Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

apicmd

Un video de nota 10. E placut in aceste zile friguroase sa mai tragem cu ochiul in  trecutul apiculturii :thanks: sper ca  vor mai fi   asemeana postari =D>
BPR!!!!

Sabin Manolache

ce bine daca ar fii mai multi ca tine care sa ne mai invete, total dezinteresati, cate ceva despre apicultura, clasica sau moderna, ca de nu avem toti carti sau bani sa le cumparam...
oare ati intra in conflict intre voi, care sa ne inveta mai multe!!!    =D> @};-
"Este mai uşor să se renunţe la unele lucruri pe care le puteţi cumpăra cu bani, decât pentru a câştiga bani pentru a le cumpăra." Lao Tzu

nelu65

super MULTUMIM ca existati Imi pare rau ca nu vam aflat mai demult (cu cel putin 6 ani in urma]

pharaonu75

Felicitari!
Da-i ianinte, ca mai sunt multe de spus!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

gore

Baga de la CAP.IV Felurite Rase de Albine, e foarte interesant pentru cei ce nu stiu sau nu au cartea. De fapt tot tratatul e super, un om foarte bine pregatit si sfatuitor excelent.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

D006

Oare se va mai naste vreun roman sa scrie o carte de o asemenea anvergura ????

D006

numai scrie romanii carti..:)

... fac filme pe net.

gaby 73

Foarte frumos si interesant in acelasi timp! Va asteptam si cu alte videoclipuri .Va multumesc !

PACO

mosule, mai bine zi daca se mai vad stupii din zapada? exista vre un risc de mortalitate daca stupii stau  acoperiti total de zapada?

D006

azi merg la stupi , daca peisajul este frumos facem si un film.

ApisAntim

In zona de munte a Buzaului  este placut , exceptand gerul

pharaonu75

Nu aveti probleme cu ursul?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

La zi in stupina :

gaby 73

Abia astept luna februarie!

gore

Ma mira faptul ca aveai temp. pozitiva, astazi am fost si eu la stupi, am facut carare si temp. nu a scazut sub -7 grade la soare la ora 15. Imi cer scuze ca am postat pe Jurnalul tau, dar am vrut sa vezi o parte din stupi  si razele soarelui.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming