Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

ce le stii tu Cristi pe toate ... de berbec.  :hi:
  Ideea ta este buna , merg si pe post de silicoane pentru  susnumitul mai ales ca duce o lipsa cronica de asa ceva.

D006

Doctore atenție GUTA
sau făcut și murăturile (dar ăstea nu sunt bune fără carne)

D006

Sa stii ca ma gandesc mereu la guta dar incerc sa compensez  prin garnituri de legume  si salate . Fructele sunt iar foarte bune si mai ales nectarinele ajuta mult la prevenirea gutei.

milu56

Dupa cum vad la voi ar trebui o cura de legume ,fructe si verdeturi,cam de un an.Asa trecand prin toate anotimpurile totul se revigoreaza organismul,si se poate incepe iar cu gratare si fripturi.

CRISTI M

Citat din: milu56Dupa cum vad la voi ar trebui o cura de legume ,fructe si verdeturi,cam de un an.Asa trecand prin toate anotimpurile totul se revigoreaza organismul,si se poate incepe iar cu gratare si fripturi.
Da , dar sa nu uitam ca cea mai buna leguma este tot Carnea :rotfl:
Pun o poza cu cea mai buna leguma :

D006

Citat din: CRISTI M
Citat din: milu56Dupa cum vad la voi ar trebui o cura de legume ,fructe si verdeturi,cam de un an.Asa trecand prin toate anotimpurile totul se revigoreaza organismul,si se poate incepe iar cu gratare si fripturi.
Da , dar sa nu uitam ca cea mai buna laguma este tot Carnea :rotfl:
HAI CU IA ȘI PE CELĂLALT FORUM
sau ne e frică

D006

CRISTI M

Citat din: daniel ciobanu
sau ne e frică
Unde il pun ? La topicul Vanatoarea ?
S-A REZOLVAT

D006

Citat din: daniel ciobanu
sau ne e frică
Unde il pun ? La topicul Vanatoarea ?
NU pe pagina lui gică , că carnea îi place

D006

Nici nu stiu cum sa incep ...
  Azi am primit un telefon in care un amic mi-a spus ca mi-a fost ridicata banarea de pe stuparitul , veste care pe mine unul m-a socat , nu ma asteptam, cu atat mai mult cu cat vine in urma unui sondaj.
  Acum ca am citit postarile de acolo trebuie sa multumesc din suflet celor care au avut un gand bun despre persoana mea precum si initiatorului acestui sondaj.
   Mereu am mers pe ideea ca un un membru al comunitatii virtuale de stupari deschide calculatorul si asteapta cu nerabdare sa citeasca ce mai este nou si apoi isi exprima parerea dar indiferent de nuanta ei  sa fie din suflet . Apoi dupa ce inchide calculatorul tot ce a fost acolo ramane in urma si revine la viata reala unde are curajul sa priveasca in ochi pe orice om intalnit in comunitatea virtuala. In clipa in care virtualul se contopeste cu realul este o mare problema cu psihicul acelui om , sper ca ati inteles ce vreau sa spun.
  Daniei Dila spune intr-o postare ca se astepta ca eu venind la Craiova sa fac loby pentru APIARDEAL si a ramas surprins ca nici nu am deschis acest subiect . Daniel eu merg pe principiul de mai sus , forumul ramane doar pe net , iar noi suntem oameni cu capul pe umeri in viata reala in stare sa ne privim in ochi si sa ne dam mana.
  Sa revenim la cazul meu ... dupa cum am mai spus nu pot intra intr-o casa unde nu sunt bine venit , citez din domnul admin. de acolo : "DA , se pot intoarce oricand . Personal nu-i mai doresc aici . La fel de bine, nici ei nu mai vor sa intre (paguba`n pisici, pentru stuparitul) .
Totusi, o sa sterg conturile celor banati si daca vor dori vreodata se pot reinscrie cu acelasi user ."
   Dati-mi un motiv sa revin acolo mai ales ca trebuie respectat regulamentul in care admin. si unii moderatorii se preleveaza de articolul in care scrie ca nu sunt permise jigniri intre membri uitand ca de multe ori adevarul este dureros si este considerat o jignire .  sa dam un exemplu teoretic : daca eu stiu ca X este prost nu am voie sa-mi exprim parerea pt. ca il jignesc .
  In concluzie , cine vrea ca ma citeasca , injure si sa dialogheze cu mine ma gaseste aici , APIARDEAL este casa pe care un flamand dezbracat o gaseste in plina iarna si este primit cu caldura fara sa i se ceara ceva in schimb.
                       Multumesc APIARDEAL !

D006

Interesanta conjunctura si imi este ff cunoscuta.
In '83 mi sa anulat cetatenia si am fost invitat sa plec de acolo.
In '90 mi sa trimes un formular de reinstituire a cetateniei pt $60 si am pus-o la gunoi.

valter

Multi din cei ce nu merg pe celalt taram sau au fost alungati cu de sila erau suspicionati de lipsa de vericalitate si caracter imputit.
Se dovedeste ca nu judecam intotdeauna drept. Noi judecatorii supremi ai dreptatii.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

D006

Am intrat pe celalalt taram sa vad reactii , este incredibil ce se petrece acolo !!!  marele administrator a intrat in deriva inchide topicuri , detine adevarul absolut  , cere explicatii la oricine are o opinie diferita , ... cu alte cuvinte stuparitul = SCHIZOFRENIE.  Acolo este intruchiparea comunismului absolut , adica , cine nu este cu noi este impotriva noastra.
  Fratilor APIARDEAL  nu are nici un moderator si merge struna pe cand gainaritul cu un vagon de moderatori si un admin. despotic merge spre haos, inca odata invatam ca LIBERTATEA INVINGE !!!!
                                        VICTORIE !!!!!!!

dedu

Buna tuturor!!! :hi:
Sambata,31 octombrie,am bagat un tratament cu Varachet ca sa scutur varoua de pe albine!!!
Azi fiind vreme destul de buna,cu soare,am mers cu o sarma sa vad daca or murit ceva albine si sa vad daca o cazut paduchi(eu folosesc o sarma indoita la varf si scot cand i vreme buna albine moarte pe urdinis)!!!
Plin de paduchi morti,luna septembrie am dat la 7 zile continuu tratament dar o cazut puhoi de paduchi!!!
La o familie am gasit 48 de albine moarte,ar trebui sa ma alarmez???
La ceilalti nu am gasit decat 1-2 albine moarte dar la asta 48!!!(eu scriu tot intr-un caiet sa stiu in primavara ce si cum,dinaia stiu ca 48 de albine moarte am gasit)!!!
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

D006

Citat din: dragos2006
  Fratilor APIARDEAL  nu are nici un moderator si merge struna pe cand gainaritul cu un vagon de moderatori si un admin. despotic merge spre haos, inca odata invatam ca LIBERTATEA INVINGE !!!!
                                        VICTORIE !!!!!!!
JOS COMUNISMUL!! (de pe gainaritul)