Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Dupa o iarna extrem de rea incepe sa vina si soarele pe ulitza noastra :

jonny_it

Citat din: dragos2006 din Februarie 29, 2012, 01:59:39 PM
  Dupa o iarna extrem de rea incepe sa vina si soarele pe ulitza noastra :

Ce contin turtele energo-proteice, sau este secret?  :)

A fost zbor de curatire pe acolo prin zona?  :hi:

bogdan moldovean

multumim domnule dragos pt materialul pe care l ati postat .Multumim ca existati mai ales pt noi apicultori incepatori fiindca invatam si mai avem de invatat multe lucruri de la d voastra..Nu trebuie sa renuntati la jurnalul apicol si la acest minunat forum din cauza unor lepre care va papa de fund (scuzati mi limbajul mai putin ortodox) noi incepatorii apicultori va suntem aproape si eu unul sunt fan al d-voastra Daca aveti vreun drum spre vaslui  opriti va si pe la crasna .Va multumesc   :hi: =D>

mape 48-petru manea

Am urmarit cu placere filmele lui Dragos si sfaturile in apicultura
Recunosc ca am avut conflicte politice cu Dragos si-mi cer scuze
Dar tu bogdan moldovean la 27 de ani i-ti permiti la general sa jignesti atatea useri cu ,cuvinte pe care nu vreau sa le repet mi se pare lipsa de decenta  :yellowcard:

bogdan moldovean

eu nu am vorbit la GENERAL eu m am referit la acele categorii de zdrente(scuzati ma din nou) care nu fac altceva decat sa arunce cu noroi in unii oameni care inceraca sa faca ceva folositorDar din pacate uitam ca mai exista oameni de speta asta printre noi Sa va fie rusine cei care faceti acest lucru.Profitati ca sunteti in spatele monitorului .......

bucovineanu

Bogdane, sunt si eu de parere ca asemenea cuvinte ca cele folosite de tine, nu isi au locul pe un forum unde majoritatea participantilor  isi pastreaza decenta. Daca ai ceva impotriva cuiva spune -o clar si nu vorbi la general. Pe Dragos l-au tras mai multi de maneca, atunci cand incerca sa sara calul.

D006

LÉPRĂ, (2) lepre, 2. Fig. Om lipsit de conștiință, de caracter, fără scrupule. – Din ngr. lepra.
Sursa: DEX '98

D006

La mine in zona au fost mai multe zboruri in ultima perioada incat toate albinele s-au eliberat de continutul intestinal. La turtele energo-proteice inca studiez formula astfel incat nu pot spune ce contine .

Alutus

Domnule B M. AS vrea sa pot sa ma adresez d-voastre cu apelativul ''Stimate  coleg''. Si eu la fel ca multi alti colegi apreciem foarte mult informatiile cu caracter profesional ale colegului nostru pe care pe care il sustineti neconditionat. Daca cititi postarile mele si ale altor ,,adversari'' ai colegului in cauza, veti observa cu usurinta ca nici o postare, dar nici una nu are nici macar caracter critic referitor  la postarile strict profesionale ale colegului D 2006.  Cele critice se refera exclusiv la domeniile extraapicole. Chiar si in aceste postari se pot decanta cu greutate trivialitati si mai ales un prim pas facut in declansarea  ,,ostilitatilor''.  In general acestea au fost reactii ale unor useri care au adoptat un ton ironic si au folosit dreptul lor la opinie atunci cand convingerile lor extraapicole au fost in contradictie cu cele ale preopinentului. Cred ca pentru varsta dumneavoastra v-ati format prea devreme deprinderea de aplaudare a celui care striga mai tare.  Intrucat ma simt si eu o zdreanta leproasa va rog sa dati un copy-paste  cu o postare triviala  la adresa userului in cauza si eu va promit ca ma voi retrage de pe forum.
   Ps 1 Activitatea colegului in cauza se aseamana cu aceea a unui bucatar de super clasa care dupa ce a facut o ciorba de potroace nemaipomenita s-a............in ea.
In orice situatie il asteptam pe colegul D 006 sa posteze in continuare pt ca de cand s-a suparat pe noi, lipsesc multe pe acest forum: ciorba, sarea, piperul... si condimentarea ciorbei dupa metoda stramoseasca.
   Ps 2 De obicei stau in fata monitorului.
   Ps 3 Elementul sau componenta este entitatea care prezinta cracteristici unice, deci este concretul.  Categoria reprezinta reuniunea unor elemente  avand aceleasi caracteristici in care entitatile unicat nu se fac remarcate. Mai multe categorii alcatuiesc un subsistem sau un sistem cu caracteristici multiple, adica general.
Sa nu uiti Darie!

D006

Domnilor la acest topic se discuta in general apicultura , hai sa ne contram in zonele consacrate !  ^:)^

teo

lasatio domnilor mai moale ,caci sintem in postul mare ,si totodata la inceputul uni nou sezon apicol .sa ne indreptam atentia spre altele

gaby 73

Teo are dreptate. Mai bine dezbateti teme cu profil apicol ,de unde sa avem si noi incepatorii ce invata. :thanks:

Alutus

O K .Succes si fair play in noul an apicol. 
Sa nu uiti Darie!

cocobeny

De doua saptamani am scos suberele de la stupi de tot,(au plasa pe tot fundul)  iarna le-am lasat numai un sfert deschise si am gasit mult condens si mucegai, am hatarat ca trebuie sa la scot de tot sa se usuce si sa dispara condensul, oare afecteaza puietul si ponta matci, vineri 9 martie o sa merg sa bag suberele complect, ce zici am procedat bine sau nu prea...   :i_love_you:
Cine nu munceste la tinerete, n-are la batranete.

mape 48-petru manea

Eu,amscos subarele complet in 15 nov.dupa ce am terminat tratamentul cu AO si le-am introdus complet in 15 ian. facand o fanta de aerisire la folie de 2 cm opusa urdinisului,peste care (fanta) am pus textile nu am condens decat putin care este benefic in aceasta perioada  :hi: