pret achizitie miere..piata mierii

Creat de dragos2006, Octombrie 09, 2007, 01:58:16 AM

« precedentul - următorul »

D006

Am deschis acest topic pentru a avea cu totii informatii cu privire la pretul mierii ...atit la achizitori cit si pretul care este practicat in pietele agroalimentare din toate orasele..
informatiile pot sa zburde in voie ..

filip

Eu vind Kg de miere poliflora cu borcan nou cu 11 ron,iar salcim 13 ron ,clientii fideli au reduceri in functie de cantitate sau ritmul de cumparare
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

stefan1

Dau mierea poliflora cu 13 lei/kg, fara borcan, de acasa. La cantitati mari - reducere.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

100 salcam. in Moldova e lumea mai saraca. poliflora ff putina anul acesta din cauza secetei.  pe piata Vasluiului 150 salcam 120 restul.  polen 600

stefan1

Pretul polenului imi pare f bun fata de ce stiam!
Dar propolisul? Cum il dati?
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

balasbebe

- miere de salcam 10-12
- miere poliflora     10
- polen 25-30

PricopArthur

Salcam 12
poliflora 9
Pe piata salcam 13- 15, poliflora 10
Miere multă şi inimă curată!

D006

... Baicoi..  pret achizitie 40 000 poliflora..
..Atalanata -Slobozia..tot pe acolo..
  Da cineva mai mult la poliflora?..vreau sa dau vre 3 tone ..am nevoie de bani..

D006

Am primit azi revista ..''Lumea Apicola""la preturi de achizitie tot aceleasi preturi...mici totusi.Poliflora de la 40 000 la max 45 000/ kg..iar salcimul60 000 la max 65 000/ kg...
Poate intr-un viitor nu prea indepartat o sa mai creasca si preturile la achizitie...

alt stupar

Aveti grija cu cat vindeti acum, pe plan european pretul e in urcare;       http://www.osservatoriomiele.org/set07.htm        Eu am dat-o in vara,si-mi pare cam rau, acum am avut o oferta mai buna la en-gross!

D006

...am dat-o, zilele acestea ca-mi era frica ca pierd subventia...Nu am dat decit pt subventie...

pintilied

La Tulcea pe piata.
                                Poliflora    12 lei  /kg
                                Salcim       14-16 lei /kg
                                Rapita       11-13 lei/kg
                                Coriandru   13 lei/kg
                      Eu o vind de acasa cu 8 lei polflora si 10 lei salcimul

:hi:
Nu tot ce zboara,face miere!

balasbebe

Incercati sa punetzi si pretul polenului, al propolisului

D006

ieri am fost la piata la alba si salcamul la masa din piata avea pretul de 18 ron 1 kg,iar poliflora era de 14 ron 1 kg

D006

EU DAU SALCAMUL CU 15 LEI
             poliflora 10 lei
             polen 30 lei
la en-groos  salcamul este 6 lei
                   poliflora 4,2 lei
                   polen 16 lei
  pentru sortimente pretul urca putin