primii mei 4 stupi

Creat de bee_lover, Mai 06, 2007, 03:08:15 AM

« precedentul - următorul »

jonny_it

Citat din: bee_lover din Ianuarie 24, 2013, 09:20:03 AM
Multumesc! Sa speram ca 2013 o sa fie mult mai productiv decat 2012!  :hi: :coffee:

Domnu' bee_lover daca nu incape mierea in butoaie vin si eu cu cateva borcane :rotfl:

:hi:

PS: Ce voiam sa zic defapt, faina stupina! M-am uitat si eu la toate pozele de la inceput pana la sfarsit.
Anul asta "am trecut" si eu pe dadant.  :)

bio

Citat din: jonny_it din Ianuarie 25, 2013, 12:47:09 PM

......

>.??>>. Este o trecere minora, ceva incercari sau doresti o trecere in masa pe rama Dadant.,.??

jonny_it

Citat din: bio din Ianuarie 25, 2013, 01:58:57 PM
Citat din: jonny_it din Ianuarie 25, 2013, 12:47:09 PM

......

>.??>>. Este o trecere minora, ceva incercari sau doresti o trecere in masa pe rama Dadant.,.??

Daca nu se supara bee_lover iti raspund aici, daca se suprara trecem pe pagina mea.  :)

A murit bunicul meu si am ramas cu destul de multe familii in stupi dadant. Pentru moment si nici in primavara nu stiu daca am timpul necesar sa incep la taiat rame si sa ii trec pe ME, deci pana in toamna o sa ramana asa.

bee_lover

Multumesc domnu' Jonny si da aveti permisiunea sa scrieti aici  =))

jonny_it

Citat din: bee_lover din Ianuarie 25, 2013, 03:10:28 PM
Multumesc domnu' Jonny si da aveti permisiunea sa scrieti aici  =))

Domnu' bee_lover, lasa ca stiu eu, sigur te-ai suparat!  :rotfl:

popa georgian

mai baieti, dar suparaciosi mai sunteti!

bee_lover

Nu suntem suparaciosi, mai glumim si noi un pic pana vine primavara  :hi: :)
Ps: Ma supar daca nu ma lasi si pe mine sa fac o tura cu BMW-ul ala smecher al tau cand mai treci prin Sighisoara, sa dau o tura de "shentru"  =))

jonny_it

Citat din: bee_lover din Ianuarie 26, 2013, 12:31:27 AM
Ps: Ma supar daca nu ma lasi si pe mine sa fac o tura cu BMW-ul ala smecher al tau cand mai treci prin Sighisoara, sa dau o tura de "shentru"  =))

Daca trebuie sa glumim asa pana vine primavara sigur ne certam pana la urma  :rotfl: :rotfl:
Cat despre bmw ti-l dau! Totusi te avertizez ca nu este bun pt agatat; mai multe blonde am dus cu dacia; in bmw se urca numai alea cu hidrogen sulfurat in loc de crier  :rotfl:

Acum ma gandeam, am mai fost pe ici pe colo si au vazut astia masina si s-au gandit ca apicultorii o duc bine si trebuie impozitati  :)

pharaonu75

Citat din: jonny_it din Ianuarie 27, 2013, 08:33:00 PM
... in bmw se urca numai alea cu hidrogen sulfurat in loc de crier  ...

Acum faci mofturi? Nu-ti mai plac "chimistele"? =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

jonny_it

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 27, 2013, 08:37:22 PM
Acum faci mofturi? Nu-ti mai plac "chimistele"? =)) =))

Se poate spune si asa ..  :rotfl:

orbanstefan64

Citat din: jonny_it din Ianuarie 27, 2013, 08:33:00 PM
Citat din: bee_lover din Ianuarie 26, 2013, 12:31:27 AM

Daca trebuie sa glumim asa pana vine primavara sigur ne certam pana la urma  :rotfl: :rotfl:
Cat despre bmw ti-l dau! Totusi te avertizez ca nu este bun pt agatat; mai multe blonde am dus cu dacia; in bmw se urca numai alea cu hidrogen sulfurat in loc de crier  :rotfl:

Acum ma gandeam, am mai fost pe ici pe colo si au vazut astia masina si s-au gandit ca apicultorii o duc bine si trebuie impozitati  :)

de cind te am sacapat din miini umblii numa cu fite de Bittburg =)) =)) =)) =)) =)) =))

jonny_it

Citat din: orbanstefan64 din Ianuarie 27, 2013, 08:56:20 PM
de cind te am sacapat din miini umblii numa cu fite de Bittburg =)) =)) =)) =)) =)) =))

La ce altceva puteam sa folosesc banii pe mierea produsa in 2012??  :rotfl:

pharaonu75

Citat din: jonny_it din Ianuarie 27, 2013, 09:02:09 PM
Citat din: orbanstefan64 din Ianuarie 27, 2013, 08:56:20 PM

La ce altceva puteam sa folosesc banii pe mierea produsa in 2012??  :rotfl:

Sa vezi bataie ce iti iei cu prima ocazie cand te intalnesc!
Pai din cauza ta, ca te lauzi atat, ne-au pus astia impozit. Eu am avut cel putin 5 tone de miere din fiecare sortiment si nu m-am laudat atat! Am vandut-o "pe sub mana" si tin Veyronu-n garaj ca sa nu ma afle astia si tu ce faci? Dai din casa? =)) =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bee_lover

Altii se supara pentru 11 lei impozit pe familia de albine si voi va laudati cu masini de mii de euro. Din cauza voastra nu merge tara  =)) :rotfl:

pharaonu75

Citat din: bee_lover din Ianuarie 27, 2013, 09:45:02 PM
...voi va laudati cu masini de mii de euro...

Pardon!
Veyronu' sare milionu'! :D :D