Poze Lulachy

Creat de Lulachy, Octombrie 06, 2007, 05:17:47 PM

« precedentul - următorul »

D006

Rulmentul PLC 72-2 este cea mai importanta componenta (cred ca se gaseste in orice fabrica cu utilaje mai complexe)

D006

Toate aceste elemente sunt prinse pe o placa de textolit (in cazul meu) dar poate fi si fibrolemnoasa (panel,PAL...) fiind fixa pe cadrul celor 4 stalpi de 16 mm.

D006

Placa mobila este prevazuta cu gauri pentru burghie si pentru stalpi. Cele pentru stalpi sunt eliptice pentru a permite balansul. Limitarea cursei se face prin intermediul unor bucsulite . Placa se regleaza astfel incat sa fie paralela cu cea fixa la 5 mm de varful burghiului.

D006

La partea inferioara stalpii se prind pe un cadru de platband sau o alta placa (cazul meu).
Daca mai sunt neclaritati, va astept cu intrebari.

PricopArthur

Va multumesc mult.
Totusi o intrebare. Nu se mai intampla ca sa cada cureaua datorita formei fuliei 1?
Cu toata stima,
                Arthur
Miere multă şi inimă curată!

D006

La inceput cureaua se pozitiona pe o extrema o fuliei in echibru. Am crezut ca este de la aliniere. Dupa o aliniere riguroasa fenomenul s-a repetat, atunci am facut un set de bucse cu alta forma a suprafetei de antrenare (butoi). Dar nu a mai fost nevoie, necazul era de la aparatul de lipit curele. Cureaua nu era lipita perfect rectiliniu. A ramas acolo uitata.

D006

p22

D006

p23

D006

p24

D006

p25

D006

p26

D006

p27

D006

p28

PricopArthur

Va multumesc inca odata.
Miere multă şi inimă curată!

genutzu

D-le Lulachy sa tineti cu dintii de regina aia carpatina neagra si sa faceti cat mai multe matci din ea . Sunt niste regine de toata isprava
uite, in foto atasata eu am introdus aceasta regina , inlocuind una portocalie care nu-mi placea cum lucra. Sunt cele mai bune regine pe care le am eu!