Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

nicu68

ar fi bine sa ai secretara acum ,ca la batranete poate nu m-ai ai ce face cu ea  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

ioanardelean55

Florine esti aproape de adevar ,anu asta am infiintat o stupina de 30 orizontali . :hi: :hi: :hi: Hotel de 5 stele pentru dinaele :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz:

D006

Stefan  alaturi de stra-strabunicul sau

G. Iulian

E bine să știe unde are rădăcinile, să fie mândru de acestea.  =D>  =D>  =D>

Guist Ioan

Va salut ,
Copy -paste din regulamentul forumului Apiardeal.

1. Fiecare utilizator se poate înregistra și poate folosi un singur cont, înregistrările multiple (clonele) și folosirea mai multor conturi ducând la banarea permanentă a tuturor conturilor.

5. Atacul la persoană, jignirea sub orice formă a membrilor forumului sau membrilor echipei tehnice, folosirea de cuvinte obscene, amenințătoare, abuzive sau indecente, rasismul, comportamentul nepotrivit sau ofensator sunt total interzise.

Foarte ineresant cum in lumea larga sunt cunoscute activitatiile mele mai ...in intimitate decat mine. De regula, pe campurile patriei gasesti conditii muuult mai rustice decat dusul cald  al apicultorului de pastoral. Cum de asemenea , la buzau  sau sibiu de exemplu ,sunt inca multe case ce au  closetul in spatele gradinii.
Atacul de mai sus al lui "desprealbine" , nu este decat o cioata suburbana venita din strafundul primitiv al natiei noastre.Urme adanci de incultura scoasa la cizelat in strainatatzuri.O data ce da de asfalt si deodorant ...Farmec, se grabesc sa-si sublinieze nu-i asa? Valoarea.
Incapacitatea de a demostra (ce sa arati pe forum cand tu de abea ai dat comanda de lazi??) o  realizare, un cumul de reusite, te trimite in cosmarurile ca ..."alti de ce poate"?
Multumesc de ...implicare echipei tehnice.

Dragos , scuze de postare pe pagina ta.Succes.
Sanatate

romikele

Cu parere de rau, Apiardealul nu va fi niciodata Stuparitul nr. 2.

Guist Ioan

Adica ? ce am zis eu si ce ati inteles?

Normal ca apiardeal nu va fi stuparitul niciodata.Dar nu aste e discutia .

Discutia este ca un membru Apiardeal este atacat pe Apiardeal, prin incalcarea legilor  Apiardeal.Ce sa inteleg ? Ca nu conteaza?
Ca important e sa i se dea la gioale lui Guist? Ca Apiardeal are masura ...dubla?

De ce nu ma mira?
Sanatate

desprealbine

d ioan guist ia inchipuitiva cum se simt persoanele injurate de modigliani IN FIECARE ZI luni de zile

romikele

@pupe
Interpretare gresita!

Nu avem timpul si nici intentia de a face vanatoare de vrajitoare, dar raspundem - si am dovedit asta - la sesizari concrete.

Asadar reclamatie insotita de dovada (link) si asa putem decide masurile ce se pot lua. E asa dificil de priceput?

@desprealbine
Nu transferati contrele de pe stuparitul aici.
Nu tolerez asa ceva!!!

Guist Ioan

Citat din: desprealbine din Noiembrie 15, 2012, 02:08:27 PM
la noi in romania guru productiilor este considerat ioan guist  face unificari primavara si 6 luni pe an sta pe campuri  se spala la p cu sticla si se c dupa copac  ASTA E TIPARUL apicultorului roman DIN PACATE

Nimic denigrator aici?Nici o intentie de...injosire?
Sanatate

Guist Ioan

Citat din: desprealbine din Noiembrie 25, 2012, 04:06:19 PM
d ioan guist ia inchipuitiva cum se simt persoanele injurate de modigliani IN FIECARE ZI luni de zile

Buzoiene, ce are una cu alta? Ce am eu cu textele lui modiglianii din battlefield  sau din area extra apicultura?
Si  de unde pana unde trebuie sa-ti  rezolvi problema Pictorul ,prin atacul asupra mea?
Sanatate

desprealbine

dv domnule ioan guist nu ar trebui sa fiti ACTIVIST {tinand cont de rezultatele pe care le aveti in apicultura} pe un forum unde OBEDIENTA este cuvantul de ordine
aveti puterea sa luati atitudine si nu ati facuto fapt ce va DEGRADAT din randul oamenilor cu onoare
acum eu vb din italia deci nu am cum sa fiu clona cuiva {adminul mircea dumnezeul dv poate confirma}

romikele

Citat din: Guist Ioan din Noiembrie 25, 2012, 04:12:03 PM
Citat din: desprealbine din Noiembrie 15, 2012, 02:08:27 PM
la noi in romania guru productiilor este considerat ioan guist  face unificari primavara si 6 luni pe an sta pe campuri  se spala la p cu sticla si se c dupa copac  ASTA E TIPARUL apicultorului roman DIN PACATE

Nimic denigrator aici?Nici o intentie de...injosire?

N-am vazut pana acum acest mesaj... incepand de maine desprealbine va avea o pauza la postari de 5 zile!

D006

Domnilor sunteti oameni in toata firea !  fiecare practica apicultura asa cum crede el ca este mai bine fara as incomoda vecii.  Pe Ioan Guist in cunosc de ceva timp si pot spune cu mana pe inima ca nu am vazut palme mai muncite ca la acest om .Nu cred ca munca este o rusine in Romania. "Despre" , atacul tau este disproportionat deoarece tu lovesti la umbra anonimatului si nu este fair-play .
   Hai sa stingem acest subiect aici si daca simtim nevoia dedicam un topic special pe contre apicole.

Guist Ioan

Ma declar multumit.
Nu atat de banarea unui coleg , cat de recunoasterea faptului ca barfa, atacul si denigrarea trebuiesc inlaturate.

Dragos, succes si inca o data scuze pentru ...poluarea paginii tale.

Sanatate