Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

bee_lover

Duminica m-am uitat si eu prin sondaj la cateva familii iar la roi si la familiile cu matci de anul acesta inca era puiet, umblau albinele dupa apa. Grija mare cu rezervele la aceste familii. Cum a spus si domnul Dragos mai bine o familie slabita decat una moarta.

Ps: tare caterinca cu usl  :rotfl:

relutu

D-nu Dragos,am si eu o intrebare:in eventualitateaca o sa trebuiasca sa bag turte,ce ma sfatuiti sa pun apifonda sau apifondatul de Buzau?Am vazut ca Dvs puneti apifonda desi sunteti aproape de Bz.

D006

Momentan Apifonda nu prea are concurenta pe piata romaneasca .  Eu unul merg pe apifonda.

relutu

Multumesc mult D-nu Dragos.Va salut si va respect.

D006

Nici nu am apucat sa terminam de finisat depozitul ca am si trecut la reconditionarea inventarului apicol.

orbanstefan64

cum ai reusit sa strici atitia stupi doctore?????
acum daca le ai stricat reparale !!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
spor la treaba!
:hi: :hi: :hi:

D006

I-a gandeste-te ca trebuie recoltat propolisul dupa toate ramele... Ceva caturi le bag pe foc ca au fost facute la o mare fabrica de stupi...

bucovineanu

Se pare ca nu ai tinut cont de cunoscutul proverb englezesc: "Sunt prea sarac sa cumpar un lucru ieftin"

ioanardelean55

D006

Aia sa fie paguba mea !  oricum de atunci cumpar numai de la romani , daca este sa-mi mai iau tzeapa macar sa i iau de la unul de al meu.

orbanstefan64

buna gindire.dar daca ii so iei o iei  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Nea Costica din Buzau

Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

elisavtizoh

Imi place f mult masina dvs d.le Dragos! ce categorie trebuie pt ea?  Face fata la un pavilion de 3-4 tone?

D006

camionul singur se incadreaza la cat. B  , dupa el mai merge o remorca de 2500 kg. dar trebuie si E-ul.

Calin Catalin

Ca tot e vorba despre camion, de mult vroiam sa va intreb. Cati stupi puneti odata pe el in sezon, cu caturi?

Va salut!
"Cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele te inteapa"- Bisanne de Soleil
https://www.facebook.com/