Apa in prisaca

Creat de PricopArthur, Martie 04, 2008, 12:24:02 AM

« precedentul - următorul »

D006

noapte buna la toata lumea si ziua de miine sa ne bucure mai mult decit cea de azi

PricopArthur

costeasrl, multumesc pentru sfat. Eu pun pe adapator cativa fagurasi cu miere pentru ca sunt vazuti mai repede de albine.
Miere multă şi inimă curată!

D006

Citat din: costeasrltin sa mentionez ca astazi la adapatorul cu apa sarata arau la adapat de vreo cinci ori mai multe albine decit la celalalt ,doar stim ca apa necesara o pot obtine din nectarul proaspat recoltat,pe cind sarurile minerale!!!!!!!!!
este buna o oarecare cantyitate de sare in apa care o dam la albine dar parca stiu ca nu este bine sa se depaseasca 5 la mie concentratia deoarece devine toxica pt albine,...

PricopArthur

Albinele la felia de branza.
Miere multă şi inimă curată!

D006

Si la mine apa cu sare

catel

Citat din: bucovineanuEu spun in gluma ca ele importa miere fara taxe vamale.
Dincolo este padure. O singura data am avut probleme cu tratamentul. Era primavara, ciresii infloriti si au stropit padurea din elicopter. Au disparut mare parte din culegatoare,dar avand mult puiet sau refacut.
si n-ai omorat pilotul ? :mad:
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !

catel

eu am dupa rame adapator "halau" din lemn, de aprox. 1-1.5 litri, dar dupa 3 zile ii gol.
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !

bee_lover

si la fiecare 3 zile le puneti apa? la 36 de familii? nu aveti o sursa de apa in zona?