOR LA TREABA TUTUROR

pharaonu75

Eu astept cu nerabdare... stiu ca sunteti plin de surprize, asa ca ma astept la ceva frumos si interesant!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bee_lover

Pharaoane cred ca s-ar potrivi daca ai clipul ala de pe iwf.de in care lucreaza cu stupi primitivi, cum prind roii, cum ii hranesc, etc.  :wink:

ioanardelean55

Ar fi super fiind-ca eu le-am spus la multi dar nu mai stiu de unde sa,l iau  :yes: :yes:

pharaonu75

Cand ajung acasa il voi cauta!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

ioanardelean55

prea multe poze nu am facut din cauza timpului  :rotfl:,in prima faza am scos ramele de dpa diafragma care au fost descapacite .

ioanardelean55

Mincare este albina este :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: deci se poate trece la faza urmatoare . %%- :coffee:

Florin-braileanul (FlorinI)

si eu am facut la fel azi, dar fara  :coffee: :beer:
doar munca

referitor la stupii buduroaie.... esti tare :yes:   :bravo: 
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

ioanardelean55

Sa sti ca eu ma gindesc in mod serios la apiultura traditionala .