infiintarea unei exploatatii apicole

Creat de dragos2006, Ianuarie 28, 2009, 01:50:08 AM

« precedentul - următorul »

D006

Pt  asta  o  sa  cumpar  un  camion cu brat  elevador,problema ii  sa  ma  stabilesc  intr-o  zona  de  interes  apicol , pt  ca  la  noi  infastructurile  sint  la  pamint.

D006

Corect gandit , in zona Calarasului preturile sunt mai accesibile si ai si culesuri barosane.

D006

Cu  banii aia(40000 E)de  care  ai  zis  tu citi  stupi  poti  cumpara?Un apicultor mai  trebuie  sa  aiba  si  un  magazin apicol  pt  a-si  vinde  produsele  la  un  pret  bun(ex  si  pt  tine).

D006

cam 400 de stupi , problema este cu magazinul , nu poate exista doar din miere trebuie sa mai vinzi si alte produse plus ca trebuie sa fie la vad in general in piete sau langa spitale.

D006

OK.Propaganda ii la  putere,in  Guadalajara(oras  cam 100000 locuitori)ai  cam  5  magazine  particulare  ,plus  un  magazin  al  asoceatiei  apicole.Este  clar  ca  in  Romania ,consumul  de  mire  este  foarte  mic dar  lucrurile  se  vor  schimba  si  pe  la  noi,plus ca  poti  vinde  produse  artizanale(din  ceara),polen,propolis ,plante  medicinale  etc..Mai  convins,casa  in  Calarasi,400stupi  si  la  treaba  nu  la  intins  mina.O sa ne  itilnim  in  tara, nu  stiu  anul?

D006

Bafta !!
dar vezi ca nu este de joaca cand vrei sa traiesti din apicultura !

andrei_calinescu

Buna ziua,
imi permit sa va intreb, de unde chestia asta cu 40000 euro prima de repatriere?
Eu locuiesc in Franta, vreau sa ma intorc(la anul) . Nu mi-ar strica 40000 euro .
Puteti detalia, sau e gogorita?

D006