Bancuri cu si despre albine si apicultori

Creat de filip, Iulie 19, 2008, 08:52:16 PM

« precedentul - următorul »

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

viorel55

Doi tineri, in drum spre biserica, unde mergeau sa se casatoreasca, mor intr-un accident de masina. Ajunsi la poarta Raiului, l-au intrebat pe Sf. Petru daca ar putea sa isi oficieze casatoria in Rai. Sf. Petru i-a rugat sa astepte putin pana vine cu raspunsul. Tinerii au asteptat o saptamana, doua, trei, o luna, doua, trei. In timpul asta au inceput sa se intrebe ce fac daca dupa ce se vor casatori nu se vor mai intelege.  Dupa patru luni Sf. Petru se intoarce cu raspunsul:
- Am vesti bune. Va puteti casatori in Rai.
- Bine, dar exista si posibilitatea divortului?
La care Sfantul Petru raspunde, vizibil enervat:
- Serios?!! Mi-a luat patru luni sa gasesc un preot in Rai si voi acum imi cereti sa caut si un avocat !?

Cris

,,Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." Albert Einstein

marian_6777

Cam asa este si viata noastra... asa-i?
Nu sunt decat doua cai sa ajungi in varful unui stejar: sa muncesti catarandu-te sau sa te asezi deasupra unei ghinde si... sa astepti sa creasca.