• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Alegeri ACA

Creat de soripan, Ianuarie 07, 2009, 09:39:07 p.m.

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: dragos2006Scuze ! dar nu ma cunosti ! nu imi sta in caracter sa fac scandal , eu sunt doar un simplu stupar care lupta pentru salvarea ACA , si dupa congres eu voi scrie aici pe cand tu vei dispare in anonimat odata cu zorici !
  Nu sunt nici un conducator , nici nu ma vei vedea maine .

Asa de intampla deobicei de cand e lumea.Boierii se duc la targ iar SLUGILE STAU ACASA.Poate le cumpara si lor un biscuite drept multumire pentru serviciile facute....
OARE CINE E SLUGA?????????? :nono:
:nono:  :nono:  :nono:  :nono:

D006

Intamplator maine am treaba prin Bucuresti , daca am timp trec si pe la congres. Eu mi-am incheiat misiunea in legatura cu alegerile , de maine nu raman decat un "caine de paza " al apicultorilor. :hi:

D006

In halul acesta am ajuns ! Zorici se apara cu badyguarzi de apicultori ! RUSINE !

D006

Ce frumos este cand lasi apicultorii afara !

D006

Ce s-a mai intamplat la congres?

D006

Tin sa aduc sincere felicitari domnului ing. Ion Fetea noul presedinte ACA , sa speram ca odata cu venirea unui ardelean la conducere lucrurile vor evolua intr-o directie favorabila apicultorilor romani.
   Totusi oamenii au fost rationali si nu l-au ales pe Moraru. Eu cred ca acum lucrurile vor evolua in bine. Doua randuri vreau sa-i adresez noului presedinte :
   -sa-si pazeasca spatele de hienele de la centru,
   -sa nu invoce niciodata "greaua mostenire " pentru ca a fost de acord cu descarcarea de gestiune a lui Zorici
                                Sa auzim numai de bine !.

D006

Citat din: dragos2006Tin sa aduc sincere felicitari domnului ing. Ion Fetea noul presedinte ACA , sa speram ca odata cu venirea unui ardelean la conducere lucrurile vor evolua intr-o directie favorabila apicultorilor romani.
   Totusi oamenii au fost rationali si nu l-au ales pe Moraru. Eu cred ca acum lucrurile vor evolua in bine. Doua randuri vreau sa-i adresez noului presedinte :
   -sa-si pazeasca spatele de hienele de la centru,
   -sa nu invoce niciodata "greaua mostenire " pentru ca a fost de acord cu descarcarea de gestiune a lui Zorici
                                Sa auzim numai de bine !.

Astai  bun? Zimi  si  mie  sa  nu  mor  prost si  in  final Zorici si  gasca  sa  la  puscarie.

D006

Zorici cam vrea "sa spele putina " , numai instanta va decide .  El acum nu mai are nici o functie in ACA.  S-a strofocat pana s-a votat descarcarea de gestiune  :nono:  , apoi subit a devenit linistit.

Adrian Roman

Ma bucur ca a fost ales d-l Fetea. La alegerile din MM, l-am vazut si auzit. Este rational, echilibrat, cu bun simt, nu vorbeste de dragul de-a se auzi, si NU-I DELOC UN PAPA-LAPTE ! Sa-i dorim putere de munca si sanatate, ca ar fi multe de facut, poate prea multe, si cred ca mintile ascutite din judete, ar fi salutar sa participe cu idei necesare si constructive, in final spre binele nostru al tuturor. Nu vreau sa par patetic, dar si apicultorii sunt o bucatica de tara, si musai sa punem umarul si mintea la greu ! Sanatate la toti !

D006

Tinn sa=l felicit pe noul Presedinte FETEA .Stiu ca e un om adevarat .Poate dansul va reusi sa scape ACA de toti neveniti care vor sa distruga asociatia. :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

D006

MAI DRAGOS 2006 ai iceput iar cu linguselile si la noul presedinte? Dar dupa cum se stie SLUGILE asa fac. Te-ai dat mare ca esti VICEPRESEDINTE la ACA fil BUZAU oare unde ai fost ieri ca nu te-am vazut in sala.OARE NE-AI MINTIT???? sau nu ai vrut sa votezi?  Vice de la Buzau s-a prezentat ca fiind o alta persoana nu stiu cum o cheama...OARE EL E CEL ADEVARAT?
Mi-a spus cineva ca erai pe afara cu doamna CHIRILA si cu SICEANU va plimbati ca si leii in cusca.Ce credeati ca se impiedica ACA de cativa razvratiti?
SA VA FIE RUSINE  :nono:  :nono:  :nono:  :nono:  :nono:  :nono:

balasbebe

Se stia demult ca Fetea va ajunge la conducere. Doar el putea sa duca traditia mai departe. O sa fie vai si amar de capul salajenilor. Ne-a impins din padurile bune, si le-a lasat goale, in favoarea bihorenilor.

Vai de capul nostru.
Schimbarea sefilor, nu este rea, dar vad ca zvonurile auzite de mine, la targul de la Faget s-au adeverit.
Fetea sef, iar Zorici mana lui dreapta.

D006

Acum Fetea este presedintele la toti apicultorii si implicit la cei salajeni , de acum incolo trebuie sa va apere si voua drepturile . A promis ca usa dansului va fi deschisa pentru orice apicultor.

D006

Leonarde esti din Vrancea cum sunt eu din Franta  , esti doar sluga lui Zorici din Buzau .

filip

Dragos,
Presedintii astia Aca nu au invatat din videoconferintele cu prefectii in judet?
Daca ar intra putin pe forum sa dialogheze cu apicultorii eu voi fi primul care le voi lua apararea daca conversatia nu ar fi decenta.
E suficient o data pe saptamana timp de o ora sa comunicam.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)