familii extrem de agresive

Creat de dragos2006, Aprilie 30, 2010, 12:54:10 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: ioanardelean55
Citat din: protteuseu nu sunt tare multumit anul asta de cules. nu au miere, parerea mea. se zice ca cele agresive culeg bine dar nu stiu... o sa vad la salcam.
Pia da salcimu , trebuie sa dea stapinu . :hi:
nu inteleg...

ioanardelean55

D006

azi eram la distanta de stupina, aprox 15m si m-a intepat una. la distanta aia nu credeam vreodata ca voi fi atacat. direct de frunte m-a intepat, rapid. eu nu am gesticulat nimic sa o provoc, doar priveam de la distanta culesul, inca am lasat-o in pace cand a inceput sa imi dea tarcoale pt ca am crezut ca pleaca dar nu... m-a intepat. si mie mi se par agresive anul asta. apropo... eu le-am luat jos colectoarele de polen, de vreo 2 sapt

D006

si inca ceva.... cel putin la mine a fsot un an foarte slab pana acuma. foarte putina miere. ori de cate ori inflorea ceva ploua, dar cand era floarea mai buna. la cires, la mar, prun... ploua. asa ghinion... daca prind si la salcam ploi nu extrag anul asta nimic

D006

satisfactia mea e ca anul trecut am inceput cu 3 familii iar acuma am 11 familii frumoase, tari. daca ajuta bunul dumnezeu poate fac 20 de familii... mi se pare ceva extraordinar. de anul trecut pana acuma am investit vreo 2500 de lei iar stupina mea valoreaza acuma 4000 de lei. in toamna... aprox 8000. e ceva

D006

asa este si la mine la zalau....dar asta da Dumnezeu asta primim...

D006

corect... eu inca invat... an de an sper sa stiu mai multe. in rest cum o vrea cel de sus

pistol28

Citat din: protteussatisfactia mea e ca anul trecut am inceput cu 3 familii iar acuma am 11 familii frumoase, tari. daca ajuta bunul dumnezeu poate fac 20 de familii... mi se pare ceva extraordinar. de anul trecut pana acuma am investit vreo 2500 de lei iar stupina mea valoreaza acuma 4000 de lei. in toamna... aprox 8000. e ceva
Toamna se numara BOBOCII si albinele primavara.
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

D006

corect... cum o vrea Dumnezeu

apicmd

lumeee.dac  voi  veti astepta ca Dumnezeu sa aib  grija de albinele  voastre poi  pina  in  primavara  ramineti  numai  cu  amintirile.  Dumnezeu ajuta  pe acei  ce  lucreaza da nu se  roaga fara a face nimik
BPR!!!!

D006

Citat din: apicmdlumeee.dac  voi  veti astepta ca Dumnezeu sa aib  grija de albinele  voastre poi  pina  in  primavara  ramineti  numai  cu  amintirile.  Dumnezeu ajuta  pe acei  ce  lucreaza da nu se  roaga fara a face nimik
apicmd... la noi in salaj toata primavara a plouat... la salcam se arata la fel... ce altceva mai putem zice decat "ce da Dumnezeu". ah! da! mai putem zice ceva: daca nu stii nu te baga! bafta

D006

corect... cum spui dumneata protteus...

apicmd

mde.pai  de ce  nu  lea-ti  dus in alta parte.
BPR!!!!

D006

pt ca am doar 11 familii si nu mi se merita, plus ca aici am salcam dar daca ploua...  o alta chestie e  ca nu am mijloc de transport propriu (trailer sau pavilion). altceva?

D006

am 3 colegi care au plecat la valea lui mihai, au platit o groaza de bani transportul si ghici ce... e vreme urata si acolo. deci degeaba la duci ca nu stii ce vreme prinzi. tot acolo ajungi... nu avem noi puterea sa facem vreme buna