temperatura in tara

Creat de dragos2006, Decembrie 28, 2007, 02:42:01 AM

« precedentul - următorul »

D006

cum mai este vremea in tara                02 03 2008
astazi la mine este soare dar frig si bate vintul
              cu stima  marius

stefan1

Astazi cea mai calda zi din martie, cu un max de 13,2 gr si 7/10 senin, dar nu a egalat temperatura din 27.02 (14,9 gr).
Azi a fost si prima zi de cules la salcie. Un spor la cantar de 1,3 kg. Ce ar fi fost sa fie 17-18 grade?
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Citat din: stefan1Astazi cea mai calda zi din martie, cu un max de 13,2 gr si 7/10 senin, dar nu a egalat temperatura din 27.02 (14,9 gr).
Azi a fost si prima zi de cules la salcie. Un spor la cantar de 1,3 kg. Ce ar fi fost sa fie 17-18 grade?
La  14grade un spor de 1,3kg?Mai poate confirma cineva?

D006

astazi 06 04 2008 a plouat la mine in continu 8 grade
stupi saraci credca ar zbura cu umbrela daca ar avea
abia apuca si ei sa vina vreme buna cu soare

D006

acelasi lucru si la mine.
insa prognoza de saptamana viitoare e pozitiva.

D006

astazi au iesit albinele afara de numa
vreme buna numa a tina tot asa ca sa infloreasca pomii

crombra

Azi la Braila. Cald, 18 grade. Umiditate in atmosfera (dupa ploaia de ieri) perfecta pentru stimularea  glandelor nectarifere la pomi si flori. Activitate intensa de cules la papadie, visin, cires, par, piersic si ce s-o mai gasi prin curtile oamenilor.
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.

http://crombra.sunphoto.ro/

D006

Azi la Vaslui 22 grade.Daca mai prind 3-4 zile la fel am scapat de cumparat zahar in primavara asta.

bucovineanu

In Bucovina au fost astazi 18 grade dar nu au cules decat polen de la salciile intarziate.Pana sa infloreasca primii pomi cred ca mai dureaza vreo 10 zile.
In aceasta primavara inca nu au cules nectar.

D006

Ieri si astazi a plouat albinele neputand iesi acum nu mai ploua dar este foarte frig asa ca astept ca ziua de maine sa fie mai buna.

D006

la noi sa scuturat fructiferii, au ramas doar merii si ceva din pruni.Rapita a inflorit, iar in 2-3 zile plec in pastoral.

D006

ieri 1 12 2008 vreme frumoasa soare 15 grade si albinele au facut un zbor de curatire
au iesit toate semn bun mincare este temperatura buna nu scazuta ca in alti ani
masina cu care am mers la albine a fost destul de plina cu escremente de albine
                   marius alba iulia
in alte parti cum o fost sau cum este?

gudas valentin

La baia sprie 3 zile de vreme excelenta pt zbor de curatire.
Suntem saraci,dar nu suntem prosti.
http://valigudas.sunphoto.ro/Albinute_harnicute_2011

stefan1

Ieri a fost un maxim de 8,5 grade si cam 3/10 senin. Zbor din mai toti stupii, dar nu de curatire. AM VAZUT O ALBINA CU POLEN (GALBEN)!! Nu tin minte sa fi avut vreodata polen in decembrie. Din pacate nu a mai trecut temperatura de 10 grade din 9 noiembrie.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

:hi:
1 Decembrie 2008; 15 grade; zbor destul de slab; un stup cara polen la greu; noroc cu caldura asta ca am mancare cam putina in ei, 10 - 12 kg/familie.