primii mei 4 stupi

Creat de bee_lover, Mai 06, 2007, 03:08:15 AM

« precedentul - următorul »

dorindafi

Citat din: POSTASUL din Octombrie 21, 2011, 02:45:21 PM
Citat din: bee_lover din Octombrie 21, 2011, 02:30:50 PM
2 poze din iarna in care mi-au intrat soarecii in 2 stupi:
au stat sus dracii  pe paturica la caldurica  :razz:

pai ce-ai fi vrut sa stea la parter shi sa tremure  =))
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

morozan simion

am fost astazi la ministupina mea si sunt bucuros ce am gasit. Albinele ieri si astazi au avut zbor de curătare pt ca pe capacele stupilor erau numai pete maro iar albina zbura foarte frumos. Le-am pus cate o rama cu miere dupa disfragma si am acoperit inapoi cu folie ziare si parurici groase.
Sper sa le fie bine

bee_lover

Daca au mancare o sa le fie bine :)  :hi:

POSTASUL

Citat din: morozan simion din Martie 18, 2012, 05:14:07 PM
cate o rama cu miere dupa disfragma

eu zic ca e prea devreme sa punem rame cu miere dupa diafragma   :nono: !!   :uimit: ar putea urma nopti foarte reci
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

stefanescu

Sper ca ati facut si o restrangere a cuibului.
O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)

stefanescu

Si restul de poze

ion patrut

cam multi apicultori laq 4 stupi :rotfl:

pharaonu75

Unul cu sapa si restul cu mapa! =)) =))

Domnu' Nicu, au facut si baietii o cinste pentru ca le-ati aratat poliuretanii? :wink2:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

dorindafi

nu numai ca-s multzi dar uitate cum sunt de blindatzi de nici cu mortierele nau ce le face nu-i doboara  =))
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

stefanescu

Mea culpa. Am uitat sa va spun. A fost o lectie deschisa tinuta de domnul ing.Androne Ioan (apicultor cu o experienta de peste 30 ani) lector la directia agricola. Cei cu mapa sunt viitori apicultori cu diploma. Nu sint numai 4 stupi is mai multi da nu i-am fotografiat.

bee_lover

Frumoasa treaba, demonstratia aceea sunt sigur ca a insemnat mai mult decat tot ce au invatat la cursuri. Felicitari!  :bravo:

pharaonu75

Citat din: stefanescu din Martie 20, 2012, 06:45:09 AM
Mea culpa. Am uitat sa va spun. A fost o lectie deschisa tinuta de domnul ing.Androne Ioan (apicultor cu o experienta de peste 30 ani) lector la directia agricola. Cei cu mapa sunt viitori apicultori cu diploma. Nu sint numai 4 stupi is mai multi da nu i-am fotografiat.

Dar nenea ala cu sapca neagra de ce statea asa retras?
Ii era frica de albine? Sau era prea rusinos?
Domnuu' Nicu, ne scoti din incurcatura? =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

orbanstefan64

jenica67

Iata ce inseamna ritmul romanesc !  :P
Ar fi simplu, daca nu ar fi asa de complicat, sau ne pare numai noua ?

RazvanTi

desi nu se vede in poza (are umbre peste) si dupa cum e imbracat si dupa cum sta acolo si studiaza de la distanta, mie-mi pare unul din "baietii cu ochi albastri" :nebun: =))
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro