Urare

Creat de dragos2006, Aprilie 22, 2008, 09:22:16 PM

« precedentul - următorul »

D006

Pentru toti "GHEORGHE" "LA MULTI ANI"! "SANATATE VOUA SI FAMILIILOR VOASTRE!"SA AVETI AN BUN CA SINTETI  PURTATORI de Biruinta.
Cu stima
drone1952

bucovineanu

In ajun de sarbatoare urez si eu tuturor celor ce maine isi sarbatoresc ziua onomastica, multa sanatate, succese in tot ce intreprind, alaturi de traditionalul "LA MULTI ANI".

mezenguz

Va doresc tuturor CRACIUN fericit si la MULTI ANI cu sanatate si recolta cit mai bogata.

D006

CRACIUN FERICIT TUTUROR STUPARILOR      (TRANTORILOR)
   cu stima Marius

bucovineanu

In ajunul Sfintei sarbatori a Nasterii Domnului urez si eu colegilor de pe forum sa petreceti un Craciun in liniste si pace alaturi de cei dragi.
                                                                                                                                        CRACIUN FERICIT

D006

poza am uitat sa o pun dar o pun acuma

PricopArthur

CRECIUN FERICIT si sufletul purificat de magia acestei sfinte sarbatori sfinte!
Miere multă şi inimă curată!

D006

Sfintele sarbatori au sosit, asa in pragul acestora va doresc sanatate si fericire.
Cu stima,
Florin.

D006

Craciun fericit.

bucovineanu

Florine,
De unde ai vanat caprioarele?

D006

"CRACIUN FERICIT !" SARBATORI FERICITE!" tuturor.Sanatate,albine sanatoase si multa miere.
Cu stima

D006

Sarbatori Fericite si La Multi Ani 2009!
multumiri admin pt spatiul pus la dispozitie, pt aceasta cale de comunicare.

D006

Citat din: florinpngSfintele sarbatori au sosit, asa in pragul acestora va doresc sanatate si fericire.
Cu stima,
Florin.

hei florine ...........daca am fi noi in pragul;  lor.........ce ai zice oare ..........vanat in catare si pantaloni desfacuti

D006

acum ceva vreme poate acum sunt om serios , insurat,........... :hi:  :rotfl:

D006

glumeam florine
doar si eu sunt om insurat la casa mea si cu frica de DUMNEZEU