Regina dragostea mea

Creat de dragos2006, Mai 28, 2009, 07:22:49 PM

« precedentul - următorul »

D006

Multumesc d-le Bucovineanu ,eu  nu  sunt ca  Drone  sa  le  stiu pe  toate sau  sa  le  fi  facut  pe  toate.Nu am  crescut  matci si  toti  roii  pe  care-i fac  sunt  facuti  cu  botci  de  roire  sau salvare.In viitor  am  sa  incerc  sa fac  si  acest  lucru.

D006

D-le  Proletar  , ai  cam  gresit  la  exprimare.Te  rog  sa-mi  raspuzi la  aceste  intrebari:
-daca  ai  fantezii  sexuale  cu  regine   "regina  dragostea  mea"
-daca  Demetre  asta  a  dumitale  o  pus  coada  la  pruna
-daca  esti  mai  bun  ca  mine,sau  te  tii  mai  bun
-de  ce  tot  ce  face  Bucovineanu ,ai  facut  si  dumitale
-cunosti  ceva  din  apicultura  organica sau reproduci  ce  scrie  pe  net
-de  ce tot timpul  scrii:vorba  americanului  sau americanii zic
-cine  la  provocat  pe Apis  MAXIME
-daca stii cu  ce  se  maninca  apicultura
Cam  atit  pe  azi  ,va  salut  si  va  pup cum  zice  Valter

D006

Citat din: albina proletaraNu ma bucura ca ti-e frica de drone si cred ca noapte nu dormi din cauza lui.De cite ori sa-ti spun INVATA si tu si ceilalati.INVATA nu te da zgobiu ca trebuie sa inveti chiar daca esti in Spania.
Stii ce e in poza.Nu stii.De ce ti-e frica de drone? (si tie si la inca citiva?)Daca nu stii roaga-l pe drone sa te invete ce este in poza de mai sus.
Poate stii  in urmatoarea.
Fata e  superba si  pun  pariu  ca-i  place  pozitia  69,daca  stii  care  e.Eu  nu  mi-am schimbat  numele precum  ai  facut  dumitale.Sper  ca  fata  din  poza  sa  nu fie  din  familie si  daca  totusi  e  asa i-mi  cer  scuze, dar  sa-i ziceti  ca e bunaaaa  si  ff  frumoasa.

D006

Cum rezolva albinele  munca falselor regine?

D006

bee-lover ai putere sa te uiti in ochi mei  Eu zic ca si posturile dumneavoastra au fost citite de multi si multi le-au gasit interesante
Stii ce-mi pare rau? ca am renuntat la postul de MODERATOR pe care mi l-ai dat sa te ajut.De maximus iti mai aduci aminte?El stie tot ce spun eu ca e adevARAT

D006

Bravo abeja!
Astept si eu raspunsuri la intrebarile alea.. dar mai ales:
"de  ce  tot  ce  face  Bucovineanu ,ai  facut  si  dumitale"
Adica dupa ce bucovineanu, termina de explicat in vreo 3-4 posturi lungi si explica tot acolo, (in tot acest timp albina proletara tace), apare la urma si zice:
"Dle bucovineanu,
Cunosc metoda si cele spuse de dv sint corecte." Deci e genial acest om, imi aduc aminte de alta faza de pe forumul personal (ca are) unde lanseaza el un concurs cu surle si trambitze:
"Dlor,
Desi o dotez cu premiu din prima zi sint sigur ca premiul va ramine la mine dle lulachy si dragi stupari.
Este o metoda mai veche de dinaintea lui domnul net.
Stiindu-va pe toti pasionati(asa-i dle valter)(asa-i dle balas ca ma inspir dupa net care e cosul de gunoi al lumi dar de ff multe ori ma inspir dupa citit si dupa experienta de hobist pe care zic eu o practic cu placere si va sfatui dl stupar balas-desi nu sinteti logat -sa va spuneti parerea ca doar ati fost la atitea congrese cu oameni cu doctorat)
Cu cit va trece timpul premiul se dubleaza.
Spor la lucru.
Cu stima"
Dupa vreo 10 raspunsuri, unde "colegi de forum" isi dau cu parerea, apare drone:
"Dle lulachy si Dlor,
Imi pare rau ca de aceasta data netul nu v-a ajutat.E bine sa ai cunostinte vaste de crestere a reginelor de pretutindeni dar socot ca ar fi interesant daca ati sti si metode de crestere a reginelor si din Romanica. Ar fi interesant.
Premiul ar fi fost interesant:un pachet de feromoni de crestere.
Mai aveti sanse sa-i intrebati pe Mircea_Bog,abeja sau pe valter. Suspectez ca cunosc toti trei raspunsul.
Pacat:concursul s-a incheiat.
Cu stima
PS. Puneti mina si cititi si nu va lasati antrenati in discutii sterile despre stuparit."
Deci nu e TARE ? El cand e gata concursul anunta si care era PREMIUL, si nici macar nu da RASPUNSUL corect.  :rotfl:  Asa pot lansa si eu concursuri cu premii substantiale, va zic la urma doar ca nu ati avut dreptate  :)
Un coleg a incercat totusi, dar.. degeaba.
"Daca s-a terminat concursul intelept si frumos ar fi sa dati raspunsul, nu sa umiliti participantii."
MINUNATI-VA: http://apicultorii.3xforum.ro/post/119/ ... ut_regine/   :rotfl:

