Mascota

Creat de dragos2006, Ianuarie 26, 2008, 12:23:16 PM

« precedentul - următorul »

D006

Dle Adminisrator,
Nu stiu daca am inteles prea bine dar aveti ceva cunostinte de televizoare(asa le spun eu calculatoarelor)deci ati putea sa rezolvati problema f usor. M-am gindit sa faca forumul Apiardeal o mascota- se poarta si la case mari si de ce sa nu fim si noi originali.
lansez un post in care sa-si spuna parerea proprietarul de stup devenit intre timp apicultore sa-si spuna parerea, daca vrea. Optional! Sfera semantica(ma ce intelectual sint) ar fi:stupar intelectual ca drone1952, rau ca maximus, calculat ca Gruies, concis ca filip,strengar ca png,diabolic ca diabilique001.....
Am iesi si noi in lume cu ea si daca nu excelam prin postari intelectuale macar stralucim prin mascota. Ce ziceti?
Cu stima

D006

Fratilor,
Ar mai fi semantice intelesuri, dar acu sa se supere tot forumul pe subsemnatul: pai ar aparea cristix sergatorul si mi-ar sterge postarea.Ginditi-va bine
Cu deosebita stima

bee_lover

Nu e idee rea...sa mai aprofundam sa vad cam ce si cum... asteptam idei si propuneri.   :hi:

filip

O mascota care indeamna tinerei si oameni in varsta la consum de miere.Ceva de genul"Daca pentru zeii nectarul era hrana lor,traind vesnic.Oamenilor le  este recomandata mierea,pentru un trai sanatos si indelungat."
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Drone intelectualul? da ce frumos te mai pupi in fund!
Ahahaha! Da ce, ai scris carti si nu stim noi?
Bai fratilor, ce dreak ma, ori ai 100 de stupi si arati ca ai ce face in apicultura, ca ai si tu o casa de tinut si copii de crescut, ori te lasi de atatea figuri. CATEODATA intru obosit in casa, citesc pe aci cateceva si raman cu gura cascatace destepti sunteti unii, da' n-aveti nimica de scos la inaintare?
Drone, cati ani ai fraticule?
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

bee_lover

Domnule alinndiaconu fara sa va suparati... cati stupi aveti si cate persoane intretineti...ca la orice numa cu scuza asta interveniti...dovezi cum au facut-o altii pe stuparitul si aici nu v-am vazut sa aduceti..(daca nu am vazut eu imi cer scuze din timp desi nu cred ca eu in fiecare zi arunc o privire)...sau nu aveti camera foto...?

D006

Bee-lover,
lasa-l nu vezi ca din stuparit numai atita poate.
Da alinndiacone, scriu o carte dar nu despre stuparit ci despre bun-simt. O veti primi cu dedicatie.
Cu stima

D006

bee_lover,
iti fac o propunere, care daca are si girul celorlalti colegi s-o pui in practica.Ptr ca nesimtirea lui alinndiaconu a trecut de ceea ce se chiama limita de bun simt, propun ca:
daca in 3 zile nu trimite o poza macar cu stupina proprie si nu raspude la intrebarea pusa de dyaboliq001
cu legea lui 1,2,3, sau mai pe intelesul lui metoda de apreciere  1,2,3,
. daca ai 100 de stupi si aduci mincare copiilor din cei 100 trebuie sa stii asta.
Sa fie interzis pe acest forum.
As vrea parerea colegilor
Cu stima

D006

Treaba matale, nea drone intelectualu" :rotfl:
Sa te tii tine de copilarii ca astea cu alintatul, nu ne ajuta pe mine sau pe altii ca stupari. Fii mai realist, mai realist.
Io mai vad ca vrei sa-mi vari pumnu in gura.. da nu te-ai gandit ca ai putea sa ramai fara el???  :wink2: 
PS: domnu admin, acelasi lucru sa-l faca si drone si il fac si eu.

D006

nu, nu, nu.
cum am putea sa mai jucam si noi o partida de pacalici aici pe forum fara cartea principala? eu nu sunt deacord sa-l excludem pe raspopitu. daca nu stie, poate mai invata si el ceva.
de ce nu-l intreaba nimeni daca nu vrea postul de mascota? poate scoate mai mult decat din stuparit.

D006

De ce nu popa prostu'?
Daca vreti mascota, e mai sus o dihanie cu ochii roz si bulbucatz.

D006

multumesc
dlui alinndiaconu,
bee_lover
maximus

D006

Citat din: drone1952bee_lover,
iti fac o propunere, care daca are si girul celorlalti colegi s-o pui in practica.Ptr ca nesimtirea lui alinndiaconu a trecut de ceea ce se chiama limita de bun simt, propun ca:
daca in 3 zile nu trimite o poza macar cu stupina proprie si nu raspude la intrebarea pusa de dyaboliq001
cu legea lui 1,2,3, sau mai pe intelesul lui metoda de apreciere  1,2,3,
. daca ai 100 de stupi si aduci mincare copiilor din cei 100 trebuie sa stii asta.
Sa fie interzis pe acest forum.
As vrea parerea colegilor
Cu stima
Aplicati regula Tariceanu;taci, incaseaza si guverneaza.Cei care apreciaza postarile dvs,stiu ce sa aleaga.Valabila regula si pentru admin.

Cristian IONITA

hmmmmm .... de fiecarea data cand intru pe acest forum .... nu sunt dezamagit
inchid site-ul cu zambetul pe buze ... dar ... dinm pacate e doar zambet de "entretaiment" si nu de satisfactie ca as fi invatat un lucru nou
pacat .... si incepuse asa de bine si frumos
bafta la gasit mascote si castigat concursuri
chiar ma intreb .... manelisti ... manelisti cand o sa prezentati?

D006

"chiar ma intreb .... manelisti ... manelisti cand o sa prezentati?"
tizule, daca trimiti o poza te "prezentam" imediat. iti pun eu o pila la admin si iti baga pe forum si videoclipul, daca mata nu stii.