• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

prima postare pe stuparitul

Creat de valter, Septembrie 27, 2009, 08:53:29 p.m.

« precedentul - următorul »

valter

La prima postare pe stuparitul am fost banat.
Prima postare pe stuparitul- cu putina aproximatie rememorez-''ma bucur din inima ca fraierii care au predat mierea in vara au luat-o in freza. Eu am predat astazi(in iarna) si am castigat 15_20 % in plus''.
Ce urmarea mizerabilul de valter, banat imediat dupa postare, in esenta:
-sa vada fiecare coleg de breasla ca ne autosabotam vanzand oricui, oricand, cu oricat;
-sa vada fiecare amarastean ca chibzuinta si antecalculatia poate ajuta pe fiecare sa obtina un venit sigur determinat exclusiv de pozitia sa de porducator;
- sa refuze toate tertipurile ieftine ale procesatorilor de a dirija munca producatorului in interesul procesatorului;
- ca eu predau marfa, el terbuie sa mi-o plateasca imediat, sa-si asume riscurile si sa devenim parteneri;
Cum calusul a fost pus imediat de bunii colegi moderatori de pe stuparitul a trebuit sa merg in varfu picioarelor si sa nu deranjez conducerea si moderatorii pentru a mai scrie cateva randuri.
Cautand refugiu la apiardeal m-au festelit cumatrul cristi, varul arthur sa.
Asociatia profesionala a apicultorilor z,y,k nu trebuie sa vanda miere, ea trebuie sa apere interesele celor pe care-i reprezinta, sa-i scoata'n lume sa vada ce, cum, cand , de ce si cat, ca ulterior sa-si faca fiecare o parere despre unde se afla, ce trebuie sa faca , cand trebuie sa faca, cat ai trebui sa faca ca sa obtina finalmente ce-si doreste. Daca ai 10-50 de familii dute frate la PNA. Daca ai 300-500 familii ia-ti masuri si filtreaz-o, matureaz-o si stocheaza pana vine fat frumos sa ti-o ia. Altfel o iei in ...ura si faci spume.
Uite asa cu prima banare, ea urmarea sa induca ceva maselor si nu sa socheze cum m-au acuzat fraerastenii,
ulterior am fost ''constant prietenul procesatorilor pe care-i respect si stimez dar numai cand sat la masa si negociem ''in rest dusmani de clasa frate.
pa,pa.
Si de ce stuparitul, atat de mult?
Avea targhet bun. Puteam sa ma lupt direct cu iei.
Nivelul forumului ere bun sau mediocru, in comparatie cu api acare era la inceput slabut plin de revoltati(ca si mine) si conferea posibilitatea sa rte lupti deadevaratelea cu sustinatorii raului absolut in apicultura.
Faptul ca ma banat C Ionita ma excita teribil si ma onoreaza.
pa,pa.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

D006

Intre timp  audienta Apiardeal a crescut foarte mult si ce este mai important  : este citit atat de procesatori cat si meseriari in ale apiculturii dar care nu intra in dialog poate din lipsa de timp sau poate nu au inca abilitatea  sa se exprime prin scris.
  Imi voi face carti de vizita unde voi trece si adresa forumului Apiardeal si la targ la Bucuresti ve voi da la toti producatorii de miere pentru a facilita comunicarea intre noi si astfel forumul va avea si o utilitate practica.
  Daca stam si gandim practic , jumatate din mierea data la export cred ca este produsa de maxim 400 de apicultori , va dati seama ce ar insemna ca acesti meseriasi sa comunice intre ei ! La urma urmei pentru forum  nu un numar mare de useri  este important ci sa fie citit si utilizat de producatorii de miere.

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

O stiu de cand a aparut , la vremea respectiva a lovit profund !
  Azi APIARDEAL este pe crestere mare si va ajunge mai repede nr. 1 fata de cum am procnozat eu !  in curand moderatorii luminii vor bui aici sa-si faca ei reclama pt. ca ei raman singuri . Exemplu : la targul de la Bucuresti Ionita s-a intalnit doar cu Pab pe cand noi am fost un grup masiv .  Marele Pab cand m-a vazut trecand spre intalnirea forumistilor a trecut in fuga pe langa mine parca nici nu m-ar fi cunoscut !  de ce nu a venit si el la intalnirea forumistilor ?
  Filip , stai aproape ! nu mai este mult pana la targul de la Faget !   :hi:

