picatura de nectar

Creat de PricopArthur, Noiembrie 04, 2007, 12:58:59 AM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: pngflorinNumai la mine e frig si ploua.Nu le-am vazut sa iasa afara.
Tare i-mi e teama  de mierea de strugure.............. :mad:
lasa florin ca si zaibaru
de struguri e bun

pngflorin

Pentru noi, dar bietele albinute..............
Pentru la anul mi-am promis ca i-mi pastrez miere de salcam, cate 3-4 rame de stup, ca sa pot sa " iernez " si eu fara griji.
Incepator, ce sa fac, dar................... tot inainte, nici un pas inapoi. :hi:

D006

Citat din: pngflorinNumai la mine e frig si ploua.Nu le-am vazut sa iasa afara.
Tare i-mi e teama  de mierea de strugure.............. :mad:
In prima parte a iernarii albinele consuma mai putin...deci nu se incarca prea repede, sa fie nevoite sa iasa la zbor. Dupa Anul Nou incepe usor -usor sa creasca consumul...spre februarie pot aparea mici probleme...Daca albinele tale ar prinde o fereastra luna aceasta ar fi ok...

D006

florin acum consuma mierea de struguri si nu este nevoie sa iasa afara mai incolo consuma miere de asta vara care poate este de salcim sau poliflora asa ca nuti fa probleme
apropo un gratar de mistret ar merge linga vin
         cu stima marius

PricopArthur

Florin, daca e nevoie facem un  zbor de curatire in casa si tot le salvam.
:wink:   :hi:
Miere multă şi inimă curată!

D006

Citat din: PricopArthurFlorin, daca e nevoie facem un  zbor de curatire in casa si tot le salvam.
:wink:   :hi:
Arthur, se pare ca tu ...ai facut zbor de curatire in casa.   Cum este?...

filip

Zborul de curatenie sal faceti in camera de oaspeti cind gospodinele noastre sunt gata cu curatenia.Sa fie pata de culoare ce lipseste :rotfl:
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

PricopArthur

Am spus la intretinere albine/ zbor de curatire cum am facut zbor de curatire in casa. Dar trebuie sa marturisesc ca in noaptea dupa lucrare, am visat ca intrau albine in casa. A fost ceva de ganul unui cosmar.
Miere multă şi inimă curată!