mica mea stupina

Creat de crisbee, Iunie 14, 2009, 05:07:58 PM

« precedentul - următorul »

crisbee

dedu

Albinele din ultima poza par mai.........vioaie asa si violente!!!
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

crisbee

este un roi care s-a dezvoltat foarte bine.la un moment dat era pe 12 rame cu albina.nu e iesit din comun de agresiv, cateodata e chiar foarte linistit. =D  :hi:

stefan1

Citat din: dedu a scris:
Albinele din ultima poza par mai.........vioaie asa si violente!!!
/quote]
crisbee]este un roi care s-a dezvoltat foarte bine.la un moment dat era pe 12 rame cu albina.nu e iesit din comun de agresiv, cateodata e chiar foarte linistit. =D  :hi:Albinele carnica sunt de obicei blande, deci posibil m-am inselat in ce priveste rasa. Eu m-am orientat in special dupa aspectul abdomenului.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

crisbee

am inceput sa le deosebesc, dar inca nu cunosc rasele.nu cred ca au o importanta asa mare pentru mine acum ca sunt la inceput, doar ca daca m-ar intreba cineva ce rasa de albine am nu as sti sa-i raspund.pe viitor ma voi orienta spre rase care s-ar dezvolta bine in zona mea(suceava) si ar da un randament bun din toate punctele de vedere.

crisbee

ne pregatim sa marim efectivele in primavara

crisbee

si pusi la locul lor

crisbee

si

crisbee

si

bucovineanu

Stupii ar avea nevoie de umbra.

crisbee

am inceput lucrul si la verticali pe 10 rame.inca nu m-am hotarat cu ce rame sa fac magaziile.

crisbee

si

crisbee

inca una

crisbee

am de gand sa plantez zilele astea cativa pomi fructiferi in partea din care bate soarele si sa le fac si un paravan dinspre nord.stau prost cu timpul dar sper sa reusesc.

Porfy66

Nu pui plasa pe fund? Macar pe jumatate din suprafata! :hi: