Soarta acestui forum

Creat de Batrinul, Ianuarie 24, 2010, 10:02:44 AM

« precedentul - următorul »

D006

???
Sunteti....... pericol cu nick-ul initial.
Pana la urma despre ce e vorba ???
Eu de cand ma stiu intrat pe forumul asta cu fullfit46 am intrat.....

D006

Cate saptamani sunt de cand ai intrat cu 46 ?

D006

Ia vezi tu ...prima postare al lui fullfit46....daca tot facem ancheta....
Si ca sa te ajut in cautarea ta....cred ca am inceput prin deschiderea unui subiect nou (intrebare banala).....nu mai stau eu sa caut asta....dar pot sa o fac, pentru tine.

D006

""""fullfit46 a scris:
Mai raspundeti la comenzi ?""""
Cred ca asta e prima mea interventie pe apiardeal.
Iar asta a doua :
""""fullfit46 a scris:
Se mai poate forma roi pe timpul asta sau numai pana la salcam ? """"
Ce vi se pare anormal in asta ???

Bătrânul

Fac APEL LA TOTI USERI !!!!!! NU MAI RASPUNDETI LA NIMENI PINA CIND NU SE IDENTIFICA PE PROFIL .

D006

:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Deja incepe dictatura .....se anunta vremuri grele....

D006

Ia uite aici cine gandeste, ce zice ?
stuparitul :
Citat din: LUCIAN AVRAMMODERATORI SAU INCHIZITORI ?????????????????? mai baieti lasati prostiile si hai sa mai discutam despre albine ca acus vine caldura si plecam toti de acasa si stam numai pe dealuri ! Vorba lui DONBASIL ,,,, RAU CU RAU DAR MAI RAU FARA RAU ,,,, , i-a uitati-va pe celelalt forum care se lauda ca acolo e TARAMUL LIBERTATII  , ce se intampla ????????????? au pus si ei MODERATORI , care e scopul nostru de am intrat pe aceste forumuri ?????????? SA BARFIM ????? NU ! ATUNCI ??????/ nu cumva sa mai INVATAM ceva si de pe la altii ??/ sa mai furam unii de la altii si sa aplicam si la stupinele noastre ???/ DA !  vorba lui nea eugen (janese ) HAI IMPLICARE dar CONSTRUCTIVA FRATILOR !  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:
ia uite si aici, cine nu gandeste, ce zice ?
Apiardeal :
Citat din: BatrinulFac APEL LA TOTI USERI !!!!!! NU MAI RASPUNDETI LA NIMENI PINA CIND NU SE IDENTIFICA PE PROFIL .
PS. Felicitari LUCIAN AVRAM de atitudinea luata.
Moderatori ai apiardeal, inviorati atmosfera, cautati subiecte...play-on.

bucovineanu

Fac un apel rugaminte la toti acei care posteaza pe forum, cunoscuti sau anonimi, sa incheiem un "tratat" de pace sau macar un armistitiu si sa mai vorbim si despre albine. Stiu ca noi romanii suntem foarte orgoliosi si mai stiu ca o parte dintre noi au de platit polite unii altora. Dar acest lucru se poate face si altfel (ex MP).
Mai citesc un forum destul de mare in domeniul meseriei mele de baza. Nu am citit niciodata alt ceva in afara de postari strict la obiect. Oamenii au de lucru si nu au timp de a-si face nervi unii altora. Se spune ca apicultorii sunt oameni cu picioarele pe pamant, oameni toleranti. Dar se vede ca orgoliile sunt mai mari la oamenii din bransa noastra si in aceasta perioada nu prea e de lucru la albine.Va urez la toti albine sanatoase si sa vina primavara mai repede.

D006

Pe forumuri sunt 98% amatori care cred ca aici gasesc  "reteta apei calde" dar realitatea este mult mai cruda : apicultura inveti in teren !
  Eu pana la un timp eram pus pe treaba sa aduc informatie , sa discutam  , sa vedem cum facem miere mai multa dar cand vezi ca dupa un an de munca  doi useri isi fac conturi anonime si-si baga aia in munca ta simti ca nu are rost sa-ti irosesti energia pe raspandirea informatiei.
  Prefer sa stau " mai in spate " si sa urmaresc sa-mi rezolv treaba in liniste. Pe mine unul acum ma intereseaza sa dezvolt relatii cu oamenii de valoare si sa construiesc punti de legatura intre stuparii cu acelasi scop. Restul este doar vorbarie si distractie .
Decat sa vorbesc despre cate picioare are albina prefer sa ma destind putin  pe forum la o suiete cu prietenii .
  PS.  Primul rol al moderatorilor este acela de a nu lasa forumul sa cada , adica sa vina cu teme in actualitate zi de zi !

D006

Citat din: BatrinulFac APEL LA TOTI USERI !!!!!! NU MAI RASPUNDETI LA NIMENI PINA CIND NU SE IDENTIFICA PE PROFIL .
Experienta vieti isi spun cuvantul.
Majoritatea nu intelegeti inca cu cine aveti de-a face si de ce este capabil.
Daca voi credeti ca stupar-escu nu mai posteaza va inselati.
Identificarea REALA a membrilor e singura solutie ca altfel dupa o perioada calma va urma o noua furtuna.
Oricum nimeni nu este obligat sa intre sa citeasca aici si poate sa citeasca numai topicurile apicole si nu si cele sociale asa ca nu promovati cenzura sau mediocritatea.

sfantul spiridon

andrei, tu crezi ca noi nu stim ce se intampla...tu crezi ca nu stim ca stuparescu "exista"...tu crezi ca noi nu stim ca si ghita al tau vorbeste cu noi in fiecare zi...amintesteti ce ti-am scris odata pe mp....dar daca vom sta tot timpul sa-i cautam in profilul tuturor ne vom ineca la mal sau cu mult inaintea limanului...unii dintre ei sunt oameni valorosi...ma gandesc la ghita ....sau poate foarte valorosi...in fine, sa nu cadem in cealalta extrema...nu putem cere tuturor sa se prezinte...asta ar insemna o dictatura ce nici pe stuparitul nu e...avem moderatori din punctul meu de vedere pentru a vorbi civilizat ....vorbind civilizat, informatia va veni...trebuie doar sa asteptam...e bine ca ne doare ...asta inseamna ca ne pasa mult
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

D006

Acum cand anonimii stiu ca sunt 3 moderatori cu ochii pe ei nu cred ca vor mai avea curajul sa vina cu obscenitati.
  La urma urmei aste vorba de doi indivizi mai rai , ca pe drone nu-l luam in calcul deoarece este om cu parul alb.

bucovineanu

Doctore Dragos,
Asta seamana cu a baga batul prin gard in ograda cu caini. Oare chiar nu se poate fara provocari?

D006

Daca nu va convine de mine eu plec , cum am plecat de pe stuparitul si am venit aici cand erau trei postari pe zi , pot sa merg pe forumul apicultor si sa-l duc si pe acela la 1000 de useri pe zi.

gudas valentin

Citat din: dragos2006Daca nu va convine de mine eu plec , cum am plecat de pe stuparitul si am venit aici cand erau trei postari pe zi , pot sa merg pe forumul apicultor si sa-l duc si pe acela la 1000 de useri pe zi.
Stai linistit,nu te madari,ca nu tu ai adus useri, ci libertatea de exprimare,si popularizarea de alti stupari,in toate metodele.
Mama reclamei e cea din Gura in Gura ,asa ca.:hi:
                        valy
Suntem saraci,dar nu suntem prosti.
http://valigudas.sunphoto.ro/Albinute_harnicute_2011