• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Remorci Apicole

Creat de dragos2006, Ianuarie 06, 2009, 03:24:31 a.m.

« precedentul - următorul »

D006


Cristian IONITA

foarte interesante abordarile

PricopArthur

O remorca asemanatoare cu cea extensibila, am vazut acum cativa ani la un stupar din Reghin. Tractata dupa o dubita, asezarea stupilor pe pozitie dureaza cam 10 - 15 minute si 2 oameni sunt suficienti.
Erau pe acea remorca 40 de stupi asezati pe 4 randuri.
Miere multă şi inimă curată!

D006

anul asta am pus si eu o remorca asemanatoare pe forum a unui stupar din HD

D006


D006

Pozele sunt binevenite pentru toti. Remorca este meserie, cu ce o tracteaza stuparul ? Stelajul face corp comun cu remorca? Este autorizata?

D006

da este autorizata si o trage cu un  ford tranzit model 93 sertarul cu stupi este pe roti si se baga pe mijlocul remorci, un singur om in zece minute pleaca cu ei la drum nu ii trebuie nici un ajutor

maximus

multumim ,e foarte tare!daca imi amintesc bine,si pe celalalt forum au mai fost postate ceva poze anul trecut cu o remorca in genul acesta.sanatate

bucovineanu

Intradevar foarte ingenioasa solutia. Cred ca se descurca o singura persoana cu extensia.

PricopArthur

Singura problema este cu orientarea albinelor. Stupii ce sunt amplasati un pic mai in fata in special cei de pe colturi vor fi mai populati.
Miere multă şi inimă curată!

bucovineanu

Din cate stiu eu in pastoral oricum se mai intampla acest lucru, daca stupii sunt asezati in linie.  Cred ca acesta este motivul pentru care unii apicultori aseaza stupii in semicerc , evitand astfel suprapopularea celor aflati la capete.

PricopArthur

Citat din: bucovineanuDin cate stiu eu in pastoral oricum se mai intampla acest lucru, daca stupii sunt asezati in linie.  Cred ca acesta este motivul pentru care unii apicultori aseaza stupii in semicerc , evitand astfel suprapopularea celor aflati la capete.

Intr-adevar, asa cum ati precizat, se mai intampla atunci cand (si nu e obligatoriu) stupina e amplasata intr-un peisaj uniform, cum sunt de regula plantele cultivate.  Insa intr-o remorca apicola ca cea prezentata, fenomenul apare frecvent.
Miere multă şi inimă curată!

iftimie

Confectionez,repar ,modific si omologhez remorci si platforme cu 1-2 punti pe al carui sasiu montez utilaje :minibaruri( cu tejghea,frigider,chiuveta,gratar,boiler),carusele parc distractii,freze de forare puturi si fintini,motopompe,scari telescopice,scari hidraulice,grupuri electrogene,minimacarale) si pentru transport:marfa, ATV-uri, snowmobile, skyjeturi, barci,apicole,reclama publicitara(afisare banere),agrement, dar si ptr. transport masini avariate.
2.Confectionez,omologhez si vind (la comanda ferma) remorci,pavilioane si platforme ptr. transport stupi,cu 1-2 punti ,cu/fara sistem de frinare,cuplaj vehicul tractator cu ochet sau nuca sferica,orice model si dimensiune .
3.Confectionez si omologhez afeturi ( remorci lansatoare de artificii,confetii /spectacole de lumini) .
4.Promovati-va afacerile d-strã prin publicitate cu o remorcã cu caracter publicitar.
5.Intocmesc proiecte pentru omologare remorci, trailere, peridocuri, rulote in vederea inmatricularii si obtinerii cartii de identitate RAR.
6. Aduc si asigur piese de schimb noi ptr.remorci de orice fel,precum si 1340 modele cîrlige remorcare ptr.orice autovehicul. tel/0745/363743,0727/373896
oricind la dispozitia apicultorilor ,in vedere construirii unei remorci,platforme sau container apicol,proiecte omologare RAR,livrare piese schimb si de cirlige de remorcare!

GIMS

iftimie

Putem executa oricind ceva mai elegant,mai modern,mai functional,mai sofisticat decit cele afisate pe site-ul din Serbia(pcela),
Firma GIMS STAR Botosani va sta la dispozitie in vederea dotarii cu cele mai extravagante modele pe care le doriti.Tel./fax 0231/514930,mob0745/363743
oricind la dispozitia apicultorilor ,in vedere construirii unei remorci,platforme sau container apicol,proiecte omologare RAR,livrare piese schimb si de cirlige de remorcare!

GIMS

Kov iulian

Noiembrie 23, 2011, 03:11:30 p.m. #14 Last Edit: Noiembrie 23, 2011, 03:23:02 p.m. by Kov iulian
Va cer si eu sfatul intr-o problema
Comform proiectului 141 va trebui sa imi fac un pavilion in anul 3 , imi puteti recomanda un tip de remorca pe care sa realizez pavilionul apicol . acest pavillion se realizeaza pe remorca noua sau merge si pe remorca la mana a doua
( stiam ca din bani europeeni nu se pot cumpara utilaje la mana a doua )
Acest pavilion trebuie neaparat sa fie cum zice in proiect pe doua sa 3 nivele si inchis sau nu conteaza ?
Deoarece ma gandeam sa fac ceva in genul cum e in poza


Deoarece pavilionul pe 2 sau 3 nivele nu e prea eficient
( lazile de jos se suprapopuleaza iar cele de sus sunt prea slabe )
Am gasit pe un site   http://www.lantecind.ro/remorcaPlatforma.php#util  si mi-au placut urmatoarele remorci