foto - cristi x

Creat de dragos2006, Octombrie 18, 2007, 03:27:35 AM

« precedentul - următorul »

D006

x

PricopArthur

Si la mine, duminica ce a trecut, curatenie in lazi.
Miere multă şi inimă curată!

viorel_v2000

Citat din: cristi xsi un detaliu al chingii
.... si chinga de unde o luati? Se gaseste la metru sau sunt deja confectionate la diverse dimensiuni?
Multumesc
VV

crombra

Am vazut functionand o astfel de centrifuga cu ax orizontal.Are multe avantaje.  Vedeti ce am scris la rubrica EXTRACTOARE DE MIERE>CENTRIFUGA CU AX ORIZONTAL(pus de bio) .Un amanunt : Dupa introducerea ramelor in pozitia de extragere e musai sa aveti un dispozitiv de blocare transversal peste leatul de sus al ramelor ca altfel la prima rotatie pica in cuva inferioara.
Acum ca sugestie, avand masa mare inertiala se opreste foarte greu deci trebuie neaparat o frana (recomand adaptarea butucului spate de la bicicleta, frana de picior), eu asa as pune.
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.

http://crombra.sunphoto.ro/

D006

x

D006

x

D006

x

D006

x

D006

Citat din: cristi xcine poate spune unde se gasesc informatii despre insecta din imagine. eu o cunosc ca "sanitarul stupului" si nu stiu decat din auzite despre ea.
Insecta Lepisema saccharina-pestisorul de argint- traieste in toata lumea prin bai si beciuri intunecoase, calde si umede, hraninduse cu resturi de amidon si zahar cat si cu tegumente descuamate de la fiintele vii. Nu produce pagube sau invazii masive.

D006

x

D006

x

D006

x

D006

x

D006

x

bee_lover

Foarte frumos. Abia astept primavara sa vad cum zboara si sa mai achizitionez cateva familii.