poze ionut

Creat de dragos2006, Mai 23, 2008, 07:44:41 PM

« precedentul - următorul »

D006

la salcam

D006

alta

D006

imi pare rau sunt multe,dar prea mari.am sa incerc mai tarziu cu altele.

D006

si inca ceva,am uitat sa setez data la camera.scuze

D006

alta

D006

inca una

D006

alta

D006

inca

D006

alta

D006

si pt ce am venit aici,prima zi de inflorire

D006

Succes!Stai bine.La inceput aveam doar cort. :hi:

D006

am si ceva mai bun,dar nu am fost sigur ca o sa raman aici.si de lene...am transformat remorca de la tractor in adapost de ploaie.e un cort montat in remorca si peste o prelata de camion pe un schelet de lemn.oricum nu doarme nimeni acolo[pina acum numai masca si afumatorul],sunt la 6km de cea mai apropiata casa,in mijlocul unei paduri unde am ajuns pe un drum forestier pe care abea am urcat cu 4x4 cu tractorul.sunt adeptul mierii "de namol" fara multi vecini.iar paza...2senzori de miscare si o sirena de bicicleta[asta pt animale salbatice].mult succes si voua!

D006

ionut nu te supara pe mine dar de ce nu faci picioare la lazi?

cu stima marius

D006

nu ma supar,nu am de ce.din cauza serviciului,fac un semi-semi pastoral.de obicei fac numai un salcam,pe vatra,unde stupii stau pe postamente de 50cm[exceptand anul acesta cind salcamul loco nu are floare] si floarea soarelui unde stupii sint asezati sus pe digul canalului de irigatii.cred ca e benefic asa din cauza temperaturilor mari.niste picioare au,de 3cm.am vrut cindva sa pun dar le-am gasit inutile.te rog argumente pro piciore,in afara de inundatii,si ma conformez.

maximus

ai avut ceva la cantar pana acum?