Regina dragostea mea

Creat de dragos2006, Mai 28, 2009, 07:22:49 PM

« precedentul - următorul »

D006

Maestro bucovineanu poti sa spui ce vrei sa spui: si unde ai gasit-o ,,O familie schimba linistit regina atunci cand substanta secretata de regina este insuficienta si nu ajunge la toate albinele din stup" gresala,alta este explicatia.
Va soptit americanu'.v-a mintit si dv l-ati crezut.
Maestre bucovineanu,eu nu spun ca nu stii apicultura ci doar ca luinduva dupa unii la repezeala nu se potrivesc afirmatiile cu natura.Unde ai gasit afirmatia prezentata mai sus.
,,Daca ti-as raspunde la insulte..." nu, nu trebuie sa raspunzi la insulte ci sa raspunzi la intrebare ,,Cum sint crescute locul modul de lucru al albinelor.
Atit.
Nu are rost sa tot discutam  ca sa faci postari.
Daca nu stii spune simplu "Nu stiu subiectul cu shimbarea linistita a reginei"
"Exista oare ceva din apicultura sa nu fi facut sau sa nu cunosti?" Da ,nu cunosc o multime de subiecte si nu am facut sa plec cind am vazut useri ca AndreiRN,americanu' abeja si o gramada care scriu pe PM pentru diferite intrebari iar acum tac ca ...
Stiu ca nu puteti raspunde.Stiu asta, dar asa e lumea nu le stie pe toate.

D006

E ceva diferenta intre a avea cunostinte teoretice de apicultura sau orice alt domeniu si capacitatea de a tine un dialog pe un subiect fara sa te lansezi in insulte.
Omul vede in primul rand cum comunici si cu cata sinceritate te exprimi in societate si dupa aceea cunoastintele teoretice.

stefan1

D-l Drone
Nu procedati deloc bine in postarile facute. Ne insirati pe toti si ne besteliti daca vi se pare ca nu raspundem dupa asteptarile d-voastra. Ba ne dati si la palma, ca la niste copii tampiti. Spiritul cu care puneti intrebarile este de la inceput gresit. Aici nimeni nu testeaza cunostintele nimanui. Daca ai ceva interesant de spus, daca crezi ca intereseaza si pe altii si vrei sa le impartasesti, fa-o si fi multumit ca ai ajutat pe cineva. Daca ai convingerea ca ai mereu dreptate, este ceva in neregula.
Sunt absolut sigur ca un om cu adevarat inteligent nu spune niciodata: "Sunt absolut sigur".(daca sti sa gusti o autoironie)
Spiritul in care pui problemele face pe multi useri sa evite sa mai participe la discutii, sa nu se aleaga cu bobarnace. Sunt stupari cu experienta la care rezultatele apicole le dovedesc competenta si de la care multi ar vrea sa invete. Dupa cum un cunoscut personaj se minuna ca a vorbit toata viata in proza fara a sti asta, asa si multi stupari cresc matci foarte bune fara sa stie exact cum se numeste metoda lor sau cine a inventat-o si nici nu este esential sa cunoasca asta. Teoria fara practica e stearpa.
Se zice ca un om inteligent se cunoaste dupa raspunsurile date, iar un om intelept dupa intrebarile puse.
Ar mai fi multe de spus dar las si pe altii.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

D-le Proletar nu  mai  zi  ca  esti  apicultor ,  zi  ca  esti  doar  prieten cu  apicultorii.Dumitale  crezi  ca-l intereseaza  pe  un  apicultor cum  se  deosebeste  o  botca ,cum  marcheaza albina botca  cea  mai  reusita,ce  ramine pe  fundul  botcii dupa  ce  a  iesit  regina,etc...
Credeam ca  esti  mai  bun ca : mine,Bucovineanu,AndreiRN,AMERICANU si  ca  ceilalti  care-ti  trimit PM,dar m-am  inselat .Matale traiesti  intr-o  lume  confuza?
Nu crezi  ca  esti  prea  bun  pt  a fi  un  amarit  de  apicultor?
Ai  ajuns , sa  te  rogi  de  colegi  sa-ti  raspunda la  intrebarile dumitale si apoi sa  arunci  cu  caramizi  in  ei .Dupa  cum  se  vede  ai  mai  pierdut  un  razboi i,dar  nu  are  importanta,important  este  ca  ti-ai  pierdut  omenia  si crediblitatea  fata  de  colegi.Te  saluta  un  diletant si  un  anafalbet,dar  sper sa-ti  revii din  betia  visurilor placentare  pe  care  le  ai.Sunt deacord  sa  invat ceva  de  la dumitale,dar  .......ce.

valter

Dupa ce mi-a stricat revelionul 2008-2009 cu masinatii si insulte, stimabilul persevereaza in minciuna si dezonoare afirmand:
''Nu sint drone 1952 sint albina proletara!
abeja invata nu te lua dupa cei ce iti vor raul''.
pa,pa stimabile.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

bucovineanu

Eram hotarat sa nu mai scriu pe forum. Vazand postarile colegilor care au intervenit mi-am schimbat hotararea.Tin sa le multumesc celor care prin postarile lor, au tras masca de pe fata acestui personaj. As fi avut si eu multe de spus, dar consider ca nu e bine sa lovesti pe cineva care e la pamant.Eu am ajuns la concluzia  ca asemenea indivizi, de care nu ducem lipsa in societate, nu trebuie bagati in seama. Dupa cum s-a observat a inceput sa profereze injurii, nu atunci cand a fost contrazis, ci atunci cand a vazut ca nu i se raspunde. Acet lucru este cel mai greu de suportat de catre asemenea personaje. Ba mai mult, l-a reactivat pe drone chemandu-l in ajutor, pentru prima data de cand si-a schimbat parul, aparand sub o noua infatisare. Daca va fi ignorat, se va ajunge in situatia in care " proletarul" intreaba si "drone" raspunde, apoi rolurile se vor inversa: va intreba "drone" si va raspunde "proletarul". In cele din urma vor ajunge sa se injure reciproc. In final ii reamintesc si eu ca apicultura (ingrijirea albinelor si crestera reginelor) se face in stupina, aplecat deasupra stupului si nu pe net cautand informatii si punand apoi intrebari asa zis incuietoare.

D006

Felicitari domnule Bucovineanu pentru hotararea de a ramane printre noi , eu unul am avut multe de invatat de la dv. si sper ca si pe viitor sa ne impartasiti din experienta dv.
  Felicitari pentru textul de mai sus !

D006

Domnul user bucovineanu,
,,Eram hotarat sa nu mai scriu pe forum."Nu era o problema macar nu mai introduceti dezinformari pe forum ca"" O familie schimba linistit regina atunci cand substanta secretata de regina este insuficienta si nu ajunge la toate albinele din stup." Va spun ca nu-i adevarat, si cu asta aduceti prejuditi unuor useri care vor sa inveti. R greu de suportat personaj care te intreaba sa justifice afirmatiile.Te deeranjeaja numele de drone si proletarul asta te opreste sa raspunzi?D rone este proletarul dar acum puteti sa raspunde la intrebarea lui ,,drone-proletarlul" sau daca vrei ,,proletarul-drone"
Daca te intereseaza sint aplecat  ca in aceeasi masura asupra stupilor daca nu mai mult si chiar am vazut cum e cu schimbarea linistita. Daca  te interesaeza apicultura poteai sa le privesti si sa intelegi despre ce e vorba cu botcile de schimbare linistita.
Colegi de pe forum au intervenit nu sa te apere ci cu totul alte motive asa ca nu e cazut sa te bazezi pe asta ci pe cunostintele tale.
O sa spuneti ca nu raspundeti  acelui caruia i-au tras masca si care acum nu v-a injurat ii puteti raspunde si lucrurile se vor sfirsi dar pina atunci ramine pina atunci cind ai primit raspuns.( ca sa –ti spun un secret e ca nu stii, lasa aplecarea asupra stupului.)Spuneti cum vreti user drone,proletarul,habarnist numai raspundeti-mi la intrebare,.

