foto - cristi x

Creat de dragos2006, Octombrie 18, 2007, 03:27:35 AM

« precedentul - următorul »

D006

x

D006

x

D006

x

D006

x

D006

Dle cristi x,
Uitati-va va rog la poza facuta de mois solidul.E prima data cind folosesc folia.Sper sa nu am probleme.Credeti ca e Ok?
Cu stima

D006

Dle cristi x,
Desi pun mare baza pe tonul si atitudinea interlocutorului obisnuiesc sa ma adresez in acest mod ptr al asicura pe omul caruia ma adresez de respectul meu.Cred ca sinteti omul care ma puteti intelege.
Chiar ca m-ati bagat in ceata, cum aerisirea pe fundul stupului?
Excrescente am.
Cu stima

bee_lover

domnule drone care e fata stupului?...cel din partea dreapta? si nu sunt cam nestranse....?cu stima bee_lover

D006

Dle  bee_lover,
Urdinisul este in stinga fotografiei.Da,intr-adevar sint nestrinse, dar stp este f puternic, mincare sufi.Nu cred sa fie probleme,am mai iernat asa.
Cu stima

D006

Folia nu e buna la iernare, v-o spun eu.. asa credeam si eu ca e buna, ca etanseaza si alte alea, da face condens si in mom. cand ai condens e grele. o sa ai probleme cu condensul, asta sigur.

D006

x

D006

x

D006

Dle cristi x,
Sint in dilema cu folia,unu spune da,unu spune nu.Aveti argumente si pro si contra?
Cu stima

PricopArthur

Dle cristi x, ma bucur ca te-am regasit. Acum 3 saptamani am fost la Ciocanesti si am fost tentat sa te caut. centrifuga cu ax orizontal este pt. bio.
    Dle drone 1952, am pus si eu folie peste stupi. Important sa aiba si aerisire. Am vazut folii puse la toti stupii la Nea Suciu Simion din Reghin. Le folosea sub sitele de transport ca sa nu fie propolizate de albine. Le dadea la o parte doar la transport.
Miere multă şi inimă curată!

D006

Dle PricopArthur,
Multumesc ptr raspuns.Da, dupa cum puteti vedea.in poza pusa mai sus la acest subiect cam asa arata folia.Acum vorba ardeleanului: No, om vedea noi.
Crezi ca ampus folia bine?
Cu stima

D006

Dle. Drone va recomand sa supravegheati mai des daca apare condens in familie pe timpul iernii..Dl CRisti ,pe care il salut cu aceasta ocazie pt regasirea pe forum,are la stupi acea fanta de aerisre care vreau sa o folosesc si eu in aceasta iarna...fanta care cred ca ajuta foarte mult la aerisire..