foto - cristi x

Creat de dragos2006, Octombrie 18, 2007, 03:27:35 AM

« precedentul - următorul »

D006

Dle bio,
Multumesc ptr raspuns. Voi supraveghea. Fanta de aerisire e in fata(spre urdinis).Si eu gindesc ca ceasta fanta va ajuta mult la aerisire. Acum 3 stupi pierditi nu cred ca e un capat de lume.
Cu stima

PricopArthur

Dle drone, in partea din stanga se vede parca un spatiu liber prin care lada poate sa ,,respire". Cum adica 3 stupi pierduti?
Miere multă şi inimă curată!

Zip2006

La o medie de -15-20 grade iarna ii lasi cu fundul gol ?Eu in Moldova nu cred ca mi-as permite.Probabil temperatura la tine nu trece de -10 grade .

maximus

nu are nimic temperatura,poate sa fie si de -40 in fundu gol.ierneaza mult mai bine decat acoperiti.la iarna cand vor fi cele mai scazute temperaturi in zona mea am sa deschid un stup si am sa-l pozez,pentru ca am folie deasupra si nu deranjez mai deloc.

PricopArthur

Dle Zip 2006, principalul adversar al unei bune iernari sunt curentii de aer, nu temperatura. Dar va spun sincer ca nu am iernat niciodata asa.
Miere multă şi inimă curată!

D006

x

D006

x

D006

x

D006

Dle cristi x,
Este concepti dumneavoastra? Spuneti rezultatul dupa proba va rog.
Cu stima

D006

x

D006

Dle cristi x,
Poza care aminteste de primavara(care e pe aproape,cum treci de anu' nou la 3 luni departare). Chiar cred ca ar fi interesant sa ne spuna careva despre asta. Sint oameni de suflet?
Cu stima

ni_nacu

Am folosit butasirea pentru catina si cred ca ar merge si la alun.Voi incerca la anul acum cred ca e tarziu,e vorba de aceiasi tehnologie folosita la butasirea trandafirilor.Luna august-septembrie crengute tinere 30 - 30 cm ingropate in pamant si cu o fiola PET cu fundul taiat aplicata peste butasul ingropat care se scoate in vara urmatoare.

D006

..legat de presele de ceara eu folosesc o presa bazata pe presiune si temperatura..
.. pt a topii fagurii doresc sa fac un bazin unde sa folosesc aburi pt a topii fagurii apoi in presa unde cu ajutorul temperaturii si a presiunii sa am un randament cit mai bun la extractia cerii chiar din fagurii cei mai vechi...

D006

x

D006

x