Evodia

Creat de dragos2006, Iunie 06, 2009, 08:02:48 PM

« precedentul - următorul »

sfantul spiridon

domnule mihai pop...ati primit un plic de la gorj...
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

mihaipop_55

da!!!!!!!!!!! am primit plicul azi cand m-am intors de la scoala si l-am deschis sa vad si eu pentru prima data seminte de evodia.multumesc foarte frumos pentru gestul dvs si cand o sa rasara copaceii o sa-i duc pe elevii de la scoala sa le povestesc  despre acest copac sau poate m-ai bine ar fi sa le dau la fiecare cateva seminte sa le planteze acasa si sa facem un concurs cu cel mai frumos copac si nu voi uita sa le spun copiilor despre un om cu inima mare DOMNUL PROFESOR SPIRIDON.cu multa admiratie si consideratie.mihai.

sfantul spiridon

sfantul spiridon

as vrea sa le spun tuturor ca nu am avut timp sa le trimit la toti seminte dar numai timpul m-a impiedicat, adica le vor primi in curand

sfantul spiridon

mihaipop_55

sa stiti ca la mine in zona nu gasesc acest copac ,eu ma informez de pe net si din carti.eu nu am in zona nici salcam galben nici salcam japonez si incerc prin toate mijloacele sa imi fac o baza melifera variata mai ales ca parintii au avut mai mult de 11ha de pamant din care cultivat este doar vreo 40 arii plus gradina.
referitor la evodia ascult sfatul dvs si cand vor cadea frunzele ii mut in camp ,pana atunci pregatim gropile.gandul cu pastoral este superb dar in final nu ati specificat cate grade sa aiba "pruna",ajung 54 grade?
m-a sunat o doamna din bucuresti care doreste sa cumpere puieti de 3 ani de evodia si ar dorii telefonul inginierului de la craiova ca sa se puna de acord cu tranzactia,daca puteti sa-l scieti aici sau pe MP.

sfantul spiridon

0724 504 673-ing vulpe

milu56

Citat din: AndreiRNAveti cele 3 hectare?
Aveti puieti necesari?
Ca tentati am si eu multe.
Nu cred ca merge aici neirigat.

sfantul spiridon

Citat din: mihaipop_55sa stiti ca la mine in zona nu gasesc acest copac ,eu ma informez de pe net si din carti.eu nu am in zona nici salcam galben nici salcam japonez si incerc prin toate mijloacele sa imi fac o baza melifera variata mai ales ca parintii au avut mai mult de 11ha de pamant din care cultivat este doar vreo 40 arii plus gradina.
referitor la evodia ascult sfatul dvs si cand vor cadea frunzele ii mut in camp ,pana atunci pregatim gropile.gandul cu pastoral este superb dar in final nu ati specificat cate grade sa aiba "pruna",ajung 54 grade?
m-a sunat o doamna din bucuresti care doreste sa cumpere puieti de 3 ani de evodia si ar dorii telefonul inginierului de la craiova ca sa se puna de acord cu tranzactia,daca puteti sa-l scieti aici sau pe MP.
aveti

milu56

Citat din: AndreiRNPrimele fire incoltite.
O seaman si eu.

sfantul spiridon

astazi am luat puieti de evodia de la craiova..maine o sa-i plantez, sper sa fie bine ca azi era vineri-13....am ramas placut surprins cand am aflat ca erau pe drum spre craiova oameni din piatra neamt, braila gorj si dolj...cred ca promovarea copacului asta va face bine apiculturii din romania

Adrian Roman

Niste seminte de evodia, in plic, s-ar putea ? Contra cost, evident ! Daca da, adresa este : prof.Adrian Roman , Liceul de Arta Baia Mare , str.Petofi nr. 2-4 , Maramures.MUltumesc anticipat binevoitorului. Daca a observat cineva comportamentul evodiei plantata in teren calcaros si poate sa emita pareri ???Sanatate si voie buna tuturor . :hi:

sfantul spiridon

strada liceul de arte?

mai ..mai...lucram in breasla si .....poate ca ma convingi

Adrian Roman

Pai, colega, adresa e clara: Liceul de Arta-str:Petofi nr.2-4, Baia Mare, Maramures. Iar " pruna " de 52-54 grade, daca a mai si stat vreo cativa anisori in butoi de dud, e TERMINATOR de ce categorie vrei. Daca imi dai adresa, e foarte posibil sa te turmentezi nitel de CRACIUN ! Ce zici??  :nod:  :rotfl:  :hi:  :razz:  :nebun:

sfantul spiridon

HAOLEO! nu stiu cine a lasat pruna asta da bine c-a lasat-o
uite, iti trimit semintele saptamana asta dar vreau sa-mi trimiti si mie amorfa