D006

Citat din: bucovineanu
1. Eram hotarat sa nu mai scriu pe forum.
2. Eu am ajuns la concluzia  ca asemenea indivizi, de care nu ducem lipsa in societate, nu trebuie bagati in seama. Daca va fi ignorat, se va ajunge in situatia in care " proletarul" intreaba si "drone"
3. apicultura se face in stupina, aplecat deasupra stupului.
1. Sa nu lasam elementele negative din jurul nostru sa ne aduca la tacere. Asa au ajuns sa conduca eliminand pe cei capabili.
2. Eu as prefera ca acesti indivizi sa fie demascati si nu lasati de capul lor sa-si dea in petec si sa scarbeasca pe cei din jur.
3. Interesant dar "apicultorul" roman are fff multe cunostinte teoretice chiar daca are dor o mana de stupi si spun asta in comparatie cu "apicultorul" pragmatic american care are peste 1000 de stupi dar nu isi bate capul cum si ce fac albinele in cutie. Si prospera cumparand regine si hranind albina cand nu e cules si etc.

D006

Citat din: albina proletara
Drone este proletarul
Pt minciuna continuata cu atata incapatanare pt mine faceti mai putin decat un vierme de ceara de acuma incolo indiferent de "cunostintele" apicole avute.
Intai trebuie sa fi OM.

D006

Bucovinene,ai reusit sa ai locul tau pe forum si  fii sigur ca suntem multi care te apreciem si simpatizam totodata.Nu am avut timp sa citesc tot subiectul asa ca nu comentez ....dar te asigur ca de la dumneata, cate ceva tot am mai furat.
Multa sanatate .

D006

Bucovineanu,vad ca dorinta de a continua asa fara sa lamuresti problema e numai in detrimentul tau si chiar te poate pun in situatie proasta, adica proletarul daca insista atit si  bucovineanu nu vrea sa raspunda, e ceva la mijloc.Nu te lua dupa binevoitori ca viermii de ceara nu o fac in ajutorul tau .Sa-ti prezint ca eu am dreptate ca  oamenii o fac numai sa sa dea bine cine stie. E vorba la o postare de la subiectul incriminat cu regine cind eram mai bun: stefan1:" Sunt observatii foarte bune. Deci se poate." Acum dupa discutia care nu place stefan 1 isi schimba parerea. Vezi postarea din 12/6/2009 ora 23:07 noaptea cind ideile circula mai bine.Si si tu ai prieteni cum am eu si ma gindesc sa iti fac o bucurie oricum pe mine m-au vorbit de rau asa ca le fac bucurie. Nu trebuie sa ma crezi e bine sa le vezi.
Vad pe cineva asa a uitat sa depuna marturie si sa recunosca ca a primit de la drone-proletarul carte, aparat de transvazat. L-ar fi lamurit pe americanu'.Nu a vazut postarea. Apropo, in postarea cu pricina am mai gasit o gresala si una cam dubioasa. Am salvat toate postarile dumitele cine stie poate sint OK.
Dorinta de a strige admiratori ii va pune in situatia cind vor  vi intrebati de un mucalit care e raspunsul bun.Vor sti?

Porfy66

Lasa-ne, lasa-ne proletarule!!!!
De ce vrei sa ne inveti agricultura cu fortza?
O parere sincera, nu sunt implicat in dialog cu tine, dar de pe margine stii cum se vede? Esti bolnav rau! Rau de tot! Dute la doctor si te cauta, probabil la picioare nu ai nimic, dar la cap ....
Tu nu ai ce cauta aici, mergi pe forumurile de pshiatrie, cautati un medic bun ca altfel nu mai ai scapare!
Colegi, ignorati-l si se va sinucide!!!

stefan1

Citat din: albina proletaraSa-ti prezint ca eu am dreptate ca  oamenii o fac numai sa sa dea bine cine stie. E vorba la o postare de la subiectul incriminat cu regine cind eram mai bun: stefan1:" Sunt observatii foarte bune. Deci se poate." Acum dupa discutia care nu place stefan 1 isi schimba parerea. Vezi postarea din 12/6/2009 ora 23:07 noaptea cind ideile circula mai bine.
Atunci am remarcat acea postare pentru ca este una din putinele in care ai dat un raspuns si nu doar o intrebare tipica pt d-ta, de felul: "Va somez sa-mi raspundeti la chestiunea... Asa-i ca nu stiti niciunul? Vedeti ca-s cel mai bun?" Daca nu raspunde nimeni, incepi sa-i nominalizezi, ca la scoala. E normal ca atunci sa nu raspunda, chiar daca problema este interesanta, ca spiritul in care este pusa intrebarea e inacceptabil.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

stefan1,
Iti mai  arat citeva postari in care alta e parerea dar acum te-ai schimbat.
Esti roman sadea.