Evodia

Creat de dragos2006, Iunie 06, 2009, 08:02:48 PM

« precedentul - următorul »

Adrian Roman

OK ! Merg in campanie agricola.. :nod:

D006

Citat din: sfantul spiridonastazi am luat puieti de evodia de la craiova..maine o sa-i plantez, sper sa fie bine ca azi era vineri-13....am ramas placut surprins cand am aflat ca erau pe drum spre craiova oameni din piatra neamt, braila gorj si dolj...cred ca promovarea copacului asta va face bine apiculturii din romania
Cu cat vinde bucata?

Adrian Roman

Cine mai vrea seminte de amorfa ? Si de oregano ?

sfantul spiridon

Citat din: szlörinc
Citat din: sfantul spiridonastazi am luat puieti de evodia de la craiova..maine o sa-i plantez, sper sa fie bine ca azi era vineri-13....am ramas placut surprins cand am aflat ca erau pe drum spre craiova oameni din piatra neamt, braila gorj si dolj...cred ca promovarea copacului asta va face bine apiculturii din romania
Cu cat vinde bucata?
15 lei dar are 4 ani copacelul
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

sfantul spiridon

Citat din: Adrian RomanCine mai vrea seminte de amorfa ? Si de oregano ?
pai eu vreau da imi trimiteti sau .......

Adrian Roman

Bine-nteles ca trimit, dar trebuie o adresa, nu? O astept si ma tin de cuvant ! :nod:

antiopa din ardeal

Citat din: sfantul spiridon-evodia are probleme in primi doi ani de viata cu zapada care o topeste si frigul care poate distruge radacinile
-evodia infloreste in romania pe etape..asfel la sud infloreste la inceput de august si spre moldova aproape de jumattaea lui august
-evodia este un super arbore si cred ca cine nu a vazut evodia nu stie oricum despre ce vorbesc
-ofer seminte gratis de evodia odata cu sfasitul lunii octombrie pentru cei foarte departe de gorj sau dolj
-puieti in craiova la pret de 12 lei ...1000 de bucati intre 2 si 4 ani
-evodia nu se planteaza singura si nici nu suporta incercari filozofice ca nu se prinde si nu se adapteaza
-nu in ultimul rand..la 4 ani are floare si albinele incep treaba
Si totusi sa nu fiti dezamagiti daca nu infloreste dupa 4 ani (mai ales in Ardeal). Pentru ca am aflat tot de pe forum ca e posibil sa astept si 7 ani pana la prima inflorire. Ai mei au implinit deja 5 ani si nu au inflorit, dar oricum daca e nevoie mai astept inca vreo 5.
Copacul  de mai jos e pozat in oct. 2009, saptamana trecuta am capturat ceva seminte de pe el si daca cineva doreste ii trimit cu mare placere.

bee_lover

E prin Sighisoara? Daca da prin ce zona?

antiopa din ardeal

Copacul e in Tg-Mures in apropiere de Luxor. Vazut mai de aproape si din alt unghi:

D006

Citat din: sfantul spiridon
Cu cat vinde bucata?
Ce lungime au cei de 4 ani?Ma intereseaza vro 20 bucati.
Tel:0741158038

sfantul spiridon

Cu cat vinde bucata?
Ce lungime au cei de 4 ani?Ma intereseaza vro 20 bucati.
Tel:0741158038
ce inaltime? pai ce sa va zic cam ce puteti lua dumneavoastra...unii au peste 3 metri, altii sunt grosi ca pe mana unui om matur, da iai georgica daca ai cu ce...poate dumneata ai vreun aro sau papuc

sfantul spiridon

Citat din: antiopa din ardealCopacul e in Tg-Mures in apropiere de Luxor. Vazut mai de aproape si din alt unghi:
copacul este supeb da nu stiu ce sa zic...mi se pare a fi danielii nu hupensis...daca e danielii as vrea si eu seminte la schimb cu hupensis

sfantul spiridon

ar fi bun aici un sfat de la filip- stefan 1 sau mihai pop

antiopa din ardeal

Citat din: antiopa din ardealCopacul e in Tg-Mures in apropiere de Luxor. Vazut mai de aproape si din alt unghi:
copacul este supeb da nu stiu ce sa zic...mi se pare a fi danielii nu hupensis...daca e danielii as vrea si eu seminte la schimb cu hupensis
Stiti cumva ce diferenta este intre "danielii" si "hupensis"?

sfantul spiridon

in primul rand dati-mi voie sa va salut...de la dumneata am aflat pentru prima oara de evodia...diferenta -dupa spusele ing vulpe-este floarea mai rosiatica a lui danielii si inflorirea ceva mai tarzie a acesteia..tot inginerul mi-a zis ca danielii este ceva mai sensibila la clima noastra