D006

Zilnic cand intru pe forum imi vine sa rad de un singur fapt : bucuria lui Pupe cand m-a banat pe viata ( 100 de ani - multumesc ) uitand ca el a banat un simplu cont , Dragos2006 , eu daca vreau maine imi deschid un cont nou cu numele Dragos2108 este simplu dar nu vreau sa le dau sadisfactie , imi place cand vin ei la mine ! :wink:  mai ales se sarmanul Ionita care se logheaza zilnic sa vada noutati aici pt, ca la el pe forum se moare de plictiseala cu subiecte gen : marte se apropie de Pamant ... :rotfl:

milu56

Eu nu mai sunt banat,dar nu am timp sa postez si nu i-mi convine ca cineva sa ma dirijeze cum ii da prin cap,exemplu:esti banat,nu mai poti posta;acum poti posta din nou.........doar nu sunt piesa de sah

valter

Ba da, esti pionul lor, daca muti bine pentru ei e super, altfel reiei banarea, manipularea, jignirea sau provocarea care te determina sa-i jignesti.
Sa stea domle acolo cu disciplina lor si nivelul ridicat al IQ lor fara sa ne mai zadare .
Eu nu am ce cauta acolo, nu sterg nimic, dar sa nu mai spuna ca ma uit peste gard ca le pregatesc un atentat cu bomba...
Dupa ce te baneaza, te fu. la cap si te zadara ca sa raspunzi murdar.Ete si aici uneori mai gandim si nu raspundem strategiilor murdare. Da daca noi va prindem la furat pe apiardeal, credeti ca va ponegrim, injuram sau zadaram! Nu frate, ai ochi benocleazate, ca-i libertate, ai urechi auzi, ca-i vizionare in replai...
La ce atatea fumuri, nuinteleg si basta.
Sunt zeci pe apiardeal superbaieti care nu dau dincolo, si ce se oftica ca o dau pe bune, nu, ei sciu ca-s buni si nu vor sa fie struniti de smecherii profitori...
iar cu Helau! si apropouri se apeleaza copii celor ce folosesc espresiile aste nu colegii de forum...asta din simpatie pentru stimabilul pupemea.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

valter

''Sunteti banat in acest forum. Veti putea intra din nou pe data de 22-10-2009. Administratorul v-a lasat urmatorul mesaj:
atac la persoana
Va rugam adresati intrebari la: Modificat de valter (22-10-2009 00:12:02)
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

D006

Valtere multumesc pentru solidaritate dar azi ai dat o mare palma peste obrajii patati ai moderatilor de pe stuchitul . Pescarul sef chiar a deschis o rubrica noua de lupta doar doar mergem acolo sa intram in lupta . Dar postarile noastre de aici au un efect devastator asupra lor deoarece ei nu se simpt bine aici pentru ca  nu au  puterea de moderator .
Eu as fi putut foarte usor sa-mi fac un nou cont unde puneam D in loc de d si ramaneam tot dragos2006 dar nu am vrut sa le dau sadisfactie sa-mi rada in nas si sa zica ca nu pot trai fara ei .
  Deja Apiardeal  are un numar consistent de useri care interactioneaza civilizat fara necesitatea moderatorilor noi fata de ii avem spiritul de prietenie si nu aerul de vulpe marsava
  Gata cu scrisul ca incep meciurile din Liga.

milu56

Sant cu voi ca va simpatizez,am motive pentruca ambitia de a progresa in stuparit nu o poate avea orcine,sa mergem inainte sa nu ne uitam in urma pentruca oamenii adevarati sunt de partea noastra.

D006

Hai nea Milu, arataţi-ne ce puteţi şi ştiţi, fiţi altruist, nu face să fiţi aşa modest. Ajutaţi apicultura românească să iasă din ceaţa ignoranţei indusă de anii de sovietizare forţată.
  Puneţi o poză cu nucleele dvs pe şase rame grupate câte două cu cat deasupra.
  Vă rugăm frumos, faceţi-vă pomană cu noi începătorii!

D006

Cum îndrăzniţi să sugeraţi că aş face glume proaste cu un apicultor respectabil, vreau doar să învăţ din experienţa sa. Totuşi fără imagini nu pot să înţeleg chiar totul, nu încă, am prea puţină experienţă.
  Haideţi să-l rugăm cu toţii să fie mai darnic cu noi apicultorii. Vă daţi seama că omul cu cei mai mulţi stupi de pe trei forumuri chiar are ce arăta.
  La 600 de familii toţi avem ce învăţa de la domnia sa. :nono:

milu56

Citat din: BeeesCum îndrăzniţi să sugeraţi că aş face glume proaste cu un apicultor respectabil, vreau doar să învăţ din experienţa sa. Totuşi fără imagini nu pot să înţeleg chiar totul, nu încă, am prea puţină experienţă.
  Haideţi să-l rugăm cu toţii să fie mai darnic cu noi apicultorii. Vă daţi seama că omul cu cei mai mulţi stupi de pe trei forumuri chiar are ce arăta.
  La 600 de familii toţi avem ce învăţa de la domnia sa. :nono:

Dami adresa,vreau sa i-ti fac o vizita,i-ti fac si 10 stupi cadou,si daca vrei iti platesc transportul sa vii si tu intro vizita,si o sa mai capeti experenta.

D006

Vă mulţumesc mult dar mai bine nu.
Din păcate am un program  mult prea încărcat pentru vizite.
În plus tot ce am primit vreodată nemuncit nu mi-a adus nici un folos,prefer să progresez încet dar sigur prin propriile forţe.
Dacă doriţi puteţi  dona echivalentul celor 10 stupi unei biserici româneşti din Spania.

milu56

Cat de cat ma pot conduce,si daca o sa fac cadouri le voi face unde eu vreau,refuzi sa i-mi faci o vizita,da-mi adresa si i-ti voi face eu o vizita,pe banii mei bineinteles.