• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Soarta acestui forum

Creat de Batrinul, Ianuarie 24, 2010, 01:02:44 p.m.

« precedentul - următorul »

filip

Citat din: AndreiRNPai ..... eu postez mai mult de la servici decat de acasa.

Nu-i cazul tau.
E vorba despre acei apicultori care posteaza de pe un calculator comun.Exista posibilitatea sa posteze userul X in numele userului Y.
A patit-o si Dragos cand a postat fiind logata Laura sotia sa.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Pentru a  mari numarul de useri propun celor interesati si in special moderatorilor sa procedeze dupa metoda celuilalt forum apicol : logare pe marile forumuri romanesti gen softpedia si postarea la topticurile despre agricultura de fraze care contin link catre Apiardeal , astfel va creste si mai mult vitalitatea forumului
  ce zici Romikele te bagi ?

filip

Citat din: dragos2006Pentru a  mari numarul de useri propun celor interesati si in special moderatorilor sa procedeze dupa metoda celuilalt forum apicol : logare pe marile forumuri romanesti gen softpedia si postarea la topticurile despre agricultura de fraze care contin link catre Apiardeal , astfel va creste si mai mult vitalitatea forumului
  ce zici Romikele te bagi ?

Nu numarul de useri ne intereseaza.
Principalul tel este sa gaseasca o informatie corecta si de buna calitate.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Informatia o aduc userii !
  Pe la targurile apicole am gasit multi stupari cu acces la net dar nu cunosteau  oportunitatea oferita de forumul apiardeal
  Cred ca daca ducem o minima promovare calitatea informatiei sigur va creste.

prisecarul

da,. este o posibilitate de a reduce clonele!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

sfantul spiridon

Citat din: romikelePublicitate acestui forum eu fac deja, toate siturile mele au trimitere catre Apiardeal, dar e posibil si ce zice Dragos.
Sunt insa cu totul de acord cu filip.
Eu pregatesc trecerea la un alt tip de forum, mai exact smf, a ramas doar obtinerea si transferarea bazei de date.
Daca nu va fi posibil ma gandesc si la o alta varianta si anume inghetarea acestui forum la o anumita data, pastrarea sa in arhiva si lansarea de la zero a noii versiuni, cu exact aceeasi structura de inceput.
Inscrierea se face pe baza unei adrese de email valide, acceptul conturilor va fi dat de admin, iar confirmarea inscrierii se va face cu link din email, deci intrusii niu vor putea sa-si mai faca un cont in cateva zeci de secunde, ca imediat sa posteze injurii.
Acest tip de forum permite in plus mutarea facila de topicuri, crearea de subforumuri la categoriile de maxima importanta, anuntarea zilelor de nastere (asta inseamna ca trebuiesc introduse date corecte) sa putem felicita prompt sarbatoritii, si altele.
O versiune de test e in lucru, o putem testa daca doriti.

nu ma duce neuronul sa analizez cele spuse dar din ce simt eu...clonele s-au dus si daca nu s-au dus nu mai fac vanturi .....mirositoare.....asa ca putin bal nu strica...........bal da nu scandal
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

romikele

Mai 21, 2012, 04:16:17 a.m. #171 Last Edit: Mai 24, 2012, 11:25:18 a.m. by romikele
Daca pana acum am trecut cu vederea unele mizerii postate de cativa membri cu pretentii de vedete, din acest moment forumul va intra in carantina.
Mai exact, la expirarea peste cateva zile a abonamentului platit din donatiile catorva membri, forumul va fi trecut pe read-only.
Din acest moment va fi startata o noua versiune, fara nici o legatura cu alte versiuni sau baze de date, la care membrii actuali care doresc sa continue isi pot reactiva conturile curente prin email.
Aceasta versiune are ca suport financiar sponsorii: Fabrica de stupi Tg. Secuiesc, Fabrica de stupi Resita si Orban Stefan, la care se pot alatura si alti doritori.

PRECIZARE: domeniul apiardeal.ro nu are nici o legatura legala cu vechiul forum apiardeal, baza de date a vechiului forum a fost salvata doar pentru a nu se pierde informatia datorita atacurilor informatice care au dus la blocarea sa.
Prin lansarea noii versiuni orice asociere intre viitorul forum si fostul apiardeal va fi fortata si neconforma cu realitatea.

EDIT: Acest mesaj nu mai e de actualiate, poate fi ignorat!. In momentul postarii lipseau cateva elemente importante.

romikele

Acum ca aproape totul s-a remediat, sa recapitulam!
Momentan ramanem aici, pana cand vom uni toata informatia in aceasta baza de date, inclusiv sectiunile de VANZARI / CUMPARARI.
Ramane un singur forum, si acela va functiona pe http://forum.apiardeal.ro, adica pe forumul nou vom porta baza de date de aici dupa completare.
E nevoie de acest lucru deoarece forumul va fi promovat de o echipa de specialisti in dorinta de a ajunge pe locul intai in topul cautarilor pe google.
Nu avem probleme organizatorice, ne-au parasit doar cativa indivizi certati cu bunele maniere.

popa georgian

Citat din: romikele din Mai 24, 2012, 01:44:03 a.m.

Nu avem probleme organizatorice, ne-au parasit doar cativa indivizi certati cu bunele maniere.

si aceia care sunt?

romikele

Le veti gasi numele la postari cu statutul "vizitator" iar pe 3xforum la logati.

Daca isi recunosc vina ca au gresit  si cer scuze publice membrilor forumului (nu mie personal), pot reveni.
Atat eu, cat si colegii din echipa tehnica urmarim doar sa eliminam postarile cu jigniri, injurii, nedemne de un intelectual cu pretentii cum se doresc a fi vazuti respectivii, nu avem nimic personal cu careva.
Cat timp se respecta regulamentul, nimic din ce posteaza cineva nu va fi sters.
Pentru toate trebuie sa existe un motiv intemeiat.

POSTASUL

Citat din: dragos2006 din Martie 12, 2010, 08:27:58 p.m.

  Pe la targurile apicole am gasit multi stupari cu acces la net dar nu cunosteau  oportunitatea oferita de forumul apiardeal
  Cred ca daca ducem o minima promovare calitatea informatiei sigur va creste.
va puteti baza si pe  Postas  ca prin prisma meseriei si nu numai ,  o sa faca o promovare  pozitiva forumului   :nod:  :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

albine

Democratia este inteleasa de romani.
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii .De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.

romikele

Din pacate soarta acestui forum va fi una total diferita de intentiile noastre.
In urma derapajului individului ce a semnat O`Laie, cu toate versiunile anterioare si ulterioare, care a crezut ca l-am banat, cand de fapt a fost actiunea altui coleg ce e rugat sa se justifice pentru actiunea unilaterala, ceea ce a dus la umplerea ambelor forumuri cu insulte la adresa mea, am decis ca de acum orice cont clona sau neidentificat la datele de profil sa fie sterse.
De aceea rog membrii cu bune intentii care inca nu au completat datele de identificare la Profil sa o faca neintarziat, deoarece dupa 01. ianuarie 2014 conturile incomplete vor fi sterse si IP-urile banate permanent.

Ii recomand de asemenea lui Astafoaie un control psihiatric de urgenta, deoarece chiar daca n-are leac, e bine sa afle cum se cheama stiintific boala de care sufera.

D006

La urma urmei ne putem transforma in forum inchis si astfel se va putea intra doar cu recomandarea unui membru mai vechi . Un fel de girant pentru noul venit.

Bătrânul

Sint perfect de acord cu Romikele !!! :ok: :bravo: :bravo: