temperatura in tara

Creat de dragos2006, Decembrie 28, 2007, 02:42:01 AM

« precedentul - următorul »

D006

Si inca una:

bee_lover

Eu nu cred sa fie caldura de ajutor daca aveti rezerve putine, daca e mai frig pe la 0-4 grade consuma mai putin decat daca e caldura.

D006

Nu inteleg de ce. Care e explicatia?

andrei_salaj

are dreptate....daca e cald se face deranj mare..albinele ies afara....ceea ce duce la un consum ridicat de miere

bee_lover

Si am uitat sa mentionez ca creste si uzura...

stefan1

Consumul pe noiembrie a fost de 0,6 kg. Este un stup cu urdinisul sus, care am auzit ca ar ierna ceva mai profund, din cauza la CO2 acumulat in partea de jos. Dupa multi ani nu vad, totusi, diferante evidente intre consum sau dazvoltare la stupii cu urdinis sus fata de cei cu urdinis jos.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

cum mai stam cu temperatura in tara?
aici la mine este frig -6 grade,putina zapada  dar este bine ca daca tot tinea caldut reginele se apucau de ouat de numa si ramanem fara mancare
              numai bine Marius

balasbebe

Intamplator, a trebuit sa fac o gaura in perete, pentru un convector. L-am facut la 30 de cm, de la sol. Nu a fost bine deloc. Venea un curent de aer rece de afara, destul de neplacut. Am astupat gaura, si am facut orificiul la 25 de cm de tavan. A fost cu totul altfel.
  Ma gandesc ca asa ar fi si la un stup.

D006

26.12.2008, Odobesti Vrancea.
07.00      - 3,0 grade C.
11.00      -  1,0 grade C....soare, frig.

balasbebe

In Zalau, - 11 grade, dar la stupina, sunt - 15 grade. Cam greu de pe acum.

PricopArthur

Mijlocul Dobrogei: intre -2 si -4 grade noaptea, iar ziua intre 0 si 3 grade. Vantul nu este prea puternic.
Miere multă şi inimă curată!

D006

D006

27.12.2008, Odobesti Vrancea.
07.00      - 6,0 grade C.
11.00      -  3,0 grade C....nor, frig.

D006

27   12  2008 la amiaza  grad plus
in stupina este liniste si bine

gudas valentin

Un grad cu plus, am avut si noi azi la Baia-Sprie. :hi:
Suntem saraci,dar nu suntem prosti.