euro 2008

Creat de dragos2006, Iunie 11, 2008, 12:52:03 AM

« precedentul - următorul »

D006

sa inteleg ca 99% dintre apicultori sunt microbisti?lipsa mare pe forum!si daca am deschis subiectul,hai sa facem prezenta:pronostic ITALIA-ROMANIA.eu zic 1-2,pentru ca broscarii sunt la pamant cu moralul.

andrei_salaj

asa cred toti....nu vreau sa fiu pesimist...da tre sa luptam mult sa facem macar un egal cu Italia...ei in pozitia actuala au neaparat nevoie de victorie cu noi....hai sa fim realisti...ati vazut meciu' Italia-Olanda?at cand jukam asa avem fata de europene :nod:

filip

Italieni au nevoie de victorie ca si de aier.Daca ne asezam bine in teren pe contraatac e o paine buna de mancat iar fructificarea fazelor fixe e cheia meciului.Sper sa facem un meci bun.Hai Romania!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

andrei_salaj

Hai Romania...sa ne vedem cu cupa pe masa!!! :hi:

D006

De data aceasta Donadoni nu va mai folosi aceeasi echipa....o sa vedeti adevarata fata a Italiei...Hai Italia -spre un nou titlu...

bee_lover

is curios ce facem cu italia dar eu cred ca o sa scoatem cu greu un egal(totusi avem 2 jucatori de baza care joaca la ei in campionat si asta conteaza).

andrei_salaj

mai misterio...vezi  pe forumul asta vreun italian.....????mnoh...halo...duteh si tuh in elvetzia si scandeaza acolo de astea :finger:

milu56

Italienii se observa mai usor ca sunt galbeni atat trantorii cat si albina sau matca.