regina marcata

Creat de dragos2006, Iunie 04, 2008, 01:44:05 AM

« precedentul - următorul »

D006

Salutare!ieri am verificat un roi si am gasit regina imperecheata,vrand sa o marchez am gresit si i-am dat pe aripi.va rog sami spuneti daca mai este vreo sansa ca regina sa mai traiasca daca are aripile pline de marcar(rosu).multumesc pt urmatoarele raspunsuri :hi:

gudas valentin

De trait va trai dar daca albinele o gasesc incompetenta o vor schimba.
Suntem saraci,dar nu suntem prosti.
http://valigudas.sunphoto.ro/Albinute_harnicute_2011

D006

Mai marcatorule,
Regulamentul zice sa-ti faci initial mana pe niste trantori.Cand esti convins de reusita deplina treci la matci.Sa tii minte pentru data viitoare.
Matca va trai,va depune oua; odata si odata va muri si ea ca nu a baut apa vie

D006

"Mai marcatorule,
Regulamentul zice sa-ti faci initial mana pe niste trantori."
iar eu nu stiam cum au ajuns trantorii aia cu manechiura vopsita. credeam ca este o noua rasa.  :rotfl:

D006

Din cauza varstei si a mainilor mai muncite nu risc sa marchez matci prinzandu-le cu mana. Am realizat un dispozitiv de marcat matci cu care ma descurc bine.

bee_lover

faina treaba si pratica :wink:

D006

se tatueaza si reginele ?nu am mai auzit...cu ce le tatuezi?

D006

Citat din: adrianse tatueaza si reginele ?nu am mai auzit...cu ce le tatuezi?
Nu se poate sa nu fi citit macar...Chiar asa regina cu piercing ai vazut?

PricopArthur

Citat din: gyony_apySalutare!ieri am verificat un roi si am gasit regina imperecheata,vrand sa o marchez am gresit si i-am dat pe aripi.va rog sami spuneti daca mai este vreo sansa ca regina sa mai traiasca daca are aripile pline de marcar(rosu).multumesc pt urmatoarele raspunsuri :hi:
Daca matca mai traieste e bine. Albinele vor rezolva problema la primavara.
Miere multă şi inimă curată!

D006

Citat din: teinegru65
Citat din: adrianse tatueaza si reginele ?nu am mai auzit...cu ce le tatuezi?
Nu se poate sa nu fi citit macar...Chiar asa regina cu piercing ai vazut?
sigur k de piercing am auzit...regina mea are in buric chiar :rotfl: cu markrul e bn sau exista ceva special cum am mai citit? :hi:

D006

Adrian, ai sa gasesti in comertul apicol atat marker cat si vopsea speciala de marcat matci :
http://anunturiapicole.3xforum.ro/post/ ... AN_s_r_l_/
respecta codul anual.