Soarta acestui forum

Creat de Batrinul, Ianuarie 24, 2010, 10:02:44 AM

« precedentul - următorul »

D006

Ce inseamna "madari" ?
  Problema este ca acest forum are audienta masurata cu mare precizie si intamplator stiu exact cand s-au facut salturile de audienta.

bucovineanu

Eu iti recunosc contributia in dezvoltarea forumului si nu doresc nicidecum sa pleci.

ioanardelean55

Sant unul din aceeia care am avut probleme cu Dragos dar trebuie sa si recunosc ca a fost foarte activ pe forum ,sa fim seriosi D-nilor , cine a-ti mai postat atat cit Dragos ,cine a-ti mai deschis atatea topicuri cu subiecte pe apicultura ,cand toti citeam si numai el posta cum era ??? acum invidia I-si spune cuvintul  NU SINT DEACORD SA NE COMPORTAM ASA CU UN COLEG ..!!!  CIE A-TI MAI ADUS PE FORUM ATATEA INFORMATIII INTERESANTE ???? eu zic ca este bine sa ne respectam uni pe alti si chiar sa ne facem o analiza a situatiei....OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT ,  stai aici D-le doctor si n u te uita la toti mascarici care se dau mari si habarn-au de apicultura.

D006

Nu am cum sa plec de buna voi mai ales ca Apiardeal a ajuns la 80 % din ceea ce trebuie sa devina.

D006

Citat din: bucovineanuDoctore Dragos,
Asta seamana cu a baga batul prin gard in ograda cu caini. Oare chiar nu se poate fara provocari?
Nu poate fără provocări, pentru că pe lîngă incontestabilele sale calităţi şi contribuţia mare pe care a avut-o la dezvoltarea acestui forum suferă de histrionism, adică dorinţa de a fi cu orice preţ în centrul atenţiei.
   Având o deosebită părere despre propria-i persoană are impresia că toţi trebuie să îi recunoască imensa valoare şi mai are impresia că Apiardealul e cel puţin 90 % creaţia şi proprietatea  lui.      Dacă nu îl laudă nimeni provoacă un micuţ scandal şi iarăşi se vorbeşte despre domnia sa. Dacă îi aduci osanale eşti tare dacă nu eşti prost.
  Mie mi-e drag.Cât despre plecare de pe forum parcă a plecat acum vre-o lună dar nu a murit Apiardealul şi nici celălalt nu a devenit lider de piaţă . A doua oară nu o să plece pentru că nu are unde . Pe Stupăritul e mic printre greii de acolo iar Apicultor s-a dovedit o baltă prea mică  unde nu se putea desfăşura din lipsă de audienţă. A înghiţit cu noduri , cred faptul că nu a fost pus moderator, dar îl are pe Romichele pe aproape, deci hai mai treacă meargă.Să nu intre pe net iarăşi nu se poate că , de , unde te mai dai rotund la guguştiuci.

PS. A te "mădări" înseamă  a te alinta ca un copil prostuţ dar dulce în inocenţa lui.
Toate cele bune.
primul avertisment - incercare repetata de provocare; se accepta din partea acestui user doar comentarii legate de apicultura, restul vor fi sterse fara atentionare

bucovineanu

Si uite asa discutiile au degenerat din nou.

gudas valentin

Nu-mi place cand isi atribuie singur laude ne meritat,indiferent ce coleg.
corect e sa scrie ca a facut,titraj sau postari nu ca a adus useri,o fi zis si el despre existenta acestui forum,cum cred ca fiecare coleg a facuto,dar intrea posta si a aduce useri e diferenta. Mie mia zis Domn Gica de acest forum,stuparitul lam descoperit intamplator.
De postarile lui Dragos nimic de zis FB ,le citesc si eu nam nimic cu omu Numa cand sare gardu sau cand da cu capul in el.
De plecat cine o zis sa plece?  :uimit:
Inca ceva,eu nu am avut probleme cu Dragos,el are probleme cu ardeleni mai exact cu N.V tari,iar in regiunea ast sunt si eu.
La cuvantul Madari ai primit raspuns.
               valy
Suntem saraci,dar nu suntem prosti.
http://valigudas.sunphoto.ro/Albinute_harnicute_2011

D006

Nu discutia e degenerata ci individul respectiv.
Si noi il acceptam sa scrie ceea ce scrie.
Normal ar trebui blocat acel IP si va posta de pe altul dar ii va fi mai dificil.
- prima fraza e cel putin neinspirata, de dorit evitarea pe viitor... multumesc!

bucovineanu

Eu va zic noapte buna si multa sanatate. Intotdeauna noaptea e un sfetnic bun.

D006

Citat din: AndreiRNNu discutia e degenerata ci individul respectiv.
Normal ar trebui blocat acel IP si va posta de pe altul dar ii va fi mai dificil.
Domnule Andrei poate că ar trebui să vii să mă împuşti ca să mă scuteşti de suferinţă.
Adevătul doare al naibii de tare, mai ceva ca înjurătura .
Al doilea avertisment  că iară m-am luat de Dragoş, de Andrei cHiar şi de Moderator parcă.
Zi-le domnu Romichele!

D006

Trei  dacă dai putere cu-i nu trebue sigur va abuza de ea.
al doilea avertisment

D006

Nici ,,printul Mutu '' nu face ce vrea el este obligat sa respecte regulamentele daca vrea sa fie in echipa daca nu i se gaseste un inlocuitor deci poate alege oricum echipa merge si fara el.

ioanardelean55

Ei vedeti D-nilor fiecare avem slbiciunile noastre , asa ca trebuie sa fim intelegatori .

D006

Citat din: AndreiRNNu discutia e degenerata ci individul respectiv.
Oare aici nu e o încălcare a regulilor. Mie mi se pară o afirmaţie injurioasă.
Numai că nu cred că Moderatorul îşi va avertiza prietenul.
cinci
pentru persiflari repetate si folosirea abuziva si repetata a butonului "Raportati", se acorda o pauza de 5 (cinci) zile

ioanardelean55

Dece nu  !! Daca e nevoie  D-nul Roman e un om serios si ceilalti tot asa .