D006

americanu'
Daca la unul din postarile incriminate dv ati raspuns,s-au macar ati incercat?Nu, alceva spuneti prin postarea ultima ca sinteti complexat ca nu stiti multe lucruri din stuparit si trebuie sa  nu le stie si alti.
Pachet de feromoni de crestere(nici macar cu ce maninca nu stii)dv nu pot sa-ti trimit in cearca sa-ti cumperi.Cersesti feromoni de crestere?Pai de unde ai aflat de feromoni de crestere? Ti-a spus abeja?
Raspunde la ultima intrebare.Incercati sa-l intrebi pe dn bucovineanu sau pe valter el stie( are diploma data de presedintele Apimondiei).
Hai spune.

bucovineanu

"Dle bucovineanu,
Cunosc metoda si cele spuse de dv sint corecte "
Exista oare ceva din apicultura sa nu fi facut sau sa nu cunosti?

D006

Cele scrise inpostarea din  07-06-2009 12:45:19 se pare ca ai scris-o din auzite si nu cunosti mecanismul.
,,Botcile de salvare sunt o solutie de extrema necesitate.' Ce ,,extrma necesitate"Asta imi spune ca nu cunosti subiectul ci te dai rotund ca multi vezi detectivul americanu'
Mai astept?

D006

Da chiar asa dupa cum spune un user priete,de ce nu te las in nestiinta ta si a detectivului americanu'. In Suceava se spune prostie nu nestiinta.
E 1 noaptea asa ca te las sa consulti cartile pina stii si te-ai scos.
"Exista oare ceva din apicultura sa nu fi facut sau sa nu cunosti?"Nene bucovineanu nu te mai da atotcunoscator,induci oameni in eroare.

D006

bee-lover ai putere sa te uiti in ochi mei  Eu zic ca si posturile dumneavoastra au fost citite de multi si multi le-au gasit interesante
Stii ce-mi pare rau? ca am renuntat la postul de MODERATOR la care am renuntat.

D006

Stii ce-mi pare rau? ca am renuntat la postul de MODERATOR la care am renuntat.

D006

Citat din: albina proletaraDa chiar asa dupa cum spune un user priete,de ce nu te las in nestiinta ta si a detectivului americanu'. In Suceava se spune prostie nu nestiinta.
"Exista oare ceva din apicultura sa nu fi facut sau sa nu cunosti?"Nene bucovineanu nu te mai da atotcunoscator,induci oameni in eroare.
Cu astfel de postari ..... credibilitatea ta ......... care si asa e cam subreda se cam duce de rapa.
Nu esti om matur si serios.

bucovineanu

Citat din: albina proletaraDa chiar asa dupa cum spune un user priete,de ce nu te las in nestiinta ta si a detectivului americanu'. In Suceava se spune prostie nu nestiinta.
Daca ti-as raspunde la insulte cu aceeasi moneda ar insemna sa ma cobor la nivelul tau. Cand crezi ca intotdeauna ai dreptate ceva nu este in regula. Trage concluziile singur.

D006

AndreiRN,
Zic sa nu porti grija  credibilitatii mele si cit e de subreda ci ai grja de cunostintele pe care le ai in apicultura.Maturitatea nu e ce te caracterizeaza.
Stii raspunsul cu  schimbarea linistita a regine. Raspuns simplu Da il sti , sau Nu, nu il cunosc.
N-o sa va mariti numarul de postari dar o sa va alegeti  cu respectul(sic) colegilor sa vada cint sinteti de slab in cunostinte de apicultara si te ai desprinde de nivelul lui americanu' il stii ?