Recoltarea veninului de la A la Z

Creat de CRISTI M, Noiembrie 03, 2009, 04:45:57 PM

« precedentul - următorul »

Kiwi Bee

Citat din: dragos2006Una si cu una fac doua !!!!  eu pun la  bataie 100 de familii pentru recoltat venin !
Banuiesc car fi familiile tale.
Pt. primul an (anul de testare) suna foarte bine.
De la 400 de familii in sus faci treaba buna.
Baga mare.
numai bine

D006

LA inceput va veni Cristi la mine pentru a-mi arata deoarece eu nu am recoltat in viata mea venin , anul acesta va fi de invatare , daca invat bine cu noroc din 2011 intru pe productie.

Kiwi Bee

Asa e usor!!!
Ai reusit sa cumperi vreun aparat?
Dami ceva detalii daca poti.
Cite rame duce la urdinis si cite pe podis?
Ce marime are placa de sticla?
Ce tip de baterie necesita?(al meu sar arde de la o baterie de masina)

D006

Aparatele sunt proprietatea lui Cristi M , el va veni cu informatia .

CRISTI M

Citat din: dragos2006Aparatele sunt proprietatea lui Cristi M , el va veni cu informatia .
Cat de curand .
:wink:  :hi:  :hi:

D006

Sunt unul din consumatorii finali ai veninului de albine. Adica anul trecut cateva luni am facut tratament cu venin de albine si pot spune ca rezultatele sunt foarte bune. Aveam prb neurologice( dupa o nastere) si nici cei mai mari profesori din spitale nu au gasit leacul.... dar albinutele da.
Am si spondilartropatie seronegativa.. respectiv.. spondilita anchilozanta. Acest tratament ar fi cam singura solutie in lume de a ameliora boala fara efecte devastatoare.. asa cum o fac medicamentele.
Problema e ca cei ce practica tratamentele ( cativa dr.....) cer sume enorme ptr cateva intepataturi si se lauda ca iau veninul doar din SUA ca doar acela e bun... si de aici aceste preturi.
Tratamentul ar trebui facut ani de zile... si de fiecare personal.. langa stupina
Bolnavii ca de exemplu cei cu scleroza multipla.... o boala cumplita....merg in clinici din Ucraina sau Germania ptr un astfel de tratament....si stiu din surse sigure ca au rezultate spectaculoase. La noi de ce nu se poate?
Poate ca daca voi producatorii ati incerca sa convingeti mai multi doctori pe plan local ( Romania) sa foloseasca venin autohton ar fi castigati cu totii: si voi  vanzatorii si noi pacientii.
Lumea nu stie ca exista in Romania sau de unde se poate procura. Apoi sunt care nu au conditii sa-l prepare ( se face o solutie cu ser.. care se tine la frigider) Unii ne-am zbatut luni de zile sa facem rost de 1 gr de venin.... Atata timp cat pretul e rezonabil.. si se va face si ceva publicitate....s-ar gasi si cumparatori. Asa nu ar mai profita unii medici de nestiinta noastra si de munca apicultorilor... ptr a se imbogati ei!!
----------------------------------------------------
""Nu exista apicultor bolnav de reumatism', ne-a spus C. D., fiziokinetoterapeut la clinica 'Casa de sanatate D...', din Bucuresti.""
Chiar sunt curioasa daca asa e???
O dr mi-a spus ca daca ma apuc de stuparit.. in cativa ani ma vindec..
Fratilor daca e adevarat.....nu mai stau pe ganduri... intru in club!
:)  :)  :wink2:  :wink2:
Bafta anul asta si la o productie cat mai mare!!

D006

Daca sunteti aproape de zona Rm. Sarat   puteti veni la mine sa vedeti veninul pur in clipa in care albina inteapa.

CRISTI M

Daca aveti nevoie de venin cristalizat ( uscat ,, 100% pur ) , indiferent de cantitate ,  ma puteti contacta la ori ce ora din zi la tel. 0766367096 sau lasati-mi pe mesaj privat un nr. de telefon .
  Veninul nu va costa nimic .

