profit

Creat de dragos2006, Martie 15, 2009, 08:40:07 PM

« precedentul - următorul »

bucovineanu

Daca procedezi asa cum a zis colegul mai sus poti sa scuti miere si iarna. :rotfl:

D006

Faceti cum credeti si bineinteles ca asa o sa si faceti.Numai ca,eu am facut o greseala acum vreo 15 ani:aveam vreo 5 familii si-mi mergea destul de bine, mi-am mai luat 20, un pavilion neomologat(entuziasm de incepator),casa in constructie si un salariu modest.Au roit ca nebuni si miere nu am scos mare lucru(nu mai puteam de fericire).Deceptia a fost iarna si primavara care a urmat.Mi-au murit f.multi atunci,iar cei ramasi au iesit f.slabi in primavara.Investitia mi-am recuperat-o mult mai tarziu dar dupa aceia actionam mai cu prudenta.V-am spus aceasta mini poveste nu ca sa va plictisesc sau sa va deceptionez sau sa fac pe lupu moralist ci pt. simplu motiv ca imi pasa.Eu zic(luati-o doar ca idee,nu imi permit sa dau sfaturi)sa mai deprindeti ceva experienta pe langa un stupar mai renumit si mai in varsta.Pentru un incepator uneori 10stupi sunt cam multi.O ZI BUNA SI MULT NOROC!

mezenguz

draga Laurentiu nu vreau sa te jignesc ,dar 9 iernati 9 iesiti din iarna inca nu inseamna nimic ,asteapta sa vezi cum vor culege pt. ca nui tot una cite au iesit din iarna ,inca nu au iesit albinele tinere care vor incepe culesul in acest an , pe cite rame au intrat in iarna ?

D006

Citat din: mezenguzdraga Laurentiu nu vreau sa te jignesc ,dar 9 iernati 9 iesiti din iarna inca nu inseamna nimic ,asteapta sa vezi cum vor culege pt. ca nui tot una cite au iesit din iarna ,inca nu au iesit albinele tinere care vor incepe culesul in acest an , pe cite rame au intrat in iarna ?
Da matale lucrezi  la  rubrica  descurajari?
Laurentiu ,sa  stii  ca  nu  toti reusesc sa  scoata 9 din 9,asa  ca  dai  tare.

stefan1

Ambii aveti dreptate. Este o realizare sa traversezi iarna, dar puterea familiilor la primele culesuri arata priceperea stuparului.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Simi

Citat din: gigi simaEu zic(luati-o doar ca idee,nu imi permit sa dau sfaturi)sa mai deprindeti ceva experienta pe langa un stupar mai renumit si mai in varsta.Pentru un incepator uneori 10stupi sunt cam multi.O ZI BUNA SI MULT NOROC!
Dar vezi ca dupa parerea mea este mai greu sa gasesti acel stupar care sa te invete si pe tine si sa iti impartaseasca experienta pe tava, decat sa te apuci si sa citesti tot ce prinzi cu si despre apicultura si sa te descurci asa mai singurel. :nod:
Viaţa ne-a fost dată fără să o cerem
şi o vom pierde fără să fim întrebaţi.