legea lui 1,2,3 in aprecierea familiei la o inspectie

Creat de dyaboliq001, Ianuarie 26, 2008, 04:59:07 AM

« precedentul - următorul »

dyaboliq001

in ce consta legea lui 1,2,3 in aprecierea familiei la o inspectie ? lamuriti-ma va rog!
Benjamin Franklin: "Spune-mi, dar eu voi uita, arată-mi, poate că voi memora, include-mă şi eu voi înţelege".

D006

Tinere dyaboliq001,
Sint rau astazi ca bee_lover nu a pus gagice noi pe forum asa ca iarta-ma. Eu zic sa pui aceeasi intrebare pe forumul stuparitul ca acolo cu experti si cu atitia intelectuali si greuceni suta la suta primesti raspuns serios si bine documentat. Eu nu stiu sa raspund numai din carti si din exp de 18 ani(mica) si poate sint altii mai buni.Oricum primul raspuns va fi ca e prostie, al 2lea ca e fapt divers etc. Lucrul e real si se bazeaza pe...
Cu stima

pngflorin

Citat din: drone1952Tinere dyaboliq001,
Sint rau astazi ca bee_lover nu a pus gagice noi pe forum asa ca iarta-ma. Eu zic sa pui aceeasi intrebare pe forumul stuparitul ca acolo cu experti si cu atitia intelectuali si greuceni suta la suta primesti raspuns serios si bine documentat. Eu nu stiu sa raspund numai din carti si din exp de 18 ani(mica) si poate sint altii mai buni.Oricum primul raspuns va fi ca e prostie, al 2lea ca e fapt divers etc. Lucrul e real si se bazeaza pe...
Cu stima
D.Drone, daca dv si ceilalti de pe acest forum si nu numai de pe oricare alt forum de apicultura, tratati incepatorii cu ...........indiferenta, asta nu este bine deloc. Nu inteleg de ce nu ii raspundeti.
Mai ales ca intrebarea merita raspuns si pleaca dintr-o curiozitate sincere.
Ar mai fi varianta sa fiti suparat din cauza acestor ....gagici.
Sper sa nu va fi suparat observatiile mele.
Cu stima fata de exp dv,
Florin.

D006

Pt D.Drone o gagica sa nu mai fie suparat ....asta ca sa il salvez pe bee_lover.....as fi si eu interesat de aceasta lege?????????????????????  sau e o gluma?

D006

D006

asta e monstra pentru adapator la albinute ..........

D006

Dle claus,
gagicele se accepta dar mai trebuie sa ma enerveze cu nervi si maximus(face treaba buna). N-am inteles de ce pngflorin s-a suparat asa tare. Eu rar ma supar asa ca ii recomand si lui.
Cu stima

maximus

claus,pentru nea ghita(drone) o gagica in realitate nu ai? :roll:

D006

Cica recomanda de obicei Dr. oftalmolog ..... face bine la ochi.
  Sa nu se supere nea Ghita (drone), am destule fete (albinutele),  :hi:
         O seara Frumoasa va doresc, all.

dyaboliq001

Benjamin Franklin: "Spune-mi, dar eu voi uita, arată-mi, poate că voi memora, include-mă şi eu voi înţelege".

filip

Citat din: dyaboliq001in final...in ce consta legea aia ??
Sa mai ai albine,sa aiba matca care oua ,sa aiba mancare.Astea sunt cele trei lucruri care intereseaza un apicultor la o revizie.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)