help cum imi dau seama ca am matca daca nu o vad

Creat de dragos2006, Iunie 23, 2009, 01:44:12 PM

« precedentul - următorul »

D006

cum  imi  dau  seama ca   am  matca  daca  nu  o  vad  cand  umblu  la  ram 
:hi:   roi  anul  acesta

D006

andrei_salaj

D006

se  vad  in  faguri  niste puncte  albe posibil  afi  oul

D006

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

PricopArthur

Prima data nu vedeam nici eu oul.
Explicatia care mi-a deschis ochii a fost: "in fundul celulei, pe mijloc, se vede o liniuta alba, ca musita!"
Miere multă şi inimă curată!

un_escu

uol se vede.dar cum este pozitia lui .in centrul celulei sau pe margini ?sa fie del la REGINA sau de la bezmetice ?

crombra

Albinele besmetice oua de la 1 la cateva oua in celula si absolut haotic.
De regula, regina oua central.
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.

http://crombra.sunphoto.ro/

D006

Citat din: un_escuuol se vede.dar cum este pozitia lui .in centrul celulei sau pe margini ?sa fie del la REGINA sau de la bezmetice ?
Daca vei intra pe sunPhoto (teinegru64) album- Albine- la pag.5 vei gasi cateva foto cu  ce te intereseaza.

D006

in fundul celulei, pe mijloc, se vede o liniuta alba, ca musita
asa  ceva  se  vede

crombra

Este oul. Prima zi este vertical, a doua zi este inclinat iar a treia culcat.
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.

http://crombra.sunphoto.ro/

D006

D006

am matca  si  puet   dar  albinele  au  facut   1  botca   pe ulima  ram   mi  se  pare  dubios  cei de  facut

filip

Citat din: mihaimoldovaam matca  si  puet   dar  albinele  au  facut   1  botca   pe ulima  ram   mi  se  pare  dubios  cei de  facut
Las-o acolo,daca matca nu corespunde stiu albinele ce e de facut.PROTEJEAZA BOTCA
=D
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)