• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Apel catre.............cei din opozitie

Creat de ioanardelean55, Februarie 05, 2010, 01:50:55 a.m.

« precedentul - următorul »

ioanardelean55

Cititi cu atentie si rabdare va rog , concluziile le putem trage doar cind sintem linistiti sufleteste.
              IUBITI-NE , CA SINTEM FLORI !
      La Londra , printre multe altele, fiinteaza si un foarte exclusivist club al ,, mincatorilor de flori " .Nu putine sint limuzinele care parcheaza zilnic ,pentru citeva ceasuri , in imediata vecinatate a discretei ,, intreprinderi ". Dar florile nu se mananca dar daca esti beneficiarul unor carti de membru, daca ai recomandari solide sau , in cele din urma ( aparent ! ) posesorul unui carnetel de cecuri cu cel putin sase cifre scrise la activ.
      Iubiti-ne , ca sintem flori !

ioanardelean55

IUBI-NE CA SANTEM FLORI !
  Mai intai si mai intai  omul a mancat flori si....celelalte. Mult mai tarziu si-a dat seama de farmecul lor , mai ales cand sint prezentate sub celebre formule japoneze de aranjare sau imanuncheate in buchetele de mireasa . Dar obiceiul de a manca flori s-a mentinut . In Japonia salata de crizanteme este o mancare obsnuita , mexicanii mananca florile de yucca prajite in ulei , chinezii frig carnea impreuna cu flori de crin de apa , la romani ,conopida , dulceata de trandafiri s-au clatitele su flori de salcam se afla la mare cautare .
  Totusi.......
   
                Iubiti-ne ca santem flori !

ioanardelean55

IUBITI-NE CA SANTEM FLORI !
   In final , si cu regret , trebuie sa constatm ca doar ALBINA , aceasta aparent nesemnificativa membra a regnului animal ,,,capitolul " insecte , este fiinta cu cea mai mare si atenta grija pentru delicatele noastre flori .Albinele nu mananca flori ,nu le ucid pentru as infrumuseta vremelnic stupul , nu le smulg si le usuca pentru ca , mai , apoi ,clocotindu-le , sa le transforme in ceaiuri si decocturi .
ALBINA SARUTA FLORILE ,SI FLORILOR LE PLACE ACEST LUCRU .
    Iubiti-ne ca santem flori !

orbanstefan64

aveti un suflet mare asemenea postari poate face numai un meserias