D006

Multumesc mult de tot! Am cautat multe luni! Vara m-am intepat cu albine vii si ma simteam bine.. apoi iarna nu mi-am mai permis tarifele dr.. Acum mi-a dat cineva ptr 2 luni... deci am. O sa apelez cu incredere.
Eu locuiesc in C-ta ( in gazda). Ma gandesc de ceva timp sa ma mut la tara langa oras... si sa-mi iau cativa stupi pana mai invat....dar trebuie sa ma pun putin pe picioare si am incredere ca voi reusi.....

D006

Probabil ca dl. Valter vrea sa faca venin, miere, matci, polen , etc, etc, totul in acelas timp.
Asta seamana cu bancul acela cu Itic si Rasela, cind Itic se insoara si Rasela ii zice:
-Mincare stiu sa fac, de spalat stiu, de facut curatenie , stiu, sex stiu sa fac, la servici ma duc ...pai toate astea crezi ca se invata la pension ? :nebun:

D006

Draga Nicalina,
Postarea de mai sus , nu are nici o legatura cu tine.
In legatura cu scleroza in placi ...daca asta ai , pot sa iti spun ca singura planta de care am auzit ca da rezultate, este canabisul. Acum nu stiu exact ce si cum se procedeaza si nu stiu cit e de adevarat.
In schimb aici in Brasov avem un fitoterapeut Silagy la care mergea o femeie cu ficasa . Spunea ca ceaiurile care le lua au ajutat-o pe ficasa, care era in stadiu avansat al bolii si renuntase la doctori ca nu mai avea sperante deloc din cauza evolutiei bolii. Dupa tratamentul fitoterapeutic sub control i s-a refacut fata. In ce stadiu e acum nu mai stiu.
O alta planta ar putea fi ganoderma lucidus. Este o ciuperca ce provine din Malaezia si este comercializata in sistem multilevel. Este cam scumpa si asta, dar intrind in retea si ocupindu-te cu vinzarea produselor cu ganoderma iti revine un comision care poate sa contribuie la achizitia de medicamente sau chiar produse pe baza de ganoderma care sa te ajute. E bine ca orice informatie sa o cercetezi si sa nu o arunci la cos. Eu sunt in retea. Daca te  intereseaza contacteaza-ma pe net la adresa mea de mail :
Daca poti veni la vara in zona Calarasi, iti ofer gratuit albine pentru apiterapie.
Poti sa incerci si la da. Dr. Cristina Mateescu.
Iti doresc sanatate tie si copiilor tai. La multi Ani. Sa iti ajute Bunul Dumnezeu.
Gica Malinici
:hi:

D006

tf. 0724 318880
Poate asta e permis

D006

Dragos,
Pe mine ma intereseaza colectorul de urdinis.
Din cite mi-a spus Gica Romanescu, generatorul pe care il produce este mai performant, in sensul ca albinele nu devin extrem de agresive.
Asa ca ma poti trece pe lista la beneficiari ...valabil si pentru Cristi.
Astept cu interes sa vedem cum merge treaba asta.
Gica Malinici

D006

Nu am scleroza in placi eu( am fost suspectata).. Doame fereste!!! Eu am multe leziuni cerebrale de la nasterea ultimului copil( am facut un stop.. si s-a coagulat sangele..).. si le-am tratat cu venin si mi-am revenit ff bine. In prezent ma intep pe coloana si articulatii ptr o boala reumatica: spondilita ankilozanta ( in observatie). In SUA se practica des astfel de tratamente... cu rezultate bune.
Va multumesc ptr promptitudine! cand i-mi termin veninul care l-am primit o sa apelez.

CRISTI M

Citat din: nicalina
Va multumesc ptr promptitudine! cand i-mi termin veninul care l-am primit o sa apelez.
Ma anunti cu 1 saptamana inainte de a-l termina si va trimit prin posta cat aveti nevoie . :hi: