Ciocanitori

Creat de dragos2006, Noiembrie 06, 2007, 12:31:47 AM

« precedentul - următorul »

Cristian IONITA

pai .... nu era mai simplu sa-l chemi pe Florin cu pusca?

D006

vezi si zici ce am cu tine iar te iei de mine
orcum pusca era buna pt astea ce se baga ca si musca( pt tine )

D006

Oile sunt ale tale, sau venite din vecini?...Este bine ca le-ai protejat cu gardul de care amintesti mai sus...Animalele mai strica...chiar si un catel de paza care latra dupa trecatori sau orice altceva..

Cristian IONITA

mda ... da suparcios mai esti
cu pusca sa ameninti pe cine te ia-n serios
hai uite ... eu-m cer scuze ca m-am bagat in seama aiurea .... am crezut ca stii de gluma
te rog numa .... sa nu ma-pusti
bine
PS: nu stiu cum naiba da mereu dau "raportati" in loc de "postati raspuns"

D006

...mai glumeste lumea...

D006

Citat din: bioOile sunt ale tale, sau venite din vecini?...Este bine ca le-ai protejat cu gardul de care amintesti mai sus...Animalele mai strica...chiar si un catel de paza care latra dupa trecatori sau orice altceva..
OILE SUNT A LUI STAPINULI DE GRADINA EU SUNT NUMAI IN CHIRIE ACOLO IN GRADINA

Cristian IONITA

pai vezi mai marius ... in loc sa te certi cu mine pe forum .... mai bine ai cauta un locsor al tau ....
imi pare rau de incident ... eu am libera pe langa stupi o catelusa ... dar din fericire stie ca nu are voie pe langa stupi (cred ca au invatat-o albinele) si-i ocoleste la min 10 m

pngflorin

Marius, daca e nevoie de pusca, iti pot imprumuta eu...........  , mai ales ca e pentru un scop nobil.... :rotfl: ..... :rotfl:
Am postat pentru ca simtul umorului este prezent. :hi:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Citat din: pngflorinMarius, daca e nevoie de pusca, iti pot imprumuta eu...........  , mai ales ca e pentru un scop nobil.... :rotfl: ..... :rotfl:
Am postat pentru ca simtul umorului este prezent. :hi:  :rotfl:  :rotfl:
Nu sunt oile lui..deci nu poate sa le puna pielea pe gard...si lasati cearta pentru sectiunea respectiva...va rog eu

D006

sastazi am fost la stupi si totul este normal oile stau la distanta de gard catva pitigusi mai vin pe lazi dar ce  le fac si la astia

Cristian IONITA

o plasa cu ochiuri mai mici

D006

si unde sa o pun plasa
pe care stupi

PricopArthur

Pasarelele prefera sa stea pe stupi deoarece e mai cald.
Nu vad de ce ar deranja asa rau coloniile ce ierneaza.
Toate cele bune.
Miere multă şi inimă curată!

D006

sanatate si multumesc

Cristian IONITA

Citat din: mariussi unde sa o pun plasa
pe care stupi
cate una pe fiecare rand ... si pusa astfel incat sa acopere urdinisurile
dar ... poate nu are rost sa te complici ... cum spune si dl. PricopArthur vezi mai intai daca pasarile iti deranjeaza cu adevarat sau nu stupi