ÎNTREŢINEREA ALBINELOR, STUPILOR - la scară mare.

Creat de dragos2006, August 23, 2009, 05:19:01 PM

« precedentul - următorul »

D006

Pai trebuia sa intelegi ca eu,milu56 si gaby de la apit am fost inchisi pe stuparitul de catre ionita pe movit de clona (adica suntem aceeasi persoana) . Eu ma-m inregistrat aici doar sa ii explic lui ca nu este adevarat si cred ca ia-m dat suficiente argumente. Atata era de inteles.
Ai scris mai sus ca "si ne frecati toti 3 sa vedeti ce iese"...arata-mi un post de al meu unde te-am frecat, asa cum zici tu ...  :hi:

balanescuadrian

era un fel de a zice ..sau ai uitat romana!!
ce vreti voi de fapt...!!!!
1. ai recunoscut ca toti sunteti in aceeasi localitate si ca va cunoasteti...un adevar! (ca altfel e imposibil sa ai acelasi ID, cu toate ca pe stuparitul ati negat!)
2. ...continua tu ...ca eu ti-am zis ca sunt prost..
care-i scopul ce vreti sa aflati ....daca se poate sa faceti din 10, 100 stupi ai aflat nu se poate..dar in rest...??? pentru ce ati sucit atat treaba aceasta??? ati tot luat pe toate partile  problema ... si tot  o intorceati si tot ..si tot....
CARE-I BAIUL, SCHEMA, POANTA... zii cum vrei ...???
cine sunteti voi .... detalii frate ...spune direct...raspunde la ce ti-am zis ca nu inteleg!!!!!!!!!!!

D006

Nu va mai lasati intoxicati de moderatorul otravit , daca aveti ceva sa-i reprosati mergeti la "cenzura pe forum " si facetii acolo uraturile de rigoare , in rest haideti sa pastram subiectul topicului.

Cristian IONITA

Citat din: ab...
Asta tot incerc sa ii explic domnului IONITA dar degeaba. El zice ca toate 3 conturi (ab,milu56,gaby de la apit) sunt facute de o singura persoana de pe acelasi calculator, intelegi ?
Vai ... ce fecioara maria neprihanita sunte-ti Dvs, unde am afirmat eu ca e vorba de acelasi calculator? am precizat acelasi IP si e un pic altceva.
Dragos - veziti matale de oile tale si nu te mai baga unde nu intelegi.

milu56

Desi la uni stupari poate nu le place acest subiect,pe mine unl nu ma deranjeaza chiar acum este necesar sa vorbim despre aceasta.Am observat ca la multi li se pare suspect cand aud de sute de stupi,o sa dau niste detalii in legatura cu aceasta,dar nu vreau sa creada cineva ca ma refer la el personal.
Acum o sa ma refer la mine care in prezent detin 8 stupine de cate 75 de stupi,unde alerg zilnic si de multe ori nu cu mari rezultate.Dragi colegi cel mai important lucru este jona unde ai stupii,daca nu este zona buna nu merita sa te chinui,daca zona este buna,atunci ai satisfactii si esti tot timpul bucuros.
O SA POSTEZ TOATA ACTIVITATEA MEA DE AICI TRAS PE VIDEO SA VEDETI DRAGI COLEGI CE INSEAMNA STUPARIT CU MULTI STUPI,DAR NU EXAGERAT DE MULTI!

D006

Citat din: Cristian IONITA
Citat din: ab...
Asta tot incerc sa ii explic domnului IONITA dar degeaba. El zice ca toate 3 conturi (ab,milu56,gaby de la apit) sunt facute de o singura persoana de pe acelasi calculator, intelegi ?
Vai ... ce fecioara maria neprihanita sunte-ti Dvs, unde am afirmat eu ca e vorba de acelasi calculator? am precizat acelasi IP si e un pic altceva.
Dragos - veziti matale de oile tale si nu te mai baga unde nu intelegi.
ok, dar motivul pentru care am fost banat de pe stuparitul este acesta : clona lui milu56, crezi ca el isi cumpara mai multe calculatoare sa isi faca mai multe conturi ? Inca mai esti convins ca suntem aceeasi persona ?

Cristian IONITA

Da stimabile sunt convins ca tu, gaby si milu sunteti una si aceeasi persoana.
Atat timp cat la "interpelarea" mea ati avut reactia de a mai creea inca un user aparent inocent nu pot crede altceva. Nu ati facut decat sa-mi confirmati banuiala initiala.
Cu aceasta eu inchid acest subiect, daca administratorul acestui forum accepta ca utilizatorii sa fie mintiti este numai si numai pba lui, eu am "ridicat" pba, de acum incolo il las sa se descurce.

D006

Bine domnu Ionita, fiecare crede ce vrea si nu ma interesaza ce cred altii. Pentru a nu te deranja pe tine eu nu mai postez de acum incolo pe acest forum  :hi:

D006

Sunt ferm convins că dl milu, abeja gabi, ab, plus alte câte oare pseudonime nedescoperite încă, este apicultor şi are preocupări ,idei, cunoştinţe deosebite despre această nobilă ocupatie, de asemenea de faptul că mulţi avem ce învăţa de la dânsul.     
   Însă faptul că ţine cu tot dinadinsul să ne convingă pe trei forumuri cât  e domnia sa de deştept  de interesant şi cât suntem noi de fazani,plus că îşi răspunde singur la posturi, contrazicându-se chiar mă face să mă g'ndesc că are serioase probleme pe  la etajul superior.Sper să nu ajung şi eu la vârsta senectuţii la fel de autosuficient.
   Scuzele mele şi sincere păreri de rău.   
    A Dios

D006

Citat din: Cristian IONITADa stimabile sunt convins ca tu, gaby si milu sunteti una si aceeasi persoana.
Atat timp cat la "interpelarea" mea ati avut reactia de a mai creea inca un user aparent inocent nu pot crede altceva. Nu ati facut decat sa-mi confirmati banuiala initiala.
Cu aceasta eu inchid acest subiect, daca administratorul acestui forum accepta ca utilizatorii sa fie mintiti este numai si numai pba lui, eu am "ridicat" pba, de acum incolo il las sa se descurce.
tizule, ce nu ai inteles tu inca, este ca esti un amarat de jandarm pe stuparitul. pana sa ajungi dedectiv cred ca vei iesii la pensie. tine bine bulanul si da in stanga si dreapta ca dom norocel a obosit toata vara gadiland blondele si roscatele lui in banie.

D006

Incepe sa semene a Drone52/AlbinaProletara, Ghitza Georgitza, etc. care sunt de fapt George T. din Arad.

D006

Citat din: BeeesSunt ferm convins că dl milu, abeja gabi, ab, plus alte câte oare pseudonime nedescoperite încă, este apicultor şi are preocupări ,idei, cunoştinţe deosebite despre această nobilă ocupatie, de asemenea de faptul că mulţi avem ce învăţa de la dânsul.     
   Însă faptul că ţine cu tot dinadinsul să ne convingă pe trei forumuri cât  e domnia sa de deştept  de interesant şi cât suntem noi de fazani,plus că îşi răspunde singur la posturi, contrazicându-se chiar mă face să mă g'ndesc că are serioase probleme pe  la etajul superior.Sper să nu ajung şi eu la vârsta senectuţii la fel de autosuficient.
    A Dios
D-ne Bees  nu  inteleg  la ce  va  referiti,aveti  probleme?
De  unde  ma  bagi  pe  mine  in  oala  lui  Milu,ai  aparut  stimabile  Drone si  eu  nu  am  fost  informat.

milu56

Citat din: BeeesSunt ferm convins că dl milu, abeja gabi, ab, plus alte câte oare pseudonime nedescoperite încă, este apicultor şi are preocupări ,idei, cunoştinţe deosebite despre această nobilă ocupatie, de asemenea de faptul că mulţi avem ce învăţa de la dânsul.     
    A Dios
Si tu esti apicultor?Insulta,jigneste,scoate tot felul de minciuni,ca eu tot milu56 voi fi si fara sa postez pe forumul stuparitul si nu trebuie sa-ti para rau,iate de mana cu Cristi IONITA la care nu ii sta bine capul pe uneri,mi-a jignit baiatul asa incurajeaza el tinerii inspre apicultura.Cred ca eu nu am jignit pe nimeni.Si voi fara sa ma cunoasteti ma jigniti,va faceti de ras la atata lume.Sa fiti sanatosi.

D006

Mii de scuze domnului Abeja,  e greşeala mea!

D006

Acum incep sa i-mi dau seama cum sunt apicultorii,asa cum sunt si albinele,vedeti dragi stupari care avem stupi,sunt intre ei si cu albine mai agresive.