ÎNTREŢINEREA ALBINELOR, STUPILOR - la scară mare.

Creat de dragos2006, August 23, 2009, 05:19:01 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: Cristian IONITA
@milu - hai te rog termina cu minciunile, cum se face ca fiul dvs aflat in vacanta la mediterana se conecteaza la aceeasi retea wirelss? v-am mai precizat .... pe aici de cand ati plecat dvs din tara oamenii (cel putin unii dintre ei) nu au cap in dotare doar ca sa nu-i ploua in gat. Nu stiu cati si de ce m-ar "agrea" pe mine apicultorii din Romania sau de oriunde, nu vreau si nu am nevoie de asa ceva. In schimb dvs cel putin mie imi provocati repulsie, oamenii cu 2 sau mai multe fete ca dvs sunt pacostea acestei lumi
Uite, mi-am facut si aici cont doar sa ii mai ridic cultura generala domnului Ionita.
Deci wireless inseamna (dupa dictionar)  o reţea fără fir. Aici noi avem un ruter(sau router) care este un dispozitiv hardware sau software care conectează două sau mai multe reţele de calculatoare.  Acest ruter poarte fi conectat prin cablu la calculator (asa fiind       conectat calculatorul lui milu56) sau poate fi conectat la un laptop prin wireless, asa cum am eu si gaby internet. Gaby, a venit din Romania si sta in chirie aici langa noi si prinde si ea wireless de la noi.
Ai inteles domnu' Ionita ? Nu stiu din ce motive te-ai trezit sa inchizi tu conturile dar daca nu le redeschizi si daca nu iti ceri public scuze fata de noi esti un om de nimic .
:nono:

milu56

Citat din: balanescuadrianinca o data va rog sa postati cum ati procedat
si eu intr-un an am de la 2 familii cumparate am ajuns la 17 familii ...dar nu va spun cum...
convingeti-ne ce si cum ..altfel va pierdeti credibilitate...in fata mea cel putin v-ati pierdut-o!! :hi:
Daca vrei contradictie mu mai gasit pe mine omul potrivit,multumesc.Daca vrei sa ne intalnim fata in fata vino in Franta la apimondia,dupa 15 sep.

Cristian IONITA

Citat din: ab
@milu - hai te rog termina cu minciunile, cum se face ca fiul dvs aflat in vacanta la mediterana se conecteaza la aceeasi retea wirelss? v-am mai precizat .... pe aici de cand ati plecat dvs din tara oamenii (cel putin unii dintre ei) nu au cap in dotare doar ca sa nu-i ploua in gat. Nu stiu cati si de ce m-ar "agrea" pe mine apicultorii din Romania sau de oriunde, nu vreau si nu am nevoie de asa ceva. In schimb dvs cel putin mie imi provocati repulsie, oamenii cu 2 sau mai multe fete ca dvs sunt pacostea acestei lumi
Uite, mi-am facut si aici cont doar sa ii mai ridic cultura generala domnului Ionita.
Deci wireless inseamna (dupa dictionar)  o reţea fără fir. Aici noi avem un ruter(sau router) care este un dispozitiv hardware sau software care conectează două sau mai multe reţele de calculatoare.  Acest ruter poarte fi conectat prin cablu la calculator (asa fiind       conectat calculatorul lui milu56) sau poate fi conectat la un laptop prin wireless, asa cum am eu si gaby internet. Gaby, a venit din Romania si sta in chirie aici langa noi si prinde si ea wireless de la noi.
Ai inteles domnu' Ionita ? Nu stiu din ce motive te-ai trezit sa inchizi tu conturile dar daca nu le redeschizi si daca nu iti ceri public scuze fata de noi esti un om de nimic .
prostovane .... nu e nevoie sa-mi explici mie ce inseamna wireless, intamplator si din asa ceva imi asa ceva imi asigur eu veniturile.
uite
Citat din: abBuna,
Ma numesc Alex si am 16 ani. Ma pasioneaza apicultura si am 2 stupi in Romania, momentan sunt in vacanta la marea mediteraneana. Urmaresc de mult acest forum si astazi am hotarat sa ma inregistrez. Bine va-m gasit ! :hi:
ce ai declarat pe stuparitul .... o avea Spania deschidere la Marea Mediterana dar intr-o alta explicatie stimata gabi afirma ca dvs sunteti fiul lui Milu .... si cum naiba sunteti in vacanta la tatal Dvs?
Nu mai spun ca in prezentare nu spuneti nimic de marele apicultor cu 600 stupi care este tatal dvs.
Va rog frumos .... terminati cu minciunile, sau macar incercati sa le corelati cat de cat.

D006

Imi  cer scuze dl Cristi ,dar  nu  stiu ce se  intimpla.Ce  rost  ar  avea  ca  d-na  Gabi  sa  minta,poate  ma  prind  cam  greu  de  poante.

D006

Citat din: balanescuadrianinca o data va rog sa postati cum ati procedat
si eu intr-un an am de la 2 familii cumparate am ajuns la 17 familii ...dar nu va spun cum...
convingeti-ne ce si cum ..altfel va pierdeti credibilitate...in fata mea cel putin v-ati pierdut-o!! :hi:
Domnule,eu nu cred ca di.milu 56 o sa isi piarda timpul cu tot felul de contradictii,acest om are un calm deosebit,in stuparit cred ca i,ti poate da lectii orcand,dar te rog sa ai un pic de respect,nu mai jigni lumea care nu te jigneste,ori cautati oameni de talia ta,chiar si pe mine m,ai jignit,dar trcand prin viata am invatat sa nu raspund cu acees moneda.SANATATE!

milu56

Citat din: abejaImi  cer scuze dl Cristi ,dar  nu  stiu ce se  intimpla.Ce  rost  ar  avea  ca  d-na  Gabi  sa  minta,poate  ma  prind  cam  greu  de  poante.
Salut si respect pe toti colegii,(toti stuparii)desi mai sunt uni care nu prea inteleg multe dar cu rabdare vor intelege,in stuparit sunt 4 anotimpuri care se repeta,cu asta avem noroc noi stuparii care vrem sa prosperam,si asa castigam si experienta.
AM PROMIS CA O SA VIN CU FILME DIN TOATA ACTIVITATEA MEA DE AICI SI O SA MA TIN DE CUVANT! RESPECTE.....

D006

prostovane .... nu e nevoie sa-mi explici mie ce inseamna wireless, intamplator si din asa ceva imi asa ceva imi asigur eu veniturile.
uite
Citat din: abBuna,
Ma numesc Alex si am 16 ani. Ma pasioneaza apicultura si am 2 stupi in Romania, momentan sunt in vacanta la marea mediteraneana. Urmaresc de mult acest forum si astazi am hotarat sa ma inregistrez. Bine va-m gasit ! :hi:
ce ai declarat pe stuparitul .... o avea Spania deschidere la Marea Mediterana dar intr-o alta explicatie stimata gabi afirma ca dvs sunteti fiul lui Milu .... si cum naiba sunteti in vacanta la tatal Dvs?
Nu mai spun ca in prezentare nu spuneti nimic de marele apicultor cu 600 stupi care este tatal dvs.
Va rog frumos .... terminati cu minciunile, sau macar incercati sa le corelati cat de cat.
Se vede ce moderator bun esti tu ca jignesti lumea fara motiv. Si ce vrei sa zici ca Spania nu are deschidere la Marea Mediteraneana ca nu prea inteleg ... ? Trebuie sa iti dau tie explicatii de ce vin eu in vacanta la tatal meu ? Eu imi fac studiile in Romania si am venit aici in vacanta , ce t-i se pare asa anormal ? Vezi ca deja ai depasit limita.
P.S. Daca tot esti tu asa de inteligent explicami si mie cum pot fi conectati (de pe acelasi calculator, asa cum zici tu) 3 persoane simultan ? Eu chiar nu inteleg asta sunt mai prostovan, vorba ta...

D006

Citat din: deduNu prea cred ca in 2 luni ati reusit sa afceti un stup din 2 rame,nu prea este cu putinta!!!
Ar fi cu putinta daca ati mai ajutat cu puiet de la familii mai puternice!!!
Cearta nu ajuta cu nimic domnilor,traim intr-o tara civilizata(asa se zice) deci sa incercam s ane purtam cu atare!!!
Roiurile  se  fac  in  aprilie si  pina  la  culesul  de  f.soarelui  sunt  4 luni ,pt  ca  in  zona  unde  avem  stupii culturile  de  f.soarelui  infloresc  la  sfirsitul lui  iulie.

balanescuadrian

deci am avut dreptate ..stati cu totii intr-un loc si scrieti pe  net sa vedeti ce iese...
dl milu nu poate veni in romania ca are stupi in spania..asa ca va trimite pe dv sa luati subventia.... si ne frecati toti 3 sa vedeti ce iese....
si eu m-am simtit jignit cand a zis...a ba voi sunteti prosti ma ...nu luati subventia aia mare si v-ati bagat la subventia mica... de parca dansul este mare destept iar noi astia prostii care stam acasa suntem oligofreni si nu stim ce si cum..dar vine dumnealui si ne lumineaza!!!
aici nu se gandeste...se munceste...ceva de genul asta... lasati-ne pe noi astia prostii in pace si nu ne mai intrebati...
pai daca tot va cunoasteti asa bine  de ce nu il intrebati pe dansul cum si ce sa faceti....
app nu este nevoie sa va mai explic ce si cum...ne-am lamurit cu totii ..noi astia mai oligofrenii...succese!!

balanescuadrian

P.S. Daca tot esti tu asa de inteligent explicami si mie cum pot fi conectati (de pe acelasi calculator, asa cum zici tu) 3 persoane simultan ? Eu chiar nu inteleg asta sunt mai prostovan, vorba ta...
hai ca te lamuresc eu prietene
este un server de el este legat un calculator (sa zicem cu dispozitiv de internet pe mobil - prin telefonia mobila frate!!)...care la randul lui transmite semnal wireles altor 2 calculatoare...astfel serverul principal (de la distribuitorul de internet) primeste un singur IP.. cam in felul acesta... :hi:

D006

Citat din: balanescuadrian
hai ca te lamuresc eu prietene
este un server de el este legat un calculator (sa zicem cu dispozitiv de internet pe mobil - prin telefonia mobila frate!!)...care la randul lui transmite semnal wireles altor 2 calculatoare...astfel serverul principal (de la distribuitorul de internet) primeste un singur IP.. cam in felul acesta... :hi:
Asta tot incerc sa ii explic domnului IONITA dar degeaba. El zice ca toate 3 conturi (ab,milu56,gaby de la apit) sunt facute de o singura persoana de pe acelasi calculator, intelegi ?

balanescuadrian

stii ce nu inteleg eu...daca sunteti unul langa altul de ce netot frecati toti 3 si tot ziceti.... eu sunt in vacanta...ala este in romania dar tocmai ce a plecat si el in spania ....
ziceti ma
ba uite cine suntem noi...cutare si cutare....suntem toba de albinarit..uite e vrem noi.... SUBVENTIA !!!!
daca venim noi si facemXsi Y ...facem noi in 2 ani 100 stupi sa ne incadram ...
dar asa va inregistrati separat va faceti ca nu va cunoasteti si cand se prinde unu faceti pe nevinovatii!!
zii ma ..uite am x stupi milu e taicamiu..iar gabi maicamea..vrem sa mai stam prin romanica si uite vrem subventia ce ziceti ..facem asa si asa ..bagam banii sau nu??
ADEVARUL ...si nu numai  :rotfl:

balanescuadrian

si daca stiai faza cu IP-urile de ce nu ai spus-o???

D006

Citat din: balanescuadriansi daca stiai faza cu IP-urile de ce nu ai spus-o???
Daca citeai tot intelegeai despre ce este vorba.

balanescuadrian

daca esti sincer ..nu lasi la intelegerea oamenilor ...o zici tare si in gura mare!!
ce trebuia sa intelegem ca eu is prost asa acum ti-am zis....spune-mi ce trebuie sa inteleg si apoi ma duc sa beau o cafea !! :hi: