primii mei 4 stupi

Creat de bee_lover, Mai 06, 2007, 03:08:15 AM

« precedentul - următorul »

mape 48-petru manea

frumoasa cabana apicola ,dar cam mica---ma gandesc la viitor :hi: :hi: :hi:

Ozzy

Citat din: bee_lover din Iulie 08, 2008, 02:53:16 AM
Lamaita...
de unde ati luat lamaita ?
am avut in gradina cand eram copil dar s-a pierdut
se gaseste in comert, cumva la magazinele de flori?

mape 48-petru manea

eu am cumparat un plic de la kaufland si am semanato si a iesit flori de piatra  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

bee_lover

Domnule Mape daca o sa devina mica o largim ca doar se mai poate merge pe laterala fara prea mari batai de cap. Pentru domnul Romikele: da toti sunt pe 10 rame si caturi  1/2 de 14,5 cm inafara de caturile vopsite in verde care sunt de 3/4. Pentru domnul Lhk, semintele de lamaita le-am primit de la cineva de pe vechiul forum dar anul acesta am cumparat din supermarket.

bee_lover

Zilele trecute am observat ca unii salcami au inflorit, nu multe flori dar sunt, oare ne asteapta o toamna lunga? Pun pozele si am plecat la extras, daca o fi ceva de extras  :lol:

bucovineanu

Nu intotdeauna aceste semne din batrani se adeveresc. Tin minte un an cand  au inflorit merii si la cateva zile a nins. :smile:

bee_lover

Va cred, ieri au stropit binisor ramele, deci inseamna ca mai e ceva cules pe la noi. Acum plec din nou sa termin de extras, sa mai mut 4 roiuri in cutii noi, sa schimb postamentele vechi cu unele noi sa pun benzile de mavrirol, iar urmeaza o luna-doua de foc dupa care o sa avem timp berechet de schimbat idei pe forum.  :hi:

bee_lover

model de postament si postament montat

bee_lover

rama cu miere si rezultatul:

bee_lover

miere de mana in miere poliflora.

POSTASUL

Citat din: bee_lover din Iulie 15, 2011, 07:28:16 AM
Si 2 poze cu stupina.
stupina mare si ingrijita , cabana apicola ,echipament apicol totul ca la carte :bravo: :bravo:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

bee_lover

Multumesc, nu e mare stupina dar poate pe viitor. Incet dar sigur fac ce se poate.  :hi:

bee_lover

Comportament interesant la o familie de albine, cum incearca ele sa scape de varroa

POSTASUL

da , acest comportament al au dupa ce efectuam tratamentul, ies  mititelele afara si incearca sa se scuture de paduche chiar se curata si una pe alta [se ajuta intre ele] . am vazut si un viespe care incerca sa intre :mad: :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

bee_lover