Plantari pentru URMASI

Creat de Batrinul, Martie 02, 2010, 07:35:11 PM

« precedentul - următorul »

Bătrânul

Citat din: POSTASUL din Decembrie 23, 2011, 07:04:21 PM
da trebuie sa ne gandim ca nu suntem vesnici si ca viata noastra e foarte scurta  si sa pregatim si aceste ,,gradini''  si eu am reamenajat  locul de veci al fam. in vara asta , donu Batranu frumos mormant , marmura neagra etc. ,
Nu am dat bani pe marmura neagra. Cu 20 de ani inainte de revolutie deja am fost cioplitor autorizat pentru monumente din marmura . Dupa revolutie am avut cel mai mare atelier privat de prelucrat marmura. Acum 10 ani accidental mi-am impuscat mina..... de atunci imi cistig piinea mai mult cu capul dar si cu mina cit e posibil.

POSTASUL

pai eu am fost sigur ca este o lucrare executata de dv.   :bravo:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

Bătrânul

Am primit un sfat si am incercat cu rezultate extraordinare. Am udat citva flori de camera cu apa minerala ( dupa ce am agitat pentru a ramine fara gaze) Merita sa incercati mai ales la orhidee !!!!!

bee_lover

Sau cu bere. La cele cu frunze mari incercati sa stergeti frunzele cu o carpa imbibata in bere sa vedeti ce culoare frumoasa o sa aiba  :)

Bătrânul

In conditiile anului 2012 va prezint productia  :P

Bătrânul

la cules

Bătrânul

si merii  :)

Bătrânul

si

Bătrânul

Este important pentru mine ca oamenii de linga mine sa fie fericiti...

mape 48-petru manea

ma uit la poze si nu-mi vine sa cred
la mine cateva prune si cateva mere ---mi-e rusine sa fac poze---in schimb anul trecut am avut de toate --poate la anul viitor  :P

happy

Felicitarile mele!!! :bravo: :bravo: :bravo:
Imi place cand sotia este aproape iar merii stau cu crengile pline la pamant!! :hi:
http://hapy.sunphoto.ro/
Lumea nu ar exista fara albine!

pistol28

Happy a scris:
Nu stiu cat este de melifera fallopia,eu am in curte pe un gard si mai mult viespi am vazut ca o viziteaza  Si nu mai acapi de ea,se intinde ca nebuna!

Metoda pentru a scapa de fallopia.
Primavara se pune un celofan NEGRU peste zona unde creste si se tine acolo DOI ani cel putin. Nu ii place caldura.
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

ves.lucian

Citat din: Bătrânul din Septembrie 22, 2012, 09:38:44 AM

prunii , ce soi sunt ??? sau sunt mai multe soiuri ??? Multam fain , domnule Peter Janos !!!    :hi: =D> :razz: :-c
Sa traim cu si in HRISTOS , singura bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Fara sa ai albine poti sa traiesti !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

Bătrânul

Citat din: ves.lucian din Septembrie 22, 2012, 10:35:49 PM
Citat din: Bătrânul din Septembrie 22, 2012, 09:38:44 AM

prunii , ce soi sunt ??? sau sunt mai multe soiuri ??? Multam fain , domnule Peter Janos !!!    :hi: =D> :razz: :-c
Anna Spath si Silvia

Bătrânul

Am sapat 2000 (doua mii ) gauri de 30/30/30 cm pentru a planta brazi argintii  . 1000 picea pungens kaibab si 1000 albastru danez . Am ales puieti de 2 ani . Sper ca vremea sa-mi permite sa le plantez.  :) Sotia ma intrebat daca apucam sa creasca mari . I-am raspuns : " nu stiu daca noi vom apuca dar cineva cu siguranta DA !"  :rotfl: :rotfl: