Apa in prisaca

Creat de PricopArthur, Martie 04, 2008, 12:24:02 AM

« precedentul - următorul »

viorel_v2000

Adaugati si altceva pe scandura?(sare, zahar)
Cum ati realizat santuletele? (cu ce "scula":wink:?
VV

PricopArthur

Apa o pun calda, si cu putina sare (in apa nu pe scandura) cand incep sa zboare primele albine.
Santuletele le-a facut fezorul pe freza.
Am incercat initial sa le fac cu dalta, dar nu au iesit suficient de adanci, si de multe ori apa o lua razna pe langa santuri.
Miere multă şi inimă curată!

D006

Pe mijloc se vede o  bucata de sfoara,care coboara in adapatorul de jos.Este cel mai bun ,,robinet'' din cati am folosit.

D006

Butoi bagat in pamant.

D006

Ceva mai traditional.

PricopArthur

Citat din: teinegru64Pe mijloc se vede o  bucata de sfoara,care coboara in adapatorul de jos.Este cel mai bun ,,robinet'' din cati am folosit.
Nu am inteles modul de folosire. Te rog, detaliaza.
Miere multă şi inimă curată!

D006

Citat din: PricopArthur
Citat din: teinegru64Pe mijloc se vede o  bucata de sfoara,care coboara in adapatorul de jos.Este cel mai bun ,,robinet'' din cati am folosit.
Nu am inteles modul de folosire. Te rog, detaliaza.

Se uda toata sfoara (bumbac) se introduce un capat in butoi iar celalalt capat se coboara in adapator. Apa va curge picatura cu picatura.Se pot folosi mai multe bucati de sfoara.

D006

la mine in stupina le dau apa cam asa

D006

Asa arata adapatorul astazi la ora 14.Ce bine ar fi sa arate asa pana la toamna.

D006

la mine

D006

inca una

bee_lover

frumos. numa sa nu ramaneti fara apa ca le-ati pierdut. numa bine

D006

inca de la zborul general de curatire se vor folosi neaparat doua adapatoare,unul pentru apa curata de fintina si unul cu apa sarata 5% pentru a nu avea neplacerea sa vedem albinele cautind saruri minerale ,prin diferite gunoaie si dejectii animaliere de prin tarcurile vecinilor .
pentru pricop arthur ,se pun citiva stropi de miere pe scindura adapatorului, inca din prima zi.
pentru viorel-v2000,dacu dispui de un fai si cu ceva cunostinte elementare de desen tehnic ,nimic mai simplu.
apropo eu le mai scap la prut ca ma desparte doar 150 m.

D006

in plan indepartat se poate vedea padurea din basarabia

D006

tin sa mentionez ca astazi la adapatorul cu apa sarata arau la adapat de vreo cinci ori mai multe albine decit la celalalt ,doar stim ca apa necesara o pot obtine din nectarul proaspat recoltat,pe cind sarurile minerale!!!!!!!!!