• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

SECTIUNEA IX Cresterea REGINELOR

Creat de dragos2006, Octombrie 15, 2009, 03:04:21 a.m.

« precedentul - următorul »

milu56

Citat din: AndreiRNMi mi sa parut cel mai usor sa introduc botca in ultimele zile intr-un roi artificial facut cu o zi inainte.
Asta a insemnat ca trebuie sa am la indemana stupi puternici de unde sa iau ramele cu albia si puiet capacit.


  Dar te ocupi si de cresterea matcilor?

D006

Da, mi-am facut singur 3 serii de matci.

milu56

Citat din: AndreiRNDa, mi-am facut singur 3 serii de matci.

Cate regine intro serie?

D006

Dle Valter,
Apropo de anunturi de vinzare care a disparut intre timp( stiu  multi care vor sa faca rau pe acest forum si care forteaza din toti rarunchii), Eu sint interesat de procurarea unei duzini de matcii.Conditia este sa-mi prezentati modul de lucru in otinere lor lucru care mi-ar da sigurata unor regine de calitate.

D006

Citat din: milu56
Citat din: AndreiRNDa, mi-am facut singur 3 serii de matci.

Cate regine intro serie?

7, 2 si 5.

valter

puchi a scris:
''Dle Valter,
Apropo de anunturi de vinzare care a disparut intre timp( stiu  multi care vor sa faca rau pe acest forum si care forteaza din toti rarunchii), Eu sint interesat de procurarea unei duzini de matcii.Conditia este sa-mi prezentati modul de lucru in otinere lor lucru care mi-ar da sigurata unor regine de calitate.''
......................
Postul a fost realizat pe celalalt forum si pentru ca facea concurenta unui mare producator de matci l-au manipulat.
Referitor la cererea dumneavoastra pot sa va informez ca pot sa va primesc oricand in sezon sa va alegeti 3- 5 matci din ceia ce produc eu. Multe nu pot in anul 2010 in urma unei comenzi serioase numeric si ca pret de la un coleg din afara romaniei.
Printre sarjele obligatorii ptr colegul mentionat precum si  repopularile proprii pot satisface cererile veckilor parteneri, celor noi care au solicitat deja.
Metoda o gasiti la cursul prezentat de Jilles Fert pe saitul Apiservices.
cele bune.
In principiu eu in primavara inainte de a incepe sezonul reiau anuntarea celor care anterior m-au contactat si stabilim pretul, perioada cand ele sund disponibile, cum se ridica sau trimit, valoarea avansului.
Apropo de contractele din 2009, o cocoana cicatele din Vrancea a sunat in disperare pana in preziua ridicarii marfii, iar ulterios a disparut ca cioara-n papusoi.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

ALBINEL 1984

Va salut dle Valter , va rog ca informatie utila ptr cei interesati la ce pret vindeti matcile ?,aveti cumva si rasa italiana :hi:

valter

Dupa cum spunea un consatean de-al dumitale dl. crombra -''in capitalismul asta de cumetrie '' nimic, chiar absolut nimic nu-i cert in romanica ,de la o zi la alta.
Astfel anul acesta am valorificat matcile la pretul de 45 ron, echivalent cu cel de la ACA. Cei drept eu nu ofer facturi, in schimb primiti calitate; mint si eu.
Cei drept cunosc producatori de matci din Constanta care au vandut cu 26,5 ron un numar de 12,3 matci. Va pot face legatura cu ei fara sa va cer absolut nimic.
Nu cunosc pe nimeni in romania sa produca ceia ce cereti dumneavoastra, eu produc matci selectionate din carnica carpatina-ecotipul stepa.
Nici o data, chiar de-ar fi platite cu de zece ori pretul pietii nu voi produce altceva decat carpatina.E atata loc pentru selectie incat atunci cand vad atatia oameni de stiinta facand pledoarie ptr x hibrid, y rasa ma ia cu frig pe spate..
sa fim sanatosi.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

D006

Valtere , cucoana din Vrancea vad ca a fugit si de forumul unde era promovata de Janese  :rotfl:

valter

Asa cum fuge si alin diaconu, dna. elena barcan si cate alte nick name de pe forumul zeilor stuchitul...
La atata batjocura cat promoveaza o parte a celor ce conduc acolo nu m-am asteptat...
Janese cunoaste o parte din dedesubturi dar...
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

D006

Dle Valter,
Desi speram sa ne intelegem mai usor se pare ca am facut scoala la  licee diferite, asa sa trecem la afaceri. Doresc 10 regine pe care sa le am in perioada 17-21 mai, 2010..Puteti bine, spuneti suma in clar pe forum si confirmati primirea banilor tot pe forum.Se poate in ritmul acesta?

valter

Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

ALBINEL 1984

apreciez sinceritatea dv dle Valter ,cat despre pret cred ca justifica efortul de productie si calitate 
Cu stima

D006

Am inteles dar ar fi fost frumos sa-mi spuneti  si dv" Dle".

D006

Citat din: puchiAm inteles dar ar fi fost frumos sa-mi spuneti  si dv" Dle".

Gheorge, "Dle" este o persoana care se respecta si nu se ascunde dupa fel si fel de nickuri. Intra si tu in randul oamenilor si o sa castigi poate respectul